• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Bende buradaki yorumlardan anladığım memnuniyet derecesine göre az önce aldım Silk'n Glide... Zaten düşünüyodum sizlerinde cesaretlendirmenizle tamamdır bu iş. Kullandığımda da hemen yürumlarımı yapıcam...

Yaa arkadaşlar ben de yeni aldım ama anlamadığım ilk etapta şarj olması mı gerekiyor kullanma kılavuzunda öyle bişey göremedim prize takılı çalışmaz mı

Yaa arkadaşlar ben de yeni aldım ama anlamadığım ilk etapta şarj olması mı gerekiyor kullanma kılavuzunda öyle bişey göremedim prize takılı çalışmaz mı

Prize takip direk kullanabilirsin, sarj olmasina gerek yok :)
Atis yapmadan once isigi bekle sadece, turuncu isik yaninca atis yapabilirsin demek

Kizlar bende 150.000 olanindan almak istiyorum teknosada 800 du fiyati sanirim internetten daha uyguna geliyor hangi siteden almaliyim guvenlide olmasi lazim tabiki ozelden yazarmisiniz

Merhabalar, ben de yorumlara göre 150bin'lik silk'n glide aldım. Yorumlarınızı okuyup almaya cesaret ettim ve buraya daha yeni üye oldum. Deneyimimi paylaşmam gerektiğini düşündüm =) İl seansımı yaklaşık 5 gün önce yaptım. Korkmadan heryerimi bir güzel jiletledim ve heryerime toplam 2 saat harcayarak atımlarımı yaptım. LAzer atımlarını yaparken hafif diplerdeki yanmayı hissettim. Ayrıca genital bölgede de uyguladım. Çekinmeyin. Asla br iz morarıklık renk değişimi asla olmuyor.
Gelelim faydasını gördüm mü kısmına =) 5 gün içerisinde tabiiki jiletten dolayı uçları çıkmaya başladı. Döküme vs asla olmadı. Heryere farklı etki ettiği kanısındayım. Mesela genital bölge ve bacaklarda kıl çıkmaya başlarken koltuk altı ve kollarımda daha bir hareket yok. Ben güveniyorum açıkçası =) Çünkü uygulama yaparken deri altında bişiler olduğunu hissediyorsunuz.2. ve 3. seansımda tekrar paylaşacağım.

Bu arada bu ürünün atışları bitince sakın çöpe atmayın. Direkt müşteri temsilcisini arıyormuşsunuz. Onlar kargo ile kapıdan alıp ürünü , bir üst modeli ile değiştirip geri veriyormuş. Yani direkt çöp olmuyor. Sadece parça parasını veriyormuşsunuz bugün satış temsilcisi anlattı
silkn glide face sayfasında öyle bir şey olmadığı yazıyor. sanırım o soruyu da siz sormuşsunuz onlara zaten.

biişey sorucam bu alet 150.000 atımlık ya tam 150.000 atım gerçekleşince noluyor çöpemi atıyoruz?

Selam bende dün gece sipariş verdim. Biraz araştırdım ve atım sayısı ve fiyatıyla en uygun bunun olduğuna karar verdim. Gelişmeleri yazarım.

Ürün geldi ilk seansımı yaptım.
Ben 5. kademe pulsing olarak yaptım biraz uğraştırdı. Her yüzeye temas ettirdim mi emin olamadım.
Bir daha ki seansta gliding deneyeceğim.
Etki alanı cihazın ucu kadar mı, camlı bölgenin olduğu yer kadar mı yoksa daha geniş bir yüzey mi bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

merhabalar;
ben ürünü alalı 2 hafta oldu ve 2. seansımı yaptım. henüz bi fark yok tabiki. benim merak ettiğim ne sıklıkta kullanılablir bu ürün. haftada bir yeterli mi daha kısa aralıklarda kullanılabilir mi?

2 haftadan daha kisa araliklarla kullanmak ekstra bir etki saglamak diyordu kilavuzda ama forumda 1 hafta arayla kullanan arkadaslar da var. Bence 1 haftadan da sık da kullanilmamali sonucta isik veriyosunuz nolur nolmaz. Ben 2 haftada bir yapiyorum ve etki goruyorum.

merhabalar;
ben ürünü alalı 2 hafta oldu ve 2. seansımı yaptım. henüz bi fark yok tabiki. benim merak ettiğim ne sıklıkta kullanılablir bu ürün. haftada bir yeterli mi daha kısa aralıklarda kullanılabilir mi?

2 haftadan daha kisa araliklarla kullanmak ekstra bir etki saglamaz diyordu kilavuzda ama forumda 1 hafta arayla kullanan arkadaslar da var. Bence 1 haftadan sık da kullanilmamali sonucta isik veriyosunuz nolur nolmaz. Ben 2 haftada bir yapiyorum ve etki goruyorum.

selam kızlar bende evde lazer epilasyonu araştıranlardanım. internette bu ürünüde gördüm
Silkn Flash&Go Lux Epilasyon Aleti acaba bunu kullananız var mı ? sonuç alanınız. philips gibi bu üründe ama fiyat olarak biraz daha uygun ama bilemedim.

yaa arkadaşlar ilk seansımı geçen hafta yaptım ama hala bi dökülme olmadı :/ bildiğin uzuyor. jilet vurduğum içinde sert çıkıyor tabiki :( böyle kalmaz di mi :(( ne zaman etkisini gösterip dökülüyor.

yaa arkadaşlar ilk seansımı geçen hafta yaptım ama hala bi dökülme olmadı :/ bildiğin uzuyor. jilet vurduğum içinde sert çıkıyor tabiki :KK43: böyle kalmaz di mi :KK43:( ne zaman etkisini gösterip dökülüyor.
3 seyansta görürsün ama ara vermeden iki haftada bir ben ara verdim ya sonra uyanmış gibi tekrar cikti seyanslar önemli düzenli ve 8 seyansa tamamlamasan bitmeeezzzz

şubat ayından itibaren kullanıyorum saç kırandaki gibi yer yer döküldü hiçbir işe yaramadı desem yeri..

Back