• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Etki edip etmediği yapılan yorumlarda da kişiden kişiye göre değişmiş. Bugün philips ve silk'in i alışveriş yerinde kolumda denedim. Silk'in de acı hissettim ama philps de acı hissetmedim. Acaba acı hissedilen cihaz daha mı etkili diye düşünüyorum. İkisi arasında kararsız kaldım.

Jiletle aldiktan sonra tuylerin uzayip dokulmesini bekliyorsunuz. Iki uc seans dokulme olmayabilir, ben de olmadi mesela.

Merhabalar. Cihazı almadan önce burada ki tüm yorumları okudum. Sonra dayanamadım ve 150.000 atımlı modeli bilindik bir siteden (reklam yasak değilse açıklayabilirim.) 566,90 TL'na satın aldım. 20 Haziran, yani 6 gün önce cihaz elime geçti ve ilk seansımı bikini bölgesi ve ince tüylerimin bulunduğu bir kaç bölgemde yaptım. Cihazın fazla acı vermediğini görünce direk olarak 5. seviyede başladım. Uygulamam bitince cihazı biraz daha araştırmak istedim. Türkçe kaynak fazla bulamayınca bizden çok daha önce kullanmaya başladıklarını bildiğim yabancı site kullanıcılarının yorumlarını buldum. Yorumları okuyunca tüm ümitlerim suya düştü. Mesajların %60-70'i cihazın neredeyse hiç bir işe yaramadığı ve çoğu kullanıcının bir kaç ay içerisinde cihazı geri iade ettiği şeklindeydi. Bu durum gerçekten canımı çok sıktı ve Philips'in kablolu olan modelini tercih etmediğim için büyük pişmanlık yaşadım. Yani olumlu bir sonuç alma ihtimalim dibe vurmuştu. Yabancı sitedeki olumlu yorumlarında reklam amaçlı olabileceğini düşündüm. Gerçekten reklam amaçlıda olabilir, bunu hala bilemiyorum.

Bu iç karartıcı girişten sonra hemen şunu ifade etmek istiyorum. Cihazdan sonuç alabilmek için düzenli bir şekilde ve belli bir süre kullanmak gerektiğini hepimiz biliyoruz. Cihaz hakkında yabancı site yorumlarını okuyup pişmanlık yaşadıktan sonra ve seansımdan da henüz üç gün geçmişken hafif hafif çıkmaya başlayan tüylerimi ister istemez kontrol etmek istedim. İnce tüylerimin olduğu yerden elimle tüylerden çektiğimde bazılarının kolayca yerinden çıktığını farkettim. İşte o an kalbim yeniden pır pır etti. Bikini bölgesindeki tüylerde ise bir değişiklik yoktu. Beşinci gün ve altıncı gün (yani bu gün) daha ilk seansım da ve sadece altı gün geçmesine rağmen bikini bölgemde ki bazı tüylerimi cımbızla çektiğimde fazla zorlanmadan geldiğini, bazılarınında normal sıkılığını koruduğunu görüyorum. Koltuk altı tüylerimin de sıklığını korusa da normalden daha rahat geldiğini hissediyorum. Şu an kesin olarak anladım ki bu cihaz bende daha ilk seansta işe yaradı. En azından biliyorum ki tenim ve kıl yapımla uyumlu. Bu konuda gerçekten kendimi şanslı hissediyorum. Düzenli bir şekilde kullandığımda istediğim sonuca ulaşacağımı düşünüyorum.

Tenim ve tüy yapım hakkında da bilgi vereyim. Bembeyaz olmasamda beyaz tenliyim. Tüylerim siyah ama yaz aylarında bazı bölgelerde sararan tüylerimde oluyor. Bikini bölgesindeki tüylerim aslında bildiğiniz kalın kıl. Zaten beni de şaşırtan o bölgedeki rahatlama oldu. İkinci seansımdan sonra özellikle bu bölgedeki gelişme devam edecek mi merak ediyorum. Cihazı kullanma şeklimle ilgilide belirtmek istediğim en önemli şey, cihazı kaydırarak ta kullansam, bölgesel atışta yapsam elimden geldiği kadar boş alan bırakmamaya gayret ettim. Bir kaç yeri garantiye almak için üst üste gelecek şekilde atış yapmış da olabilirim. Yani atış yapılmadan atlanan kısmı minimumda tuttuğumdan eminim. Kesinlikle öyle reklam filminde ki kullanılmasını doğru bulmuyorum. Kaydırarak kullanımı gösterirken atladıkları mesafe atış yapılan alanın 10 katı genişliğinde.

