• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Merhaba, benim cildim 5-6. Tonlarda. 4-5 seviyesinde atış yapmaya izin vermez o zaman makine dimi?
Bence denemeden anlayamassınız bana da koyu gelmişti cildim ama ben heryere 5.seviyede kullanabiliyorum sensörün algısıyla test etmeniz daha mantıklı eğer emin degilseniz

kızlar bende bu üründen almayı düşünüyorum ama fiyatlarını araştırırken bir sitede 229 tl olduğunu gördüm reklam sitesiydi heralde diğer sitelerde 650-800 tl arası değişiyor sizce kandırıyorlarmı.Sitenin adresi bu www.evdelazer.net/‎

Bence denemeden anlayamassınız bana da koyu gelmişti cildim ama ben heryere 5.seviyede kullanabiliyorum sensörün algısıyla test etmeniz daha mantıklı eğer emin degilseniz
Afyonda oturuyorum burdaki teknosaya baktım satılmıyor bile

Açıkcası dene diyorum ama bende denemeden aldım cnm ama sen çok koyu tenliysen diye dedim çünkü beşinci seviye en etkili olanı
Ben de düşük doz etkili olmaz diye düşünüyorum cnm ama denemeden de alamam ki senin cilt tonun sitedeki skaladan kaçıncıya uyuyor?

Cnm benim en koyu kollarım o da ortadakine uyuyo gibi ama orda 3-4 seviye diyo bende 5 te uygulayabiliyorum
Canım sen bana göre baya açık tenlisin ben de atım yapamayabilir yüksek dozda sanki. Eğer deneyemezsem philips lumea almayı düşünüyorum, daha pahalı gerçi ama silkn bende işe yaramazsa die de korkuyorum param boşa gider

ben çene ve boyun bölgeme diod ile başladım alex ile devam ettim ve bitirdik ama %100 deil %10 bile fayda görmedim malesef doğumdan sonra ilk zamankinden bile daha çok çıktılar ve daha sert köklü kıllarla karşı karşıya kaldım malesef ve hatta bazı kılların rengi beyaza döndü bu başlığı başından beri takip ediyorum bu makinadan ümitliyim tamamen bitirmeyecektir mutlaka ama seyreltecek ve kökleri zayıflayacak diye ümit ediyorum bir süre daha takip edip ona göre almayı düşünüyorum tabi kişiden kişiyede değişiklik gösteriyodur hormonlara ten rengine göre vs.

çene ve boyun bölgesine alex. bitirmenin aksine daha fazlalaştırıyor diye bile okumuştum. alex yüz ve boyunda çok başarısız. diod öneriyorlar ben bacak kol altı ve genitale diod.la başladım özellikle diod kullanan bi merkez tercih ettim şu an memnunum 5. seansa gidicem yakında.
en hızlı etki tabi ki koltuk altında en geç ise genital bölgede sonuç veriyormuş tamamen bitmemesine rağmen memnunum. tabi dediğiniz gibi hormonlara göre de değişiklik gösteriyormuş.

umarım memnun kalırsınız ben de lazere gitmediğim bir kaç bölge için düşündüm. fakat jilet her yere uygulanacak mı tam olarak bilmiyorum.

özel bölge haricinde baya yol katettim diyebilirim :KK22:
ama söylediğiniz gibi mi öğrenmemiz için 8 seans falan kullanıp dökülmeler kalıcı mı yoksa tekrardan çıkacak mı diye beklememiz gerekiyor.

