• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Cnm oynama falan olmadı bende ama leke bende de oldu çünkü yüzüme jiletsiz uyguladım yanıncada leke oluştu ama bi sorun yok makinada normal fan sesi var sadece
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Camına parmağımla dokunduğumda hafif yerinden oynadığını farkettim, sizde böyle bir durum yok mu? Acaba hep mi böyleydi hatırlamıyorum, biraz pimpirikli biriyimdir de içime kurt düştü benim. :KK48:

Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Camına parmağımla dokunduğumda hafif yerinden oynadığını farkettim, sizde böyle bir durum yok mu? Acaba hep mi böyleydi hatırlamıyorum, biraz pimpirikli biriyimdir de içime kurt düştü benim. :KK48:
Bence silkn glide n kendi sitesinden de sorabilirsin cnm emin olmak için bende sormuştum hemen dönüyolar

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE SİLKN GLİDEYİ HEPSİBURADAN ALDIM GARANTİSİDE İMZALI Bİ ŞEKİLDE ONAYLANIP GELDİ PAKETTEDE AÇILMA OLMADI ORASI ÇOK GÜVENLİ Bİ SİTE HERKESE TAVSİYE EDERİM ALALI 2 HAFTA OLDU BEN BİKİNİ BÖLGEME BİR HAFTA ÖNCE UYGULADIM HAFİFİ DÖKÜLMELER OLDU AMA DÖKÜLMELER 10 GÜN SONRADAN BELLİ OLUYO. DİKKATLİ VE DÜZENLİ KULLANIRSANIZ İYİ SONUÇ ALIRSINIZ. BEN ÖYLE YAPIYORM ŞİMDİLİK Bİ SORUN OLMADI. SADECE SÜREREK KULLANMA YÖNTEMİNİ ANLAMADIM BEN HEP 5. DERECEDE ATIŞ YAPARAK KULLANIYORM. ZATEN LAZER MERKEZİNDE 1. SEVİYE BİZİM CİHZDA 5. SEVİYEYE DENK GELİYO :)

Canim ben 1 ay boyunca haftada bir yaptim ondan sonraki ay 15 gune düşürdüm ve cok memnunum suanda koltuk altimda hic kalmadi bikinimde hic kalmadi bacaklarimda cok az var kollarda gitti tavsiyem 3 ay oldu kullanali :KK48::KK76:
Ne hikmetse 10 mesaj yazmışsınız 10u da bu konuya. Reklam kokusu alıyorum nedense :/

Merhaba ben de urunu aldim ve ilk seansimi yaptim, bacak ve gobek yaptim yer yer kollarima da atis yaptim. Gobek biraz acidi, ust bacakta da bi kac yer ama aci derken normal yerler hic acimadi ona kiyasla acidi denebilir, biraz yanma sadece :) kol altina igneliye gittigim icin orada kullanmadim, zaman ilerledikce ben de deneyimlerimi paylasirim

ürünün 50bin atımlık olanını kolumda atıs yaptırarak denedim.bugday tenliyim kolumdaki kıllar acık renk tabi ama atıs yapılan bölgede 20gunden fazladır cıkan bi kıl tüy yok.kol altı ve genital icin lazere gitmiş biriyim simdi bacak icin baslasam mı derken bu ürünler piyasaya cıktı.okudugum yorumlara göre de memnuniyet fazla.
su sıralar da fiyatlar inmiş durumda.
uygulamayı düzenli olarak bikac aydır yapan arkadaslar yorum yazarsa cok makbule gecer=)

ürünün 50bin atımlık olanını kolumda atıs yaptırarak denedim.bugday tenliyim kolumdaki kıllar acık renk tabi ama atıs yapılan bölgede 20gunden fazladır cıkan bi kıl tüy yok.kol altı ve genital icin lazere gitmiş biriyim simdi bacak icin baslasam mı derken bu ürünler piyasaya cıktı.okudugum yorumlara göre de memnuniyet fazla.
uygulamayı düzenli olarak bikac aydır yapan arkadaslar yorum yazarsa cok makbule gecer=)
Merhaba, ürünü nerede denediniz, ben de deneyip almak istiyorum?