Çok uzun yazdığımı biliyorum ama amacım sadece cihazı almayı düşünenleri bilgilendirmek. Doğrusu bu mesajı üç seanstan önce yazacağım aklıma gelmezdi ama tüylerin bazılarının çekince daha altıncı günde kolayca yerinden çıkması beni heyecanlandırdı ve sizleri de bilgilendirmek istedim. Asıl önemli olan konu ise cihazı kesinlikle tavsiye veya şikayet etme noktasında şu an elimin çok güçlü olmaması. Bana gösterdiği etkiyi bir başkasında göstermeyebilir. Yada daha fazla zaman alabilir. Hiç bir işe yaramaya da bilir. Tek bildiğim cihazın benim cildimle uyum sağlamış olması ve yeniden umutlarımın artmasıdır. Ten ve tüy yapınız bana yakınsa, maddi olarak ta sizi çok etkilemeyecekse ancak o zaman tavsiye edebilirim. Daha ilk seansım üzerinden sadece altı gün geçtiği için tavsiye kısmını abartmak istemiyorum. İlerleyen zamanlarda daha iyi veya kötü sonuçlarla karşılaşırsam onları da buraya yazacağım. Cihazı önceden kullanmaya başlayan ve buraya yorum yapanların çoğu şu an yok. Keşke onlarda geri dönüp şu anki durumları hakkında bilgi verseler. Sabrınız için teşekkürler.

conner detaylı mesajınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi keşke diğer kullanıcılarda bu konularla ilgili dönütleri buraya yazsalar en azından daha aydınlatıcı bilgiler elde edilmiş olur. Bende bugün babyliss'e baktım da pek iç acıcı bulmadım. Babyliss mi philips mi philips daha iyi duruyor. Ama hala silkin mi philips mi karar veremedim :D silkin hpl bir de firma çok iddialı 3 ay da kesin diyor geri gelmiyor diye reklamı var . philips de ipl herkes ipl bir işe yaramaz diyor. ipl ve hpl arasında fark ne onu da tam anlamadım ama bugünkü satıcı bayanlar sanki ikisi çok farklı gibi anlattı silkin'in tanıtım videosunda da öyle. Philips de bildiğimiz marka ve baya reklam ve satış yapınca kararsızlık arttı :D

Merhabalar bende silk n glide 150 000 atislik olan var (pembe) subat ayinda aldim. Acikcasi esimin haberi olmadan almistim cihazi sagolsun kendiside gidip Philips´i almisti dogum gunum icin bana. kac aydir oylece duruyor isteyen varsa satabilirim silk n glide´i malum digerini satamam :)))) . 100 atis bile yapilmadi sadece ust dudak ve kol alti icin kullanmistim sonuclarida guzel. ilgilenen olursa mesaj atabilir ozelden.

conner detaylı mesajınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi keşke diğer kullanıcılarda bu konularla ilgili dönütleri buraya yazsalar en azından daha aydınlatıcı bilgiler elde edilmiş olur. Bende bugün babyliss'e baktım da pek iç acıcı bulmadım. Babyliss mi philips mi philips daha iyi duruyor. Ama hala silkin mi philips mi karar veremedim :KK70: silkin hpl bir de firma çok iddialı 3 ay da kesin diyor geri gelmiyor diye reklamı var . philips de ipl herkes ipl bir işe yaramaz diyor. ipl ve hpl arasında fark ne onu da tam anlamadım ama bugünkü satıcı bayanlar sanki ikisi çok farklı gibi anlattı silkin'in tanıtım videosunda da öyle. Philips de bildiğimiz marka ve baya reklam ve satış yapınca kararsızlık arttı :KK70:

