Siz eminim biran önce kullanmak için sabırsızlanıyorsunuzdur ama biz de yorumlarınız için sabırsızlanıyoruz. Umarım memnun kalırsınız hayırlı olsun. Bir de n11'de hangi mağazadan satın aldımız? Biliyorsunuz mağaza isimleri varmerhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu Silk n Glade 150000 satın aldım ve ürün elime bugün ulaştı. Hatta n11 den çok uygun bir fiyata satın aldım. Performansını kullandıktan sonra size bildiririm. Umarım güzel haberler veririm
Selam Kızlar,
Ben de birkaç gündür takip ediyorum konuyu.
benden bir önce yorum yazan arkadaş (t.arslan) sanırım www.n11.com'dan UcuzaGeldiniz mağazasından almış sanırım, ürün yorumlarında Tuğçe Arslan adıyla görülüyor.
Eki Görüntüle 1339911
Çok teşekkür ederim araştırmacı arkadaşım. Ben de bayılırım araştırmaya. Benim gibi bir dedektif daha çıktı ama maalesef bazen yanlış anlaşılıyoruzSelam Kızlar,
Ben de birkaç gündür takip ediyorum konuyu.
benden bir önce yorum yazan arkadaş (t.arslan) sanırım www.n11.com'dan UcuzaGeldiniz mağazasından almış sanırım, ürün yorumlarında Tuğçe Arslan adıyla görülüyor.
Eki Görüntüle 1339911
Ben öyle birşeyler yazdım ama alıntı yaparak yazdım bir de azalttığını ama tam olarak yok etmediğini, yurtdışındaki kullanıcılardan okudum.arkadaslar bende bu urunu yeni aldim henuz kullamak icin firsatim olmadi bazi yorumlarda sonucun gecici oldugu yani killarin uzun bi aradan sonra tekrar cikabilecegi yazmissiniz ama kulanim klavuzundadda reklam videosundadda kalici oldugu soyleniliyor
O kalıcı yazısı büyük ihtimal mesela 1 sene boyunca kullandıktan sonra kıl kökleri iyice zayıflayacağı ve dolayısıyla eskisi gibi çıkmayacağı için hatta belki de kıl köküne göre hiç çıkmayacağı için(çünkü kıl yapısı kişiden kişiye değişiyor) olabilirarkadaslar bende bu urunu yeni aldim henuz kullamak icin firsatim olmadi bazi yorumlarda sonucun gecici oldugu yani killarin uzun bi aradan sonra tekrar cikabilecegi yazmissiniz ama kulanim klavuzundadda reklam videosundadda kalici oldugu soyleniliyor
Zannımca ucuzageldiniz di mağazanın adı. Bugün koltuk altına denedim. Lazere başlamadan önce ilk 1 ay içersinde ağda cımbız v.s kullanılmamış olması gerek diye biliyorum. O yüzden 1kaç gün bekleyip diğer kısımlara öğle başlıycam. Umarım ise yararSiz eminim biran önce kullanmak için sabırsızlanıyorsunuzdur ama biz de yorumlarınız için sabırsızlanıyoruz. Umarım memnun kalırsınız hayırlı olsun. Bir de n11'de hangi mağazadan satın aldımız? Biliyorsunuz mağaza isimleri var
Aslında çok tereddütteydim. Önce n11 alıcılarına taahhütlerini araştırdım ve satıcı firma hakkında yorumları okuyarak biraz da gözümü kapatarak aldımNasıl emin oldunuz satın almakta .s
Ne güzel sen de araştırmışsın. Ben de araştırdım ve senin dediğin gibi memnun kalanlar var ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla çoğu en az 3 ay kullanmış ve ondan sonra sonuçları görmüşkızlar, kaç gündür hem sizin yazdıklarınızı okuyorum hem yabancı blogları. burdakiler yeni ama yabancı bloglarda geçen seneden falan kullananlar da var. bir kişi okudum mesela önce memnun gibiydi sonra almayın tekrar çıktı tüyler diye yazmış. bugün de başka bir blog okudum link de vereyim, isteyen incelesin, bu kadın da kesinlikle memnun kalmış. AMA bu kadın ve diğer memnun olanlar 3 aydan sonra azalma görmüşler. düzenli uygulamışlar. ilk zamanlar değişiklik yoktu demişler. yalnız şu da var, bu linkteki kadın kullanmış baya azalmış ancak hamile kalınca bırakmış ve tekrar (hormonlar da değişince) çıkmış. çok tereddütteyim. haftaya ilk lazer randevum olacak. İptal edip bu cihazı mı alsam. bir de benim canım çok acıyoryoksa lazere başlasam mı. en azından bu yazı bacaklarımdaki tüyleri dert etmeden geçirmek istiyorum. (koltukaltı için gitmiştim ve tek tük çıkıyor artık, ama bacak ve genital hiç yaptırmadım.)
