Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Ben gittigidiyor.com dan aldım. sapasağlam geldi garantisi falan herşeyi içinde. zaten yetkili bayi gittigidiyor. Hepsi burada nın fiyatı biraz daha pahalı geldi bana. 586,00 TL ye aldım hatta bugün 11.00 gibi geldi :) sadece hijyen kapsamında kullanılan bir ürün olduğu için garanti kapsamına girecek bir neden belirtmeksizin iade edilemiyor.
İşte ben de dün sipariş vermiş bulundum hepsi burada'dan, 590 liraya düşmüştü fiyat. Silk'n Glide sitesinden satış noktalarını kontrol ettim, hepsiburada da dahilmiş, o yüzden verdim gitti siparişi. Ürün kargoya verilmiş görünüyor, hadi hayırlısı, umarım bi sorun çıkmaz :))

İşte ben de dün sipariş vermiş bulundum hepsi burada'dan, 590 liraya düşmüştü fiyat. Silk'n Glide sitesinden satış noktalarını kontrol ettim, hepsiburada da dahilmiş, o yüzden verdim gitti siparişi. Ürün kargoya verilmiş görünüyor, hadi hayırlısı, umarım bi sorun çıkmaz :))
Genitalde nasıl kullanılacak kii:(((

Bilmiyorum da tüm vücutta kullanıldığı yazıyordu, nasıl kullanılacağını henüz bilmiyorum. Önce bi gelsin de ürünüm :)
Benim bacağımda kısacık şu an tüyler. etkisini denemek için tüyün üzerine atış yaptım ve resmen rengi değişti. Bu da tahminimce 5-6 seansta güzel bi sonuç vereceğini gösteriyo :21::KK55:

Atışlar Arasında ne kadar sure bekliyorsunuz. Hemen arka arkaya atabıiliyo mu. Eğer iki Atış Arasında bekleniyorsa işlem çok uzun sürebilir

merhaba arkadaşlar bende dün ilk denememi yaptım bakalım faydasını görecekmiyim yalnız kullanma klavuzunda genital bölge ve yüzde kullanılmaması yazıyordu ben özellikle bunun için almıştım kafam karıştı siz kullanıyormusunuz

selam kızlar bende uzun zaman araştırdıktan sonra silk'n glade ın 150.000 atımlık olanını almıştım hepsi buradadan. Fakat ürün problemli geldi iade ettim. Gidip mağazadan mı alsam diye düşünürken yine hepsi buradaya silk'n in 300.000 atımlık olanının eklendiğini gördüm ve hemen aldım. 15 günde bir kullanılması gerektiği yazıyor ama ben burda ilk 4 seansı haftada bir uygulayanları okudum ve öyle yapmaya karar verdim. İlk seansta hiç bir değişiklik olmadı. Bu arada koltukaltı, bacak genital bölge ve yüzümde uyguladım. yalnız yüzde uygulamak biraz zor oluyor çünkü cilt sensörü var ve tam cilde değmezse atış yapamıyorsunuz.
ikinci seansta da ilk günlerde bir değişiklik hissetmedim fakat kıllar uzamaya başlayınca fark ettim ki dökülmeler oluyor. öyle abartılacak bir gelişme yok ama devam edersem sonuç alacağımdan eminim. ben hep en yüksek seviyede kullandım. özellikle dökülmeler genital bölgede oldu. bugün 3. seansımı yapacağım. merak edenler için gelişmeleri yazarım :)

iyiymiş gelişmeleri merakla bekliyorum :)

Bende aldım bu üründen ilk uygulamamı dün yaptım zamanla sonuçlarını göreceğiz. Kıllarda azalma için en az 2 ay kullanmak gerekiyor zaten faydasını gördükçe yazarım.

Bu cihazı ilk reklamı yapılmaya başladığı zaman almıştım. Tüylerde azalma oldu ama tamamen yok etmiyor.