Merhaba Arzu hanım. Babyliss'i hiç incelemedim. Zaten sizin de içiniz pek ısınmamış. Cihaz hakkında iyi veya kötü her hangi bir bilgim yok. Philips ve Silk'n karşılaştırmalarında ise Philips sanki biraz daha övülmüş gibi. Benim araştırmalarıma dayanarak hissettiğim şey ise Philips'in daha kısa sürede sonuç verdiği, Silk'n'in ise daha sağlıklı olduğu yönünde. Bu düşüncem direk olarak bir bilgiye dayanmasa da, araştırmalarım sonucunda bende yavaş yavaş oluşan bir algı. Daha iyi bilenler varsa elbette gerçek durumu açıklayabilirler. Açıkçası Silk'n'i asıl tercih etme nedenim hem uygun olduğunu düşündüğüm bir fiyata bulmak, hem de tüyler üzerinde nasıl çalıştığını gösteren tanıtım filmi oldu. Fakat burada hangi cihazı alacak olmanızdan öte cihazı nasıl kullanacağınız belki de daha önemli. Düzenli aralıklarla ve yüzey atlamadan çalışmak çok önemli. Tabi bir de sabırlı olmak. Umarım alacağınız cihaz cilt yapınıza uygun çıkar. Teşekkürler.

dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Bende dün bir tane bilindik mağazanın web sitesinde 150 bin atışlık olanı 400 küsüre görünce hemen aldım. İnşallah bu cihazların faydasını görürüz.

fiyat iyidi de ürüne çok fazla talep mi vs. vs. bir şeyler olmuş stokta yokmuş işlem iptal :( stokta ürün yok internette satışı var o da bana denk geldi .yine kaldık araştırmalara

Merhabalar bende silk n glide 150 000 atislik olan var (pembe) subat ayinda aldim. Acikcasi esimin haberi olmadan almistim cihazi sagolsun kendiside gidip Philips´i almisti dogum gunum icin bana. kac aydir oylece duruyor isteyen varsa satabilirim silk n glide´i malum digerini satamam :)))) . 100 atis bile yapilmadi sadece ust dudak ve kol alti icin kullanmistim sonuclarida guzel. ilgilenen olursa mesaj atabilir ozelden.

fiyat iyidi de ürüne çok fazla talep mi vs. vs. bir şeyler olmuş stokta yokmuş işlem iptal :KK43: stokta ürün yok internette satışı var o da bana denk geldi .yine kaldık araştırmalara

Kızlar özel bölgeme 3. atışımı yapmış bulunmaktayım fakat hala bir fark hissedemedim.:KK43: sabırla devam edicem artık.

Yazınızı daha önce okumuştum ama silkin olmayınca ben de philips aldım

bende silkn glade 1500 atımlk almıştm 2 aydır da nerdeyse haftada 1 kullanıyrum bıkını bolgesı ıcın almıştm lakin hc işe yaşadığını görmedım ve pşman olmaya başladm umudm da bttıı gbı birşey

bikini bölgesinde oldukça geç etki gösteriyor.özellikle altlara ve yoğunluk olan yerlerde etkisiz gibi.ancak tüyleri tutup çektiğinizde elinizde kalıyor.

2 ay kadar oldu sanırım.koltuk altım bitti bikini bölgemde ciddi azalma oldu.tüyleri tutup çekince kolaylıkla elime geliyor

benım uyguladgım hc bı bölgemde cektıgım zaman kolaylkla gelmıyor makıneyı hc kullanmamısım gbı bı durum ben bgun bacak ve koltuk altıma kokten aldım cktgı zaman tekrr makneyle alıcm ve jılet vurmıcam artk

anladım.tüy yapısıyla alakalı olabilir belki.kaçıncı seviyede ve ne kadar sıklıkta kullanıyorsunuz.
mesela benim genital bölgemin sol kısmı çok sık ve kalın tüylü olduğu için sadece incelme ve çok çok az miktarda azalma oldu.ancak sağ kısmı resmen döküldü.koltuk altlarımda benzer ama Allahtan oralar döküldü tamamen

Back