yüze uygularken önce jiletliyormusunuzOzel bolge icin kullanimi varmidir merak ediyorum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüze uygularken önce jiletliyormusunuzOzel bolge icin kullanimi varmidir merak ediyorum ?
Yaa arkadaşlar ben de yeni aldım ama anlamadığım ilk etapta şarj olması mı gerekiyor kullanma kılavuzunda öyle bişey göremedim prize takılı çalışmaz mı
Ben 3 aydır kullanıyorum hep jiletleyipde kullanıyorum makineyi.Her çıkdığındada jiletle alıyorum kaşıntı vs bi sorun yaşamadım.Tüylerdede azalma var kalınlaşma söz konusu değil.
silkn glide face sayfasında öyle bir şey olmadığı yazıyor. sanırım o soruyu da siz sormuşsunuz onlara zaten.Bu arada bu ürünün atışları bitince sakın çöpe atmayın. Direkt müşteri temsilcisini arıyormuşsunuz. Onlar kargo ile kapıdan alıp ürünü , bir üst modeli ile değiştirip geri veriyormuş. Yani direkt çöp olmuyor. Sadece parça parasını veriyormuşsunuz bugün satış temsilcisi anlattı
merhabalar;
ben ürünü alalı 2 hafta oldu ve 2. seansımı yaptım. henüz bi fark yok tabiki. benim merak ettiğim ne sıklıkta kullanılablir bu ürün. haftada bir yeterli mi daha kısa aralıklarda kullanılabilir mi?
3 seyansta görürsün ama ara vermeden iki haftada bir ben ara verdim ya sonra uyanmış gibi tekrar cikti seyanslar önemli düzenli ve 8 seyansa tamamlamasan bitmeeezzzzyaa arkadaşlar ilk seansımı geçen hafta yaptım ama hala bi dökülme olmadı :/ bildiğin uzuyor. jilet vurduğum içinde sert çıkıyor tabiki böyle kalmaz di mi ( ne zaman etkisini gösterip dökülüyor.