• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

böyle bir ürün alacaksanız tanınmış bir markanın ürününü alın derim. philips'in de var. fakat bunlar benim bildiğim ipl cihazlar. yani kalıcı bir dökülme beklemeyin. epilasyon merkezlerinde alex veya diode denilen makineler kullanılıyor ve kocaman makineler. kalıcı sonuçları bunlar sağlıyor. ipl modern ağda yöntemi gibi. tamamen bitme durumu olmuyor benim bilgim bu şekilde.
lazer epilasyonda da %100 sonuç alınmıyorki seanslar bittiğinde yılda 2-3 seansa daha gitmek garanti oluyor.
ağda gibi olsaydı epilasyon aleti diye geçerdi öyle değil mi?

lazer epilasyonda da %100 sonuç alınmıyorki seanslar bittiğinde yılda 2-3 seansa daha gitmek garanti oluyor.
ağda gibi olsaydı epilasyon aleti diye geçerdi öyle değil mi?

ben yakında 5. seansa gideceğim gayet memnunum tabi ki dediğin gibi %100 olmasa da epey ilerleme oluyor. ayrıca yılda 2-3 seans gitmek her ay epilasyon yaptırmaktan daha karlı ve daha az sıkıntılıdır diye düşünüyorum.

tabi ki ürünü pazarlarken ağdadan bahsetmeyecekler. ayrıca ben ağda gibi dememiştim. modern ağda yöntemi olduğunu düşünüyorum ipl denilen cihazlar için demiştim. çünkü dökülmeler kalıcı olmuyor benim bildiğim.
lazere gitmeden önce merkezlerin kullandıkları makinelerle ilgili epey araştırma yapmıştım.

ben yakında 5. seansa gideceğim gayet memnunum tabi ki dediğin gibi %100 olmasa da epey ilerleme oluyor. ayrıca yılda 2-3 seans gitmek her ay epilasyon yaptırmaktan daha karlı ve daha az sıkıntılıdır diye düşünüyorum.

tabi ki ürünü pazarlarken ağdadan bahsetmeyecekler. ayrıca ben ağda gibi dememiştim. modern ağda yöntemi olduğunu düşünüyorum ipl denilen cihazlar için demiştim. çünkü dökülmeler kalıcı olmuyor benim bildiğim.
lazere gitmeden önce merkezlerin kullandıkları makinelerle ilgili epey araştırma yapmıştım.

lazere ben de gittim geçen yıl tabiki %80 dökülme oldu ama bir kaç seans daha gitmek gerekiyor toplam seanslar bittiğinde demek istemiştim.
umarım dediğiniz gibi değildir zira ben 1 ayı geçkindir kullanıyorum memnunum şimdilik.

lazere ben de gittim geçen yıl tabiki %80 dökülme oldu ama bir kaç seans daha gitmek gerekiyor toplam seanslar bittiğinde demek istemiştim.
umarım dediğiniz gibi değildir zira ben 1 ayı geçkindir kullanıyorum memnunum şimdilik.

umarım memnun kalırsınız ben de lazere gitmediğim bir kaç bölge için düşündüm. fakat jilet her yere uygulanacak mı tam olarak bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba,
bu üründe cilt sensörü kapatılarak uygulama yapılabiliyor mu? (çünkü ben esmerim cilt sensörü açık iken 4.- 5. seviyede atım yapabilir miyim?)

Arkadaşlar merhaba,
bu üründe cilt sensörü kapatılarak uygulama yapılabiliyor mu? (çünkü ben esmerim cilt sensörü açık iken 4.- 5. seviyede atım yapabilir miyim?)
cilt sensoru acip kapatcagin bi tus yok sadece atis seviyesini 1 den 5 e ayarliycagin bir tus var ve hazir oldugunda atis yapcagin tus var okadar

