Size faydası olmamış. Belki kıl yapınızdan hormonlarınızdan belki ten renginden. Kullananların büyük kısmı kılları bitirsin diye almadı zaten bu aleti, çıkmayı geciktirsin diyenler çoğunlukta, şahsen ben de öyle düşünüyorum ki, o konuda çok başarılı. 2 ay oldu alalı. Kollarımda kıl kökleri dursa da artık uzamıyorlar, dokununca pürüzsüzlüğü hissediyorum büyük oranda. Bacaklarımın alt kısımlarında kıl köklerini de göremiyorum. Genital bölgede pek faydasını görmedim şimdilik, o da o bölgenin biraz daha koyu renkli olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Kılın absorblaması gereken enerjiyi, cilt te absorbluyor ve kılın bu enerjiyle yanmasını engelliyor zannımca. Zaten orada hafif yanma hissetmemin sebebi de bu sanırım. Beyaz tenli olduğumdan diğer yerlerde hissetmiyorum bile. Normal epilatörle aldığımda haftasına çıkan bacaklarımda kıllar, jiletle ya da traş makinesiyle arada bir kısaltmama rağmen yakından bakmayınca görülmüyorlar bile. Çıkan yerlere dokununca ve dikkatli bakınca pürüzü görebiliyorsunuz. Bu aletin 500 lüğü var mı ki? Eğer öyleyse 2 seansta bitmiştir zaten, sonrasında devam etmediğiniz için de fayda görememiş olabilirsiniz. Bu aleti kullandığım süre içinde bu şekilde olacaksa, yani kullandığım süre boyunca çıkmayacaksa, yavaş uzayacaksa yani, her 10 günde 2 haftada bir saatlerimi epilasyona, ağdaya ayırmayacaksam sadece 15 dakika yaptığım atışla kılları görünmez hale getireceksem ve bu aleti en az 3-5 sene kullanacaksam bu paraya değeceğini düşünüyorum. Zira normal epilatörlerin de ömrü o kadar ve onlar da bitirmiyor zaten kılları, aksine uğraştırıyor, can acıtıyor. Atış sayısı bitince kıllarım bitmediyse, ve aynı hızda uzamaya devam ederlerse de yenisini alırım zaten, onu da kullanırım 3-5 sene. ağdayla uğraşmamak büyük rahatlık.