Arkadaşlar merhaba,
bu üründe cilt sensörü kapatılarak uygulama yapılabiliyor mu? (çünkü ben esmerim cilt sensörü açık iken 4.- 5. seviyede atım yapabilir miyim?)
Cilt sensörü kapanmıyor otomatik.Eğer cildimiz çok esmerse 5 seviyede yanık oluşuyor.Dikkatli olmalısınız...

umarım memnun kalırsınız ben de lazere gitmediğim bir kaç bölge için düşündüm. fakat jilet her yere uygulanacak mı tam olarak bilmiyorum.
Ben çene bölgemde ve bıyıklarımda bile jilet uyguladım inanın hiç bir sorun olmadı.6 ay kadar falan oldu kullanmaya başlayalı 2 aydır bıyık bölgeme yapmadım çünkü daha çıkmadılar....

Canım 6 aydır falan kullanıyorum...Bütün bölgelerde denedim.Her yerimi jiletle alarak yaptım ben çok memnunum hem azalma var hemde kıllar çok incelmeye başladı...

umarım memnun kalırsınız ben de lazere gitmediğim bir kaç bölge için düşündüm. fakat jilet her yere uygulanacak mı tam olarak bilmiyorum.
Eger kıllarınız çok ince ise jiletlemenize gerek yok direk kılların üzerine uygulayabiliyorsunuz.Eğer hiç epilasyon yapmamış yeni başlayacaksanız ve kıllarınız sertse jiletle almanız gerekiyor.

Herkes birbirinden bi ümit bekliyo kızlar:) ben iki uygulama yaptım iki hafta doluyo 3.yu yapıcam. Ara ara dökülmeler var ayrıca yüzüme jiletsiz uyguladım yakıyo zaten tüyleri ince oldukları için.. kalinlar içinse geç çıkıyo ama onlar için bişey söylemek erken heralde daha iki hafta bile olmadı çünkü ama yananlar da uzamıyo ..kollarda da biraz dökülme var ama az yani inş işe yarar dökülme icin iki hafta veriyolar zaten..herkese iyi şanslar:)
Eger kıllarınız sert ve koyu yani ayva tüyü şeklinde değilse kılların üzerine yapmış olduğunuz atişlar hiç bir işe yaramıyor,sadece görünen yüzeydeki kıllarda yanma oluyor ve bolca yanık kokusu....Amaç kıl köklerine atış yaparak yakmak.5 seanstan sonra kıllar inceldikten sonra direk jiletlemeden atış yapılabiliyormuş.

Ben çene bölgemde ve bıyıklarımda bile jilet uyguladım inanın hiç bir sorun olmadı.6 ay kadar falan oldu kullanmaya başlayalı 2 aydır bıyık bölgeme yapmadım çünkü daha çıkmadılar....
yüzüme korkumdan hiç bi şey yapmamıştım. yorumunuz umut verdi :) benim yüzüm ayva tüyü makine görüyor mu acaba jilet beni acayip korkutuyor. bi de bıyık çene dışında tüm yüze uygulamu olabilir mi acaba? bu aleti sadece yüzüm için alacam :(

Canım 6 aydır falan kullanıyorum...Bütün bölgelerde denedim.Her yerimi jiletle alarak yaptım ben çok memnunum hem azalma var hemde kıllar çok incelmeye başladı...

cok tesekkürler cavap icin 6 ay güzel bi süre kullanım acısından ve faydası olunca gayet iyi.indirimlerden faydalanıp alacagım sanırım=) sizinki 50binlik mi 150binlik olan mı?

merhaba arkadaşlar bende ilk seansımı geçen hafta bikini bölgemde denedim 5. seviyede iki gündür fena kaşınmalar oluyo :KK43: yüzünüze gelince bence jilet uygulamayın elektrikli tarş makinaları var onlardan uygularsanız daha iyi olur bence jilet olmayan yerleride çoğaltıyo çünki. bir iş yapim derken iki işe çıkar benden tavsiye :KK52:

Back