Benim merak ettiğim. Esmerim ben 5 derecede atış yapabilir miyim yani? Yapabiliyorsam Cilt sensörü ne işe yarıyor acaba. Teşekkürler
Merhabalar, eğer ten renginiz cihazı 5. seviyede kullanmaya müsaitse sorun olmaz ancak ten renginiz 5. seviye için koyuysa cihaz zaten atış yapmaz. Bu konuda tereddütleriniz varsa almadan önce denemenizi öneririm. Iyi günler. :)

böyle bir ürün alacaksanız tanınmış bir markanın ürününü alın derim. philips'in de var. fakat bunlar benim bildiğim ipl cihazlar. yani kalıcı bir dökülme beklemeyin. epilasyon merkezlerinde alex veya diode denilen makineler kullanılıyor ve kocaman makineler. kalıcı sonuçları bunlar sağlıyor. ipl modern ağda yöntemi gibi. tamamen bitme durumu olmuyor benim bilgim bu şekilde.

ben çene ve boyun bölgeme diod ile başladım alex ile devam ettim ve bitirdik ama %100 deil %10 bile fayda görmedim malesef doğumdan sonra ilk zamankinden bile daha çok çıktılar ve daha sert köklü kıllarla karşı karşıya kaldım malesef ve hatta bazı kılların rengi beyaza döndü bu başlığı başından beri takip ediyorum bu makinadan ümitliyim tamamen bitirmeyecektir mutlaka ama seyreltecek ve kökleri zayıflayacak diye ümit ediyorum bir süre daha takip edip ona göre almayı düşünüyorum tabi kişiden kişiyede değişiklik gösteriyodur hormonlara ten rengine göre vs.

Örneğin ilk kullanımdan ne kadar sonra tekrar jilet uygulayabiliriz. Haftasonu arkadaşımın düğünü olduğundan 2-3 gün sonrasında tekrar jiletle almam gerekecek çünkü. Uygulamadan bu kadar kısa sonra jilet kullanmak etkiyi azaltır mı? Çok teşekkürler..
İlk kullanımdan yaklaşık 1 ay kadar sonra çıkmaya başladı bende sonra tekrar yaptım şu an süreler biraz daha uzamaya başladı.
Şöyle söyleyim jiletle aldın temizledin atışları yaptın bunun üzerinden en az 15-20 gün sonra çıkmaya başlıyor.Hemen çıkmıyor zaten.

yüzünüzde kullandınız mı acaba? ayrıca çeneye jilet vurdunuz mu ilk seanstan önce?
Evet çene ve bıyıklarımdada kullanıyorum.Oralarıda jiletle alıyorum.Yanlız jiletle alınmış gibi olmuyor meraketmeyin.
Önce jiletle alıyorsunuz hemen ardından atişları yapıyorsunuz.Amaç kıl köklerini yakmak.

Merhaba, benim de bir hafta oldu ve hala dökülmeler başlamadı. Kullanım kılavuzunda ilk 10 gün uzar gibi görünebilir dökülmeler 10. Günde başlar gibi bir ifade vardı yanılmıyorsam, biraz daha beklemek gerekiyor sanırım.
Kullanım kılavuzunda çok detaylı anlatılmamış.Ben internetten kullanım videolarından izleyerek uyguladım.Önce jiletle alın üzerine atış yapın ve kılların tekrar çıkmasını bekleyin.Kılların üzerine atış yapılmıyor zaten.Amaç kökleri yakmak.Ayrıca jiletle alınmış gibi cıkmıyor.

Arkadaşlar yukarıda vermiş olduğum bağlantıda kullanım şelki tedaylı şekilde verilmiş.Bende aynı bu şakilde kullanmaktayım

Merhabalar, eğer ten renginiz cihazı 5. seviyede kullanmaya müsaitse sorun olmaz ancak ten renginiz 5. seviye için koyuysa cihaz zaten atış yapmaz. Bu konuda tereddütleriniz varsa almadan önce denemenizi öneririm. Iyi günler. :)
Teşekkürler, deneyip alayım. Nerelerde denenebiliyor biliyırmusunuz?
cilt sensoru acip kapatcagin bi tus yok sadece atis seviyesini 1 den 5 e ayarliycagin bir tus var ve hazir oldugunda atis yapcagin tus var okadar
mutlaka deneyip alayım o zaman, nerelerde deneyebiliriz biliyor musunuz? Teşekkürler