Ben de dayanamayıp alanlardanım.bugün de ilk denemeyi yaptım. Sayfanın başlarında yazanlar keşke deneyimlerini paylaşmaya devam etselerdi. Tüylerdeki azalma ne derecede oluyo acaba, tamamen sıfırlama garantisi vermiyo zaten ürün :( ama aldığımıza değecem mi cidden merak içerisindeyimo_O

Selam sabirla yapmaktan bikmadiginiz surece faydasi oluyor. Ama diyelim 1ay yapmadiniz tekrar uzuyor. Killari yumusatiyor batiklari bile geciyor farkli bi cihaz ne agda ne epilator. Kil gidermek icin farkli bi kultur sanki. Herkese uymayabilir bu tarz. Kabullenenler icinse hangi zaman nasil yapilacagi kişisellestrilebilir. Killar sadece aylik gbi uyutuluyor, senelerce kili uyutmuyor. Bence derinin ince oldugu bolgelerde daha etkili koltukalti, genital, omuz, bikini bolgesi ve kil alirken en cok aciyan bolgeler. Aylar oldu bn alali yapma tarihlerm cok degskenlk gosterdi. En net soyliyeblcegm sadece koltukalti bikini ve genital icin alinir bu cihaz ama duzenli kullanm gerek. Kablolu kablosuz bnce fark yapmaz hesapli uzun vadeli olmasini hesaplamak en mantklisi. Yine diyorum iş guç hastalk saglk duzenli kullanilinca deriyi parlatacak kadar purussuz oluyo ama olana kadar kıllar aylarca çikacak belki kimi ciltlerde ve bolgelerde. Ve kullanamadgnzda tekrar ayni eforlar. Ama yilmadan bitirirsenz killari bittikten sonra flashlamak dha risksiz bazen gunu gecsede buyk sknti olmuoo. Diger husus 2 veya kilinz kalnlastktan snra mutlaka jiletlemeyi birakip kendnze iyi bi tras makinasi alip onla temizlleyin killari yoksa olmadk yerlerden killarnz cikar sz farketmeden...

selam kızlar bende uzun zaman araştırdıktan sonra silk'n glade ın 150.000 atımlık olanını almıştım hepsi buradadan. Fakat ürün problemli geldi iade ettim. Gidip mağazadan mı alsam diye düşünürken yine hepsi buradaya silk'n in 300.000 atımlık olanının eklendiğini gördüm ve hemen aldım. 15 günde bir kullanılması gerektiği yazıyor ama ben burda ilk 4 seansı haftada bir uygulayanları okudum ve öyle yapmaya karar verdim. İlk seansta hiç bir değişiklik olmadı. Bu arada koltukaltı, bacak genital bölge ve yüzümde uyguladım. yalnız yüzde uygulamak biraz zor oluyor çünkü cilt sensörü var ve tam cilde değmezse atış yapamıyorsunuz.
ikinci seansta da ilk günlerde bir değişiklik hissetmedim fakat kıllar uzamaya başlayınca fark ettim ki dökülmeler oluyor. öyle abartılacak bir gelişme yok ama devam edersem sonuç alacağımdan eminim. ben hep en yüksek seviyede kullandım. özellikle dökülmeler genital bölgede oldu. bugün 3. seansımı yapacağım. merak edenler için gelişmeleri yazarım :)

eveettt merak eden arkadaşlar 5. seansımı yaptım. bu hafta 6. seansı yapacağım. bariz bir azalma oldu. pek sevimli olmayacak biliyorum ama özellikle görsel olarak görmek isteyenler için koltukaltı resmini ekliyorum :) resimdekinin 4 katı kadardı başlamadan önce :)

Eklentiler

• 20151005_130222.jpg
    20151005_130222.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 1.172
Merhabalar. Ürünü 3 seans uyguladım, azalma beklemek için az bir süreç sanırım fakat benim sorunum tenimin hassas olmasından dolayı jilet vücudumda yaralar oluşturdu ve tüylerimi çok kalınlaştırdı. Jilet dışında kullanabileceğim alternatif ürünler hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Bir de ürünü kullanırken ağda yapanların yorumlarını okumuştum bunu yapmak doğru mudur? Zira mevcut köke etki etmeye çalışırken kökü tamamen almak işlemi başa almak olmaz mı?

Merhaba arkadaslar bende bugun ilk defa uyguladim bakal im nolacak

Kizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!

Back