Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Philips için tanıtım yapıyorlardı. Atış rakamını unuttum ama 4 kişinin vücudunu tamamen temizleyebilcek atışı var denildi bana. Sonra çöpmüş. Kolumda denedim , iki üç tanesi döküldü sonra yanık kokusu geldi. Acı yoktu. Sadece sinek ısırmış gibi çok az bir şey oldu. Bende kararsız kaldım almadım.Bende philips ve silk'n glade arasinda kaldim kartus die bisi varmis acaba ne aralikla aliniyor bu ve her yerde buluna biliyor mu? Aksi taktirde at çope cihazi
hayır canım hissetmedim 5 seviyede kullandım ama acı yok sadece birazcık sıcaklık hissi oluyorkullanırken acı hissettiniz mi
Kartuştan kasıt burda atış sayısımı? 150.000 bitince yeni kartuşla değiştirme yapamıyormuyuz, çöpemi gidiyor alet?Philips Lumea IPL SC2006/11 Tüy Alma Sistemi kastettiğiniz ürün bu ise bu kesin çözüm değil sadece alıyor tüylri diye duydum ama silk in başka bir aletini kullandım ben onlarda fayda var kızlar bu yeni aleti almamın sebebi ise tüm vücuta uygulanıyor olması..tek sıkıntısıda karttuş işi yok ama bence 3500 verip yapılan lazerlerdense bu aleti 2 kez almak çözüm olabilir diye düşünüyorum
150000 bitince alet çöpe gidiyor ama tabi 150000 ile bence bayağı ilerleme kaydedersinizKartuştan kasıt burda atış sayısımı? 150.000 bitince yeni kartuşla değiştirme yapamıyormuyuz, çöpemi gidiyor alet?
Bende uyguladim sanki bir fark oldu ama en azindan ikimhafta gerek sonuc almaya, kullajim klavuzunda genital bolgeye uygulamayiniz yaziyor yani satarken her bolge icin dendi arkadasim bisey anlamadimm bide senden alayim yorumuArkadaşlar mesaja geç cevap verdiğim için özürdilerim öncelikle cihazın ilk seansını yüzümde uyguladım ikinci seansı ayın yedisinde uygulayacğım adet olduğum için diğer bölgelerde yapamadım...İlk seansın etkisine gelincede kızlar yüzümdeki tüyler çok sertti sanki biraz yumuşama var gibi ama bunu ilk seansta harika sonuçlar aldım demek yanlış olur biraz zaman arkadaşlar şöyle 3 seans da olsun ozaman etkiolur ama şu andada etkisi olduğunu düşünüyorum