uff ya olumsuz sonuçlar geldikçe insanın hevesi kırılıyor. acaba philips daha mı iyidir kişubat ayından itibaren kullanıyorum saç kırandaki gibi yer yer döküldü hiçbir işe yaramadı desem yeri..
Ben kullandim 150 000 atimlktan aldim darkese diye bi siteden 600 liraya aslinda fena degil gibi geldi sanki 3. Seanstan sonra azalma oldu ama hamileyim 1 _1.5 aydir kullanamiyorum ama guzel bi urune beziyo ilk uc seansta bisey anlamiyosun ama sonra farkediyo bence silk n glide al disarda versen lazere tek seansi 600 en az b8 sure goturur seni en azindan tavsiyem google akakce silkn glide yaz en ucuz yerleri gosteriyo ordan alirsinuff ya olumsuz sonuçlar geldikçe insanın hevesi kırılıyor. acaba philips daha mı iyidir ki
çok sağol , evet araştırayım bende. inşallah bebeğini bir an önce kucağına alırsınBen kullandim 150 000 atimlktan aldim darkese diye bi siteden 600 liraya aslinda fena degil gibi geldi sanki 3. Seanstan sonra azalma oldu ama hamileyim 1 _1.5 aydir kullanamiyorum ama guzel bi urune beziyo ilk uc seansta bisey anlamiyosun ama sonra farkediyo bence silk n glide al disarda versen lazere tek seansi 600 en az b8 sure goturur seni en azindan tavsiyem google akakce silkn glide yaz en ucuz yerleri gosteriyo ordan alirsin
Hangisini aldınız acabaBugün 3. günüm genital bölgemdeki tüylerim çıkmaya başladı. Henüz bir etki gördüğüm söylenemez. Zaten daha çok erken. Aldığım kararla haftada 1 kere genitalime atış yapmayı düşünüyorum fakat yarın regl olucam. Yani 1 hafta boyunca atış yapamıcam.
Hangisini aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?