Bence denemeden anlayamassınız bana da koyu gelmişti cildim ama ben heryere 5.seviyede kullanabiliyorum sensörün algısıyla test etmeniz daha mantıklı eğer emin degilsenizMerhaba, benim cildim 5-6. Tonlarda. 4-5 seviyesinde atış yapmaya izin vermez o zaman makine dimi?
Bence denemeden anlayamassınız bana da koyu gelmişti cildim ama ben heryere 5.seviyede kullanabiliyorum sensörün algısıyla test etmeniz daha mantıklı eğer emin degilseniz
Afyonda oturuyorum burdaki teknosaya baktım satılmıyor bileBence denemeden anlayamassınız bana da koyu gelmişti cildim ama ben heryere 5.seviyede kullanabiliyorum sensörün algısıyla test etmeniz daha mantıklı eğer emin degilseniz
Açıkcası dene diyorum ama bende denemeden aldım cnm ama sen çok koyu tenliysen diye dedim çünkü beşinci seviye en etkili olanıAfyonda oturuyorum burdaki teknosaya baktım satılmıyor bile
Ben de düşük doz etkili olmaz diye düşünüyorum cnm ama denemeden de alamam ki senin cilt tonun sitedeki skaladan kaçıncıya uyuyor?Açıkcası dene diyorum ama bende denemeden aldım cnm ama sen çok koyu tenliysen diye dedim çünkü beşinci seviye en etkili olanı
Cnm benim en koyu kollarım o da ortadakine uyuyo gibi ama orda 3-4 seviye diyo bende 5 te uygulayabiliyorumBen de düşük doz etkili olmaz diye düşünüyorum cnm ama denemeden de alamam ki senin cilt tonun sitedeki skaladan kaçıncıya uyuyor?
Canım sen bana göre baya açık tenlisin ben de atım yapamayabilir yüksek dozda sanki. Eğer deneyemezsem philips lumea almayı düşünüyorum, daha pahalı gerçi ama silkn bende işe yaramazsa die de korkuyorum param boşa giderCnm benim en koyu kollarım o da ortadakine uyuyo gibi ama orda 3-4 seviye diyo bende 5 te uygulayabiliyorum
ben çene ve boyun bölgeme diod ile başladım alex ile devam ettim ve bitirdik ama %100 deil %10 bile fayda görmedim malesef doğumdan sonra ilk zamankinden bile daha çok çıktılar ve daha sert köklü kıllarla karşı karşıya kaldım malesef ve hatta bazı kılların rengi beyaza döndü bu başlığı başından beri takip ediyorum bu makinadan ümitliyim tamamen bitirmeyecektir mutlaka ama seyreltecek ve kökleri zayıflayacak diye ümit ediyorum bir süre daha takip edip ona göre almayı düşünüyorum tabi kişiden kişiyede değişiklik gösteriyodur hormonlara ten rengine göre vs.
umarım memnun kalırsınız ben de lazere gitmediğim bir kaç bölge için düşündüm. fakat jilet her yere uygulanacak mı tam olarak bilmiyorum.
Cnm ben 408 liraya N11 den aldım 50.000 atımlık .n11 den sorun olmuyo genelde burdaki arkadaşlardan da çok alan var.http://www.n11.com/silkn-glide-150000-gl15pe1tu001-epilator-P46908576 bu sitede 619 TL. Sizce güvenilir mi ? İnsan korkuyor artık almaya ./ Yardım lütfen :/
merhaba,http://www.n11.com/silkn-glide-150000-gl15pe1tu001-epilator-P46908576 bu sitede 619 TL. Sizce güvenilir mi ? İnsan korkuyor artık almaya ./ Yardım lütfen :/
Kızlar ben az önce medya markt dan 600 liraya aldım. Aksilik bu ya cep telefonum bozuk olduğundan netten araştırma fırsatı bulamamıştım. Acele ettim maalesef. Eve geldim hepsiburada da aynısı 500 lira belki başkasında daha uygun fiyatlı. Hemen genel mişteri hizmetlerini aradım iade için. Götürün verin dedi ama oradaki müşteri hizmetleri "kişisel bakım ürününü kullanılmasa dahi almıyoruz" diye geri almadılar. Kendimi kazıklanmış gibi hissettim. 5 liralık ürün alacak olsam bile hemen netten fiyatına bakardım. Telefonumun bozulacağı tuttu ve ben niye acele ettim ki. Çok üzüldüm ama paramın çıkacağı varmış yapacak bir şey yok sağlık olsun. Almayı düşünen varsa mutlaka araştırsın dağlar kadar fark oluyor.
Cnm oynama falan olmadı bende ama leke bende de oldu çünkü yüzüme jiletsiz uyguladım yanıncada leke oluştu ama bi sorun yok makinada normal fan sesi var sadeceKızlar bir şey soracağım ya, siz de makineyi salladığınızda öncamı yerinden oynadığı için makineden ses geliyor mu? Aklıma takıldı benim, acaba cami hareket etmiyor mu sizin hiç? Bir de sanırım tam kısaltmadığım tüyler yanarak leke yaptı makine de siliyorum Geçmiyor. Başına gelen var mı?
Cnm oynama falan olmadı bende ama leke bende de oldu çünkü yüzüme jiletsiz uyguladım yanıncada leke oluştu ama bi sorun yok makinada normal fan sesi var sadeceKızlar bir şey soracağım ya, siz de makineyi salladığınızda öncamı yerinden oynadığı için makineden ses geliyor mu? Aklıma takıldı benim, acaba cami hareket etmiyor mu sizin hiç? Bir de sanırım tam kısaltmadığım tüyler yanarak leke yaptı makine de siliyorum Geçmiyor. Başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?