Aldıktan hemen sonra yapıyorum beklemiyorum.
Ikinci seansımı öyle Yaptım bu kez bacakları traş makinesiyle Alıp fazla kısaltmadan, genitalede jiletle temizleyerek Yaptım hangisinden iyi sonuç alırsam öyle devam edicem
2 gün oldu normalde genitalde jiletle Alınca ertesi gün kaşıntıdan duramazdım şuan çok rahatım ne batma nede kaşıntı var

Bu cihazi agdaya benzetmek biraz sacma degil mi ?? Sonucta agda yaptirdigimizda 1 ay temiz oluyor fakat bu cihazi kullanmadan once jiletleme yaptigimiz icin temiz gezmemiz mumkun degil.Cihaz basta mantikli geldi ama bu yonden dusununce pekte yararli bulmadim.Disarida yapilan lazer epilasyonda ilk seanstan sonra dokulme oluyor ve temiz gezme sansimiz var agdada bu sekilde.bu cihaz bir azaltma yaratiyorsa omru bittiginde agda vb donus yapmak zorunda kalacagiz.Basta her ay tum vucuda 50 tl vermek yerine cihazin taksitlerini oderim diye dusundum ama genitale uygunlugu bile kesin degilken ve en buyuk problemimiz bu bolgeyken ne kadar mantikli olur gercekten anlamadim.Cihazda bir kac seanstan sonra agda kadar tuysuz gezmek mumkun mu ? Yoksa jiletle aldigimiz gibi kisa surede ve sert cikmaya devam mi ediyor

Bu cihazi agdaya benzetmek biraz sacma degil mi ?? Sonucta agda yaptirdigimizda 1 ay temiz oluyor fakat bu cihazi kullanmadan once jiletleme yaptigimiz icin temiz gezmemiz mumkun degil.Cihaz basta mantikli geldi ama bu yonden dusununce pekte yararli bulmadim.Disarida yapilan lazer epilasyonda ilk seanstan sonra dokulme oluyor ve temiz gezme sansimiz var agdada bu sekilde.bu cihaz bir azaltma yaratiyorsa omru bittiginde agda vb donus yapmak zorunda kalacagiz.Basta her ay tum vucuda 50 tl vermek yerine cihazin taksitlerini oderim diye dusundum ama genitale uygunlugu bile kesin degilken ve en buyuk problemimiz bu bolgeyken ne kadar mantikli olur gercekten anlamadim.Cihazda bir kac seanstan sonra agda kadar tuysuz gezmek mumkun mu ? Yoksa jiletle aldigimiz gibi kisa surede ve sert cikmaya devam mi ediyor
Ben 6. seansımı yaptım ve bacaklarımda yarı yarıya azalma oldu.Daha önemlisi temiz gezme sürem uzadı.Normalde jiletle bacaklarımı alınca 3 gün sonra çıkmaya başlardı.Ama artık en az 2 hafta pürüzsüz geziyorum.

Teşekkürler, deneyip alayım. Nerelerde denenebiliyor biliyırmusunuz?

mutlaka deneyip alayım o zaman, nerelerde deneyebiliriz biliyor musunuz? Teşekkürler
Mediamarkt, Teknosa gibi mağazalarda deneme atışı yapılıyor olabilir ancak bu konu hakkında çok fazla bilgim yok.

Ne kadar sağlıklı olur bilemem ancak dilerseniz cihazın renk skalasından size uygunluğuna bakabilirsiniz.
silk-n-glide-tableau.jpg

Mediamarkt, Teknosa gibi mağazalarda deneme atışı yapılıyor olabilir ancak bu konu hakkında çok fazla bilgim yok.

Ne kadar sağlıklı olur bilemem ancak dilerseniz cihazın renk skalasından size uygunluğuna bakabilirsiniz.
silk-n-glide-tableau.jpg
Merhaba, benim cildim 5-6. Tonlarda. 4-5 seviyesinde atış yapmaya izin vermez o zaman makine dimi?

Back