Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

ilk zamanlar 3. sevıyede kullanıydum bir kac defa 4.sevıyede kullandm . özellkle bikini blgem içn aldm ama dedgm gbı hc azalma incelme yk kıl tipim siyah ve kaln yani

silk'n glide kullanan arkadaşlar epey olmuş konu açılalı son durumlar nedir ben de almak istiyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Şubatta aldım 5 buçuk ay oldu kullanmaya başlayalı. Kollarım ve bacaklarım %80 döküldü. Yalnız çok yakından bakınca kollarımda bazı yerlerde kıl köklerini görüyorum,bacaklaımda kıl kökü de kalmadı sanki. Yalnız size tavsiyem 3. aydan sonra jiletlemek yerine bir kez ağdayla ya da normal epilatörle alın. O zamana kadar çok etkisini görmemiş te olsanız tekrardan çok azının çıktığnı göreceksiniz.

teşekkürler açıklama için.. peki bikini bölgesine kullandınız mı koltuk altı ne durumda?

teşekkürler açıklama için.. peki bikini bölgesine kullandınız mı koltuk altı ne durumda?
Kullandim. Genital bölgede faydasını görmedim. Koltuk altim yok gibi zaten. Olan az bir şeye uyguladım orada da değişiklik yok.

bende mayıs ayından bu yana kullanıyorum.koltuk altım bitti bikini bölgemde azalma oldu ancak tamamen bitmedi

merhaba ben 1yıldır kadınlar klubünü takip ediyorum ayrıca sılk'n glade hakkında bayağı araştırma yaptım anladığım kadarıyla etkili bir ürün ama tecrübeli olanların yazdıklarını okumak istedim.ürün tam anlamıyla umutları destekledimi ben beyaz tenliyim tüylerim siyah bilhatsa bacaklarım ve en çok aaştırma nedenim bacaklarımdaki tüylerin azalıp yok olması bukonuda bilgilendirebilirmisiniz

Anladıgım kadarıyla türlerde şok etkisi yapıyor düzenli kullanımda işe yarıyor en az 8 seyans azalsa bırakmayın ablam bıraktı 5 seyansta tekrar 2 ay sonra cıkmaya başladı

Arkadaşlar merhaba, silk'n glide adlı ürünü bugün aldım. Normalde ekim ayında bi güzellik merkezinde ıple başlıcaktım fakat bugün satış elemanı kadının muhteşem anlatımıyla ürünü almaya karar verdim.
Kadının anlattığına göre ıpl lazer kesin sonuç vermiyormuş. Kıl köklerini uyutuyormuş. Yani ilerleyen 2-3yıl içerisinde aldığınız bi antibiyotik, hormonal ilaç veya hamilelik tekrar kılları çıkmasına sebep oluyormuş .fakat silk and glide tarzı hpl lerde net olarak bitiriyormuş bunun üzerine direk ürünü aldım.
Bakalım umarım satış elemanının dediği gibi yararını görürüz ve tamamen biter ☺️

Arkadaşlar merhaba, silk'n glide adlı ürünü bugün aldım. Normalde ekim ayında bi güzellik merkezinde ıple başlıcaktım fakat bugün satış elemanı kadının muhteşem anlatımıyla ürünü almaya karar verdim.
Kadının anlattığına göre ıpl lazer kesin sonuç vermiyormuş. Kıl köklerini uyutuyormuş. Yani ilerleyen 2-3yıl içerisinde aldığınız bi antibiyotik, hormonal ilaç veya hamilelik tekrar kılları çıkmasına sebep oluyormuş .fakat silk and glide tarzı hpl lerde net olarak bitiriyormuş bunun üzerine direk ürünü aldım.
Bakalım umarım satış elemanının dediği gibi yararını görürüz ve tamamen biter ☺️
evkur mu? bana da orası öyle anlattı iyice araştırmıştım ama ipl ve hpl'nin aynı kapıya çıktığına karar verdim.

başka tecrübelerini paylaşabilecek kimse yok mu?? özellikle bikini bölgesi ve koltuk altına etkisini öğrenmek istiyorum

cevabınız için teşekkür ederim bugün hala kafam kurcalayan sorular var açıkcası bu epilasyonun kanser yapma ihtimnali varmı ? yani paramızla sağlığımızdan olmayalım . ayrıca ürünü almaktan vazgeçtim direk bir kliniğe gidip lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.sizce hangisi daha sağlıklı ?

Kızlar sizce hepsiburada.com dan silk n glide alınır mı? Ya internetten olunca emin olamadım, garantide filan bi sorun çıkar mı? Var mı böyle alan?

Kızlar sizce hepsiburada.com dan silk n glide alınır mı? Ya internetten olunca emin olamadım, garantide filan bi sorun çıkar mı? Var mı böyle alan?
Ben gittigidiyor.com dan aldım. sapasağlam geldi garantisi falan herşeyi içinde. zaten yetkili bayi gittigidiyor. Hepsi burada nın fiyatı biraz daha pahalı geldi bana. 586,00 TL ye aldım hatta bugün 11.00 gibi geldi :) sadece hijyen kapsamında kullanılan bir ürün olduğu için garanti kapsamına girecek bir neden belirtmeksizin iade edilemiyor.

cevabınız için teşekkür ederim bugün hala kafam kurcalayan sorular var açıkcası bu epilasyonun kanser yapma ihtimnali varmı ? yani paramızla sağlığımızdan olmayalım . ayrıca ürünü almaktan vazgeçtim direk bir kliniğe gidip lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.sizce hangisi daha sağlıklı ?
lazer epilasyonun kanser yapma ihtimali < kullanılan parfümlerin/şampuanların kanser yapma ihtimali. bi tıp fakültesi dekanı aynen bu şekilde açıkladı.

Ben ilk defa kullanacağım da Genital bölgesinde kullananlara bi sorum olacak. Atış yaparken genitalin içine doğru steril bi bez koyuyor musunuz. Öyle okumuştum da burada:110:

Back