• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

İyi aksamlar bu marka yeni bir irun cikarmis acaba bu urun nasil bilgisi olan fiyatta uygun yani

Ben de reklamını gördüm çok merak ettim. Yalnız 3 aylık bir kullanım sonucu %85 azalma olduğunu söylüyor reklam. Yeni kullananlar hemen göremez etkisini sanırım ama tabi bizi bilgilendirirlerse çok seviniriz.

Ya biri dürüstçe yazsa alacam ya herkes birşey yazıyor bıktım tüylerden remington la sile n gilde Arasında kaldım, Philips'in başlığı değişmiyormuş paramı çöpe atmamak için remington alayım dedim ama kararsızım. Az para değil lütfen gerçek Kullanıcılar yazsın reklam Amaçlı yazılanlardan korkuyorum açıkçası

Bugün ykm de bir satış görevlisiyle görüştüm.Philipsde IPL lazer teknolojisi kullanılıyormuş.Sillkn Glide de ise HPL teknolojisi kullanılıyormuş.HPL tenolojisi IPL e göre daha sağlıklıymış.Sadece kıl köklerine ışınlar gidiyormuş.Epilasyon merkezlerinde kullanılan teknolojiden daha gelişmiş bir teknolojisi varmış yani son teknoloji dediler.Epilasyon merkezlerinde IPL kullanılıyormuş ama IPL daha eski bir teknolojiymiş.Yani Silkn Glide Philips'e göre daha iyiymiş hemde daha uygun.Pazar payı olarakda Silkn Glide daha çok satılıyormuş ve kullananlarda memnun kalıyormuş.Bende HPL teknolojisini biraz daha araştırıp kararımı vericem.Silkn Glide almayı düşünüyorum.Kullandıkdan sonra memnun kalıp kalmadığımı yazarım.Daha fazlabilgisi olan yada kullanan varsa lütfen yazsın:110:

IPL kullanıyorsa Philips çok da iyi bir ürün değildir, ben daha önce IPL'e gittim tüylerim çok azaldı ama 2-3 aydan sonra tekrar artmaya başlamıştı. Daha sonra Diode'a gittim, onda da anşaşma sürem bitti ama tüylenme bitmedi. Acaba Hpl nasıl bir teknoloji, SilkNGlide IPL'den mi daha iyi yoksa Diode'dan falan mı? Araştıran var mı bunu? :)

Bende kullanıcı yorumu bekledim özellikle güvenilir üyelerden ama yok gibi maalesef . Biraz daha izleyip ona göre karar vereceğim bende . Fiyatları ucuz değil o nedenle emin olamıyorum .

Merhaba,
Günlerdir ürünü alabilmek için yorumları okuyorum. Hepimizin bildiği birkaç marka var ama ben silk n glide konusunda biraz daha netim. Philips sadece sarj olayından dolayı tercihlerimden silindi. Ürünü satan bir mağazada kablolu bir alet al biz burda insanlara denemek maksatlı kullandırıyoruz ama bıktık sarj olayından dediler bende etkilendim sanırım vazgeçtim. Kullanana arkadaşlardan biraz daha yorum rica ediyorum eğer gelmezse ben alıp tecrübelerimi en yakın zamanda paylaşacağim gibi gözüküyor :)

Evet kizlar ben aldim ve kullandim kullanimi kolay bir urun karincalanmalar sadece kil koku kalin yerlerde oluyor az ama her yerime denedim ama genital ve dudak kisimlarina uygulamayin yaziyor bilemedim onu ama karartma yapacagini dusunduklerindendir cunki tüy kokunin yanmasi kokusu geliyor az tabi suan tutsulenmis hissediyorum bakayim ne kadarda cikacak killar jiletleyip öyle uyguladim gozlerime biraz lazer isini iyi gelmedi tabi firek goz temasindan kacijilmasi gerek o yuzden kas alamazsiniz.yazarim killarin durumunu size..ama begendim 900tl aldim