http://www.15minutebeauty.com/2013/01/silknflashandgo-athomelaserhairremoval.html
Ben veya tenliyim ve tüglerim koyu.kahve idiNe güzel sen de araştırmışsın. Ben de araştırdım ve senin dediğin gibi memnun kalanlar var ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla çoğu en az 3 ay kullanmış ve ondan sonra sonuçları görmüş
Silk'n glide sitesinde de tüylerin iki hafta dökülmemesi normaldir sonrasında dökülür diyor
Hamileliğe gelince ben iki doğum yaptım. Her ikisinde de tüylenmem çok olmuştu. Bu konuda sana hak veriyorum. Hormonlar alt üst oluyor. Mesela genel olarak hamileyken saç dökülmesi durur ve doğumdan sonra hızla dökülmeye başlar. Bence yakın zamanda hamile kalmak isteyenler kullanmasın ya da aleti almayı ertelesin çünkü vücutta ciddi değişiklikler oluyor
İlk başta hayırlı olsun. Az kalmış bebeğini kucağına almana. Hamileyken tüylerin çoğalması problem ama doğumdan sonra onlar dökülüyor merak etmeBen veya tenliyim ve tüglerim koyu.kahve idi
Epilasyina gitmeden hormon testi yaptirdim normal cikti
4-5 seans gittim. Ve %40 gibi azalma oldu sonrasında evlendim gidemedim. Simdi hamileyim ve tuglerim çok artti özellikle yüz bolgemde. Bende cihazdan almak istiyorum gebelik sonrasi ondan yorumları takip ediyorum.
Aslında 2. Gebeliği de suaunuyorum 3 seneye kadar ve bu arada yapmam ise yapamayacak sanirim.
Aslında kontrol almaktan kasıt, kökleri zayıflatmak. Ben de yabancı bir sitede tümden yok olmadı ama çok inceltti diye bir yorum okumuştum.http://habervericem.com/index.php?yonlendir=96821
ayrıca şurda da okudum. BOREAS09 evet arkadaşım baya bakındım, çok çok birşey bulamadım ama genel olarak böyleydi. az önce de yabancı sitede okudum yine. ev tipi olanlar "hair management" tir diyo, lazer gibi kalıcı dökülme değil de yani tüyleri kontrol altına almaktır diyo.. çıkmasını geciktirirmiş. off bilemedim
Ben ilk seasımı yapalı 6 gün oldu. Koltuk altı ve bikini bölgesinde denedim. Bende de henüz dökülme yok ama bikini bölgesinde bazı çıkmayan yerler var yani dökülme değil de. Ama 2 hafta içinde dökülme oluyormuş umutluyum bakalım.Ben dün bıyık bölgeme 1. seviyede iki atım yaparak denedim, cildimde bir soruna neden olmadı. Ama o bölgeye jilet yapmayı düşünmediğim için etkisi ne kadar olur bilemiyorum. ayrıca ben birkaç gün önce bacaklarıma uygulama yaptım herhangi bir dökülme vs. olmadı, dökülme kaç gün sonra başlıyor acaba.
O zaman acele etmiyim ben yapalı daha 4 gün oldu :) inşallah işe yarar canım en azından süresi uzasa ona da razıyımBen ilk seasımı yapalı 6 gün oldu. Koltuk altı ve bikini bölgesinde denedim. Bende de henüz dökülme yok ama bikini bölgesinde bazı çıkmayan yerler var yani dökülme değil de. Ama 2 hafta içinde dökülme oluyormuş umutluyum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?