• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Ben de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Ben bunu esasen malum bölge için aldım. :) Kullanmadan önce jilet yapmada sorun yok ta sonraki uygulamaya kadar çok uzuyorlar, arada ne yapacağız? Kılları uzun mu bırakacağız bir dahaki seansa kadar yoksa arada jilet kullanabilir miyiz? Siz nasıl uyguluyorsunuz?

Ben de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Ben bunu esasen malum bölge için aldım. :) Kullanmadan önce jilet yapmada sorun yok ta sonraki uygulamaya kadar çok uzuyorlar, arada ne yapacağız? Kılları uzun mu bırakacağız bir dahaki seansa kadar yoksa arada jilet kullanabilir miyiz? Siz nasıl uyguluyorsunuz?
Ben çıkdıkça jiletle alıyorum.

Deneyimliler daha iyi bilir tabi ama jiletleyince kasiniyor insan, lazerden sonra da hassas davranmak lazim o yuzden munkunse kisaltici bir makinayla kisaltirsaniz bence daha iyi olur. Hem daha da kalinlasmaz boylece.
Ben 3 aydır kullanıyorum hep jiletleyipde kullanıyorum makineyi.Her çıkdığındada jiletle alıyorum kaşıntı vs bi sorun yaşamadım.Tüylerdede azalma var kalınlaşma söz konusu değil.

Peki jiletle alınca aralarda da işe yarıyor mu ki? Yoksa jilet tekrar güçlendirmesin.

Kızlar ben de bu ürünü almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişey var. Yüzüne tüyleri almadan uygulayınca tüyler sonradan dökülüyor mu? Sonradan tekrar çıkıyordur da örneğin ilk seansı tüyleri almadan yaptınız dökülme oluyor mu sonrasında?:KK17:

Kızlar koltuk altında azalma olan varmı?Benim sadece koltuk altımda etkisini göstermedi.Roll on kullanıyorum sürekli omu besliyor acaba?

Kızlyaptim.bk altında azalma olan varmı?Benim sadece koltuk altımda etkisini göstermedi.Roll on kullanıyorum sürekli omu besliyor acaba?
Aynisi bendede koltukaltinda faydasi olmadi 3 seyansi yaptim.bacaklarda % 80 azalma var koltuk alti ayn 100 atis yapiyorim ayna karsisinda yaptim sonuncuyu yine bisey fark etmedi

Evet benimde bacaklarda dökülmeler çok oldu.Koltuk altıma 6-7 seans yapmama rağmen sonuç alamadım.Roll on kullanıyormusunuz sizde.

Evet benimde bacaklarda dökülmeler çok oldu.Koltuk altıma 6-7 seans yapmama rağmen sonuç alamadım.Roll on kullanıyormusunuz sizde.
Kullanmiyorum deodorant kullaniyorum ama onunla ilgili degil sanirsam bekleyecez baska care yok

Kızlar koltuk altında azalma olan varmı?Benim sadece koltuk altımda etkisini göstermedi.Roll on kullanıyorum sürekli omu besliyor acaba?
Ben de ilk seanstan sonra hiçbir değişim görmedim koltuk altında, ancak bacaklar ve kollarda çok iyi sonuç aldım. Ikinci seansını birkaç gün önce yaptım koltuk altı için, umarım bu defa biraz dökülme olur. Bu arada ben de deodorant kullanıyorum, roll on ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

Merhaba,
Uzun bir süredir aklıma takılanlar için takip ediyordum, sonunda üye oldum. Dün bu ürünün 150.000 atışlı olanından aldım. Biraz tedirgin olmakla beraber önce jilet kullanıp sonrasında neredeyse tüm vücuduma (bacak, koltuk altı, özel bölgenin bir kısmı) uyguladım. Yaklaşık bir saat sürdü. Hiç acı çekmedim. Yalnız aşağıdan yukarı yapılması gerekiyormuş sanırım ama ben yukarıdan aşağı çalıştım. Umarım bu yöntem etkilemez. İki hafta bekleyip ikinci seansı yapacağım. Daha deneyimli olacağım için daha titiz çalışabilirim herhalde. Eğer birçok insanın memnun kaldığı gibi istenen sonucu veren bir aletse bu, ne alâ... Deneyimlerimi ve sonuçları paylaşmaya devam edeceğim.

Bugün kollarıma eşimin traş makinesi ile kısalttıktan sonra kullandım makineyi. İçimden bir ses, en çok kollarımda yarar göreceğimi söylüyor, en çok faydasını görmek istediğim yer başka olsa da :)

Merhaba arkadaşlar. . Öncelikle şunu söyleyeyim ben silkin glide in ilk kullanıcılarındanim.. Ürün çıkar çıkmaz büyük umitlerlerle aldım 600tl ye..yalnız 3. seansimdan sonra hamile olduğumu öğrendim Ve kullanmayı bıraktım.. suan 3 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 aydır kullanmıyorum. .vve inanılmaz bi şekilde eski tuylerim sanki hiç lazer görmemiş gibi Çim gibi çıkmaya başladılar. Belki ürünü senesi dolmadan biraktigim icindir belkide gercekten bu urun tuyleri uyutuyor.... doğum ve Emzirme dönemi bitsin tekrar devam edicem ama verdiğim para ya çok yazık oldu.. çok büyük hayalkirikligi yaşadımM. . Demem o ki; aalmayan arkadaşlar varsa sakin para vérmrsinler. . Hiç tavsiye etmiyorum kesinlikle.

kızlar selam , bugün cihazım geldi , deneyip sonuçlar aldıktan sonra sizlerle paylaşacağım inşallah .
ama size faydalı olacağını düşündüğüm başka bir husus var,https://www.darkese.com , ben bu sitesen aldım dün sabah sipariş verdim bugün geldi , oldukça hızlılar ve piyasada ki en uygun fiyat sanırım. ben güvenilirlik açısından endişeliydim , internet yorumlarına inanarak riske gireyim dedim sonuç güzel oldu çok şükür :)

kızlar selam , bugün cihazım geldi , deneyip sonuçlar aldıktan sonra sizlerle paylaşacağım inşallah .
ama size faydalı olacağını düşündüğüm başka bir husus var,https://www.darkese.com , ben bu sitesen aldım dün sabah sipariş verdim bugün geldi , oldukça hızlılar ve piyasada ki en uygun fiyat sanırım. ben güvenilirlik açısından endişeliydim , internet yorumlarına inanarak riske gireyim dedim sonuç güzel oldu çok şükür :)
Garanti belgesini imzalamışlarmı?

Back