Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

uff ya olumsuz sonuçlar geldikçe insanın hevesi kırılıyor. acaba philips daha mı iyidir ki
Ben kullandim 150 000 atimlktan aldim darkese diye bi siteden 600 liraya aslinda fena degil gibi geldi sanki 3. Seanstan sonra azalma oldu ama hamileyim 1 _1.5 aydir kullanamiyorum ama guzel bi urune beziyo ilk uc seansta bisey anlamiyosun ama sonra farkediyo bence silk n glide al disarda versen lazere tek seansi 600 en az b8 sure goturur seni en azindan tavsiyem google akakce silkn glide yaz en ucuz yerleri gosteriyo ordan alirsin

çok sağol , evet araştırayım bende. inşallah bebeğini bir an önce kucağına alırsın

Geçen hafta 2. seasnımı yaptım. Bu sefer sanki ilkine göre daha çok yaktı sanki..

Öncelikle kendi adıma şunları söyleyerek söze başlamak istiyorum. Lazer sistemleri(diode, alex, nd yag, ruby) ve Foto lazer olan ıpl hakkında derinlemesine bilgiye sahibim. Hiç bir lazer sistemi size yüzde yüz garanti vermez. Herkesin hormon yapısı ve kıl tipi birbirinden farklıdır. Yıllarca kıllarından kurtulmak adına ağdayı tercih etmiş olanlara göre yıllarca jiletle kıllarını kısaltmış, kıl yapısı sert olan kişilerin verimi en iyi şekilde alması mümkün. Gelirsek silk'n glide ürününe; şimdi ben yazılan çoğu yorumu okudum ve insanların bu kadar tez canlı olup, 2-3 haftada yada 2-3 ayda müthiş geri dönüşler beklemesine şaşırdım. Lazere gitme durumunuz olduysa eğer, lazer sistemleri bile 2-3 ayda sadece yer yer dökülme ve yine yer yer azalma size sağlar. Uzun süreli gitmeniz gerekir ki kıllarınızdan kurtulasınız. Ben bu ürüne karşı ön yargılı değilim. Hatta yakın bir zamanda almayı düşünüyorum.

Hanımlar benden size bir tüyo: 3-4 ay kullanımdan sonra epilatör ya da ağdayla alın. Ben çıkan kılların sert çıkmasından sıkıldığım için bir kereliğine bacaklarımı jiletle değil epilatörle alayım dedim.3 hafta oldu neredeyse çok çok azı geri çıktı. Şimdi çıkanlara aleti uygulamaya devam edeceğim inşallah..

bende bu ürünü kullanıyorum.2. senasımı yaptım 4. seviyede yer yer azaldı ve çıkmıyor.artık haftada bir 5. seviyede yapmayı düşünüyorum.toplam kaç dakika ayırıyorsunuz siz?

Arkadaşlar merhababende uzun süredir takip ediyorum ve almayı düşünüyorum.Almayı düşünmemin sebebi bacağımdaki batıklar ne yaptıysam kurtulamadım şu illettenAlıp kullanan buna faydasını gören biri var mı? Ya da alsam bende işe yarar mı acaba?

Ben dün itibari ile aleti almış bulunmaktayım. Burayı günlük niyetine kullanıcam ve bütün gelişmelerden sizleri de haberdar edicem.

İlk olarak bugün sadece genital bölgeme uyguladım. Aleti ilk kullandığımda bir kaç atış üst üste yaptığım için makine bir kaç saniye durdu. İlginç geldi bana. Sanırım üst üste durmadan atış yaptığımdan oldu. Sonra dura dura attığımda sıkıntı ortadan kalktı. Genital bölgeme ilk atış yapmamın sebebi. O bölge diğer bölgelerime göre daha fazla tüye sahip olduğu için. Sık bir bölgedeki geri dönüşü diğer bölgelerdeki geri dönüşün nasıl olacağının cevabını da vericek diye düşünüyorum. Bakalım.

mrb bende lazer epilasyon cihazı almayı düşünüyorum sılk'n glide yada philips hangisi iyi karar veremedim bilgilendirirseniz sevinirim kullanan varmı acaba?

4. seansımı yaptım.haftada bir 5. seviyede yapıyorum.koltuk altım bitti neredeyse.ama genital bölgede üst kısımlarda azalma ve dökülme olmasına rağmen alt bölgeler hala aynı.oraya yoğunlaşacağım artık

Bugün 3. günüm genital bölgemdeki tüylerim çıkmaya başladı. Henüz bir etki gördüğüm söylenemez. Zaten daha çok erken. Aldığım kararla haftada 1 kere genitalime atış yapmayı düşünüyorum fakat yarın regl olucam. Yani 1 hafta boyunca atış yapamıcam.

Hangisini aldınız acaba

150.000 atisli olanini yaklaşık 2 ay önce aldim. Tum vucut yerine bolge bolge basladim atislara. Ozellikle yuz bolgemde cenemde cok fazla tuylenme olmuştu. 2 aydir kullaniyor olmama ragmen, etkisi gayet guzel. Tuylerim gec cikmaya ve seyrelmeye basladi. Genital bolgemde de denedim neredeyse yarı yariya tuylerim azaldi. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

arkadaşlar bende bu cihazı yaklaşık iki ay önce aldım. Her 10 günde bir seansları atlamadan tekrarlıyorum ve etkisini görüyorum. ama sabırlı olun 3. -4. seanstan sonra etkisini görüyorsunuz. tüylerimde azalma ve incelme mevcut

kızlar bende aldım 15o.000 atımlık olanaldım bacaklarıma uyuguluyorum jiletleyip ama yaz malum jiletle tüylerinizi tamamenmi alıyorsunuz bide yaz oldugu için cıktıkca jiletl,yorum siz bekletiyormusunuz

yaz olması benimde sıkıntım. sanırım bi seferlik normal epilatörle alıcam ki jiletle alındığı kadar hızlı uzamasın :/

yok onu demiyorum yani jiletle alıp uzamasını beklemek gerrekiyormu yoksa uzadıkca jiletlemenin bir sakıncası varmı

hayır ama çok sık jiletle alınca bacaklar tahriş oluyor yara bere içinde kalıyorum. yani herkesin bünyesi farklı tabi. bana oluyor en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…