Kızlar ben az önce medya markt dan 600 liraya aldım. Aksilik bu ya cep telefonum bozuk olduğundan netten araştırma fırsatı bulamamıştım. Acele ettim maalesef. Eve geldim hepsiburada da aynısı 500 lira belki başkasında daha uygun fiyatlı. Hemen genel mişteri hizmetlerini aradım iade için. Götürün verin dedi ama oradaki müşteri hizmetleri "kişisel bakım ürününü kullanılmasa dahi almıyoruz" diye geri almadılar. Kendimi kazıklanmış gibi hissettim. 5 liralık ürün alacak olsam bile hemen netten fiyatına bakardım. Telefonumun bozulacağı tuttu ve ben niye acele ettim ki. Çok üzüldüm ama paramın çıkacağı varmış yapacak bir şey yok sağlık olsun. Almayı düşünen varsa mutlaka araştırsın dağlar kadar fark oluyor. :(

Kızlar ben az önce medya markt dan 600 liraya aldım. Aksilik bu ya cep telefonum bozuk olduğundan netten araştırma fırsatı bulamamıştım. Acele ettim maalesef. Eve geldim hepsiburada da aynısı 500 lira belki başkasında daha uygun fiyatlı. Hemen genel mişteri hizmetlerini aradım iade için. Götürün verin dedi ama oradaki müşteri hizmetleri "kişisel bakım ürününü kullanılmasa dahi almıyoruz" diye geri almadılar. Kendimi kazıklanmış gibi hissettim. 5 liralık ürün alacak olsam bile hemen netten fiyatına bakardım. Telefonumun bozulacağı tuttu ve ben niye acele ettim ki. Çok üzüldüm ama paramın çıkacağı varmış yapacak bir şey yok sağlık olsun. Almayı düşünen varsa mutlaka araştırsın dağlar kadar fark oluyor. :KK43:

mrblar,
bana kalırsa hiç üzülmeyin diğer yorumlarda da söylediğim gibi internetten alımların genelinde paketi açıyorlar o da bir soru işareti olarak kalıyor. pişman olmayın hayırlı olsun:KK54:

merhaba bende 10 kereden fazla kullandım silk n glide ama alt bacaklarımda en fazla%30 azalma olmuştur pek fazla işe yaramadı mı yoksa normal mi bilmiyorum ,ben mi yanlış uyguladım bilmiyorum .Üst bacaklarımda da kılların çıkma süresi ilk uyguladığımdan beri uzadı. Cihazı bazen iki haftada bazen haftada bir uyguladım uyguladığımda üst taraflarda kıllar tam çıkmamıştı bu yüzden tam ne kadar azalma olduğunu anlayamadım üst taraflarda. 10 kereden fazla uygulamama rağmen pek bi etkisini göremedim sizce normal mi yoksa benim uygulamamda mı yanlışlık vardır yaza kadar ne durumda olur. Kıllarım biraz kalın ve fazlaydı üst taraflar inceydi,buğday tenliyim.
birde bacaklarımda önceden de kalma kıl dönmeleri vardı bunlar için bi etkisi olur mu bacaklarımın görünümü kendime çok kötü geliyor moralim bozuldu bu yüzden.

Kızlar bir şey soracağım ya, siz de makineyi salladığınızda öncamı yerinden oynadığı için makineden ses geliyor mu? Aklıma takıldı benim, acaba cami hareket etmiyor mu sizin hiç? Bir de sanırım tam kısaltmadığım tüyler yanarak leke yaptı makine de siliyorum Geçmiyor. Başına gelen var mı?

Kızlar bir şey soracağım ya, siz de makineyi salladığınızda öncamı yerinden oynadığı için makineden ses geliyor mu? Aklıma takıldı benim, acaba cami hareket etmiyor mu sizin hiç? Bir de sanırım tam kısaltmadığım tüyler yanarak leke yaptı makine de siliyorum Geçmiyor. Başına gelen var mı?
Cnm oynama falan olmadı bende ama leke bende de oldu çünkü yüzüme jiletsiz uyguladım yanıncada leke oluştu ama bi sorun yok makinada normal fan sesi var sadece

Cnm oynama falan olmadı bende ama leke bende de oldu çünkü yüzüme jiletsiz uyguladım yanıncada leke oluştu ama bi sorun yok makinada normal fan sesi var sadece

Back