Bende philips ve silk'n glade arasinda kaldim kartus die bisi varmis acaba ne aralikla aliniyor bu ve her yerde buluna biliyor mu? Aksi taktirde at çope cihazi
Philips için tanıtım yapıyorlardı. Atış rakamını unuttum ama 4 kişinin vücudunu tamamen temizleyebilcek atışı var denildi bana. Sonra çöpmüş. Kolumda denedim , iki üç tanesi döküldü sonra yanık kokusu geldi. Acı yoktu. Sadece sinek ısırmış gibi çok az bir şey oldu. Bende kararsız kaldım almadım.

Arkadaşlar mesaja geç cevap verdiğim için özürdilerim öncelikle cihazın ilk seansını yüzümde uyguladım ikinci seansı ayın yedisinde uygulayacğım adet olduğum için diğer bölgelerde yapamadım...İlk seansın etkisine gelincede kızlar yüzümdeki tüyler çok sertti sanki biraz yumuşama var gibi ama bunu ilk seansta harika sonuçlar aldım demek yanlış olur biraz zaman arkadaşlar şöyle 3 seans da olsun ozaman etkiolur ama şu andada etkisi olduğunu düşünüyorum

Philips Lumea IPL SC2006/11 Tüy Alma Sistemi kastettiğiniz ürün bu ise bu kesin çözüm değil sadece alıyor tüylri diye duydum ama silk in başka bir aletini kullandım ben onlarda fayda var kızlar bu yeni aleti almamın sebebi ise tüm vücuta uygulanıyor olması..tek sıkıntısıda karttuş işi yok ama bence 3500 verip yapılan lazerlerdense bu aleti 2 kez almak çözüm olabilir diye düşünüyorum

Philips Lumea IPL SC2006/11 Tüy Alma Sistemi kastettiğiniz ürün bu ise bu kesin çözüm değil sadece alıyor tüylri diye duydum ama silk in başka bir aletini kullandım ben onlarda fayda var kızlar bu yeni aleti almamın sebebi ise tüm vücuta uygulanıyor olması..tek sıkıntısıda karttuş işi yok ama bence 3500 verip yapılan lazerlerdense bu aleti 2 kez almak çözüm olabilir diye düşünüyorum
Kartuştan kasıt burda atış sayısımı? 150.000 bitince yeni kartuşla değiştirme yapamıyormuyuz, çöpemi gidiyor alet?

Evet arkadaşlar lütfen bilgilendirin bizi. Güzellik merkezine gidip orada yaptırmak mı daha mantıklı, sağlıklı yoksa bunu evde yapmak mı daha iyi olur. Bilemedim. Kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse şayet çok mutlu olurum :)

150000 atis yaklasik 5 yil yetiyormus zaten lazer yada ipl e 5 yil gidilse sanirim 5 kati fiyati zaten bulur ben cihazi aldim ama henuz kullanamadim netten siparis verdim henuz elime gecmedi kullaninca sonuclari yazarim

Arkadaşlar mesaja geç cevap verdiğim için özürdilerim öncelikle cihazın ilk seansını yüzümde uyguladım ikinci seansı ayın yedisinde uygulayacğım adet olduğum için diğer bölgelerde yapamadım...İlk seansın etkisine gelincede kızlar yüzümdeki tüyler çok sertti sanki biraz yumuşama var gibi ama bunu ilk seansta harika sonuçlar aldım demek yanlış olur biraz zaman arkadaşlar şöyle 3 seans da olsun ozaman etkiolur ama şu andada etkisi olduğunu düşünüyorum
Bende uyguladim sanki bir fark oldu ama en azindan ikimhafta gerek sonuc almaya, kullajim klavuzunda genital bolgeye uygulamayiniz yaziyor yani satarken her bolge icin dendi arkadasim bisey anlamadimm bide senden alayim yorumu

Back