conner detaylı mesajınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi keşke diğer kullanıcılarda bu konularla ilgili dönütleri buraya yazsalar en azından daha aydınlatıcı bilgiler elde edilmiş olur. Bende bugün babyliss'e baktım da pek iç acıcı bulmadım. Babyliss mi philips mi philips daha iyi duruyor. Ama hala silkin mi philips mi karar veremedimsilkin hpl bir de firma çok iddialı 3 ay da kesin diyor geri gelmiyor diye reklamı var . philips de ipl herkes ipl bir işe yaramaz diyor. ipl ve hpl arasında fark ne onu da tam anlamadım ama bugünkü satıcı bayanlar sanki ikisi çok farklı gibi anlattı silkin'in tanıtım videosunda da öyle. Philips de bildiğimiz marka ve baya reklam ve satış yapınca kararsızlık arttı
fiyat iyidi de ürüne çok fazla talep mi vs. vs. bir şeyler olmuş stokta yokmuş işlem iptalstokta ürün yok internette satışı var o da bana denk geldi .yine kaldık araştırmalara
Yazınızı daha önce okumuştum ama silkin olmayınca ben de philips aldımMerhabalar bende silk n glide 150 000 atislik olan var (pembe) subat ayinda aldim. Acikcasi esimin haberi olmadan almistim cihazi sagolsun kendiside gidip Philips´i almisti dogum gunum icin bana. kac aydir oylece duruyor isteyen varsa satabilirim silk n glide´i malum digerini satamam :)))) . 100 atis bile yapilmadi sadece ust dudak ve kol alti icin kullanmistim sonuclarida guzel. ilgilenen olursa mesaj atabilir ozelden.
siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?bikini bölgesinde oldukça geç etki gösteriyor.özellikle altlara ve yoğunluk olan yerlerde etkisiz gibi.ancak tüyleri tutup çektiğinizde elinizde kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?