- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
- 363
Buradan da dolandırıcılıklarına bakabilirsiniz.
https://www.sikayetvar.com/avrupa-ticaret
https://www.sikayetvar.com/avrupa-ticaret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk iki seansımda hiçbir etki görememiştim hatta param boşuna gitti ahladım pufladım biraz daha kullanim etkisi olmazsa ürünü şikayette bulunacaktım. 3 seansımı yaptım kollarıma ve bikini bölgeme birde yüze uyguluyorm. kollarımda 3. seansta açılmalar oldu gözle görülür şekilde yüzümdede bir kaç bölgemde hiç çıkmadı hala. bikini bölgemde henüz bi ilerleme göremedim sadece biraz geç çıkıyo.. cihaz hakkında şunu söylemeliyimki ince tüylerde daha büyük etkisi var kalın tüylerde 4. seansta etkisini göstermeye başlıyo. tez canlı olanlar için söylüyorum biraz sabırlı olsunlarŞu an ne durumdasın? Nerelere kullandın ve tüyler bitti ya da azaldı mı? % kaç civarı? Ne çok sordum
Kızlar burada çok ucuz bu ürünün fiyatı.Philips almak istiyordumama çok pahalı,genel olarak da bu üründen memnun değilsiniz sanırım.Kafam karıştı http://www.silknlazer.com[/
EĞER KALİTELİ VE GÜVENİLİ BİR ÜRÜN ALACAKSAN HEPSİBURADA.COM U SİTEYİ TAVSİYE EDERİM HEM GÜVENİLİR HEM GARANTİSİ KESİN HEMDE 4 GÜNDE TESLİM İSTANBUL İÇİNDE OLANLARA 2 GÜNDE TESLİ. BİLİNMEYEN SİTELERE GÜVENMEYİN BENCE UCUZ ETİN YAHNİSİ YENMEZ.
Merhaba ben ocak ayindan bu yana kullaniyorum biyiklarda gozle görülür farklilik oldu ancak kol alti gibi kalin tuylerde etkili degil sanki sizde nasl oldu etkisi ben 150.000 atimligini kullaniyorum bu aradaMERHBA ARKADAŞLA . BU CİHAZ HAKKINDA AKLINA TAKILAN SORUSU OLAN VARSA BANA SORABİLİR 5 AYDIR KULLANIYORUM NE KONUDA AKLINIZA TAKILAN SORU OLURSA SORABİLRSİNİZ. HEPSİNE CEVAP VREBİLİRİM BAYAĞDIR KULLANDIĞIM İÇİN.
Merhaba ben ocak ayindan bu yana kullaniyorum biyiklarda gozle görülür farklilik oldu ancak kol alti gibi kalin tuylerde etkili degil sanki sizde nasl oldu etkisi ben 150.000 atimligini kullaniyorum bu arada
Ozel bolge icin kullanimi varmidir merak ediyorum ?MERHBA ARKADAŞLA . BU CİHAZ HAKKINDA AKLINA TAKILAN SORUSU OLAN VARSA BANA SORABİLİR 5 AYDIR KULLANIYORUM NE KONUDA AKLINIZA TAKILAN SORU OLURSA SORABİLRSİNİZ. HEPSİNE CEVAP VREBİLİRİM BAYAĞDIR KULLANDIĞIM İÇİN.
İKİ HAFTADA BİR KULLANDİM URUNU BASLARDA CİKTİ JİLETLEDİM HAFTASİ DOLANA KADAR SİMDİ 4 HAFTALİK DUZENE GECTİM COK AZ CİKİYOR VE PRUSSUZ KOKLERİNDEN DOLAYİ Bİ SİYAHLİK OLURDU ONCEDEN O FALAN YOK MESELA AMA CENEDE VE KOL ALTİNDAKİ KALİN TUYLERDE YOK SİMDİLİK ETKİSİbıyıklarda çıktıkça atış yapabiliyor musunuz yani her daim pürüzsüz kalıyor mu acaba? atış öncesinde illaki yüze jilet vurmaya gerek var mı?
İKİ HAFTADA BİR KULLANDİM URUNU BASLARDA CİKTİ JİLETLEDİM HAFTASİ DOLANA KADAR SİMDİ 4 HAFTALİK DUZENE GECTİM COK AZ CİKİYOR VE PRUSSUZ KOKLERİNDEN DOLAYİ Bİ SİYAHLİK OLURDU ONCEDENbıyıklarda çıktıkça atış yapabiliyor musunuz yani her daim pürüzsüz kalıyor mu acaba? atış öncesinde illaki yüze jilet vurmaya gerek var mı?
Ozel bolge icin kullanimi varmidir merak ediyorum ?
Merhaba ben ocak ayindan bu yana kullaniyorum biyiklarda gozle görülür farklilik oldu ancak kol alti gibi kalin tuylerde etkili degil sanki sizde nasl oldu etkisi ben 150.000 atimligini kullaniyorum bu arada
Peki ozel bolgenin tamamina uygulayabiliyormusunuz?ÖZEL BÖLGE İÇİN BEN 2 SEANSAT HİÇBİR ETKİ GÖRMEDİM. 3. seansta yer yer açılmalar oldu ben 20 günde bi uyguluyorum ondan önce uygulama yapmayın belli bi süre geçmeden yapılında tahriş ediyo yakıyo etkisi olmuyo.
Ben aldım n11 den 50.000 lik cuma günü ilk seyansi yaptım ama daha hic bir gelisme göremedim. Cihaz gayet iyi atış yapıyor guzel.ne zaman etki gösterecek bekliyorum.merhabalar arkadaşlar bende almayı düşünüyorum n11 sitesini takip ediyorum nekadar güvenilir merak ediyorum oradan özellikle bu makineyi alanlar varmı güvenirlik konusunda fikir verebilirmisiniz?
ben 5. seviyede hemen hemen hepsine uyguluyorm ilk başta hafif acıyo oluyo ama aşırı değilPeki ozel bolgenin tamamina uygulayabiliyormusunuz?