• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Ben dün bıyık bölgeme 1. seviyede iki atım yaparak denedim, cildimde bir soruna neden olmadı. Ama o bölgeye jilet yapmayı düşünmediğim için etkisi ne kadar olur bilemiyorum. ayrıca ben birkaç gün önce bacaklarıma uygulama yaptım herhangi bir dökülme vs. olmadı, dökülme kaç gün sonra başlıyor acaba.
Ben de jilet sürmeye çekiniyorum dudak üstüne ve aynı şeyi ben de düşündüm hatta müşteri hizmetlerine sormayı düşünüyorum
Tüylerin dökülmesine gelirsek, 4 sayfa önce yazmıştım ama tekrar edeyim. Dökülmesi iki haftayı bulurmuş ve buna dışa atım denirmiş. Yani illaki dökülecek biraz sabretmek gerekiyor. Bacağı kaçıncı seviyede yaptın ve bikini bölgesini denedin mi? Bacağı alırken herhangi bir yanma, acı hissettin mi? Biraz anlatabilir misin deneyimini

Merhaba kızlar bende bu üründen alacağım ama 50.000 atışlıktan çünkü 150.000 atış 899 TL 50.000 ise 599 TL arada fark var birde kartuş sorunu yok sanırım ki zaten bu 4-5 sene gider bir kişiye diye düşünüyorum genelde memnun kalanlar var ben lazer kullandım ama benim değildi sadece kartuş aldım ve 1 kartuş 90 TL bu ürün gerçekten daha uyguna geliyor..Bıyık ve cene bölgemde tüğlenme vardı 1 sene kullandım ve acayip azalma gördüm ama sanırım elimin altında olması gerektiğini düşündüm bu üründe gayet uygun geldi gördüğüm vakit en azından fişe takıp 2 atım yaptığımda içim rahat olur biz bayanlar biraz takıntılıyız malum insanlarla yüz yüze diyaloğa girdiğimizde ciddi bir sorun oluyor yada benim fazla takıntım var...

Bu ürünü netten alan varmı? Ne kadar sağlıklı bilemiyorum ?Yardımcı olurmusunuz

Aslında çok tereddütteydim. Önce n11 alıcılarına taahhütlerini araştırdım ve satıcı firma hakkında yorumları okuyarak biraz da gözümü kapatarak aldım :-) ürün 1 gün içinde elime ulasti. Orjinal gibi çantasından kullanım kılavuzuna kadar gayet profesyonel duruyor. Aslında kullanım sonrası ak mi kara mi ortaya çıkacak. Birde ben onaylamadan para aktarımı olmaması içimi biraz rahatlattı.

Memnunmusun? Bende şuan almak istiyorum da kararsız kaldım ne dersinn?

Merhaba kızlar bende bu üründen alacağım ama 50.000 atışlıktan çünkü 150.000 atış 899 TL 50.000 ise 599 TL arada fark var birde kartuş sorunu yok sanırım ki zaten bu 4-5 sene gider bir kişiye diye düşünüyorum genelde memnun kalanlar var ben lazer kullandım ama benim değildi sadece kartuş aldım ve 1 kartuş 90 TL bu ürün gerçekten daha uyguna geliyor..Bıyık ve cene bölgemde tüğlenme vardı 1 sene kullandım ve acayip azalma gördüm ama sanırım elimin altında olması gerektiğini düşündüm bu üründe gayet uygun geldi gördüğüm vakit en azından fişe takıp 2 atım yaptığımda içim rahat olur biz bayanlar biraz takıntılıyız malum insanlarla yüz yüze diyaloğa girdiğimizde ciddi bir sorun oluyor yada benim fazla takıntım var...
Biz kadınlar gerçekten de dış görüntümüze önem veriyoruz ama doğalı ve olması gerekeni de bu yani;)
Her iki modeli de daha uygun fiyata satan yerler var ve kampanyalar da var
n11'de fiyatlar oldukça uygun. Tchibo'ya, Teknosa'ya da bakabilirsin. Mesela bu aralar groupon da teknosa indirim çeki dağıtılıyor ona da bakabilirsin. Şimdi bizler 50.000 atımlık olanı 400-450 tl'ye alırken, senin 600 tl'ye alman açıkçası beni vicdanen rahatsız eder. Arada 150-200 tl fark var az değil yani!

Bu ürünü netten alan varmı? Ne kadar sağlıklı bilemiyorum ?Yardımcı olurmusunuz
Ben aynı zamanda web mağazası da olan bir yerden aldım. İçinde garanti belgesi olduğu sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten bu markanın müşteri hizmetleri de çok ilgili. Büyük ihtimal bir terslik dırumunda yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Ayrıca artık bütün büyük mağazaların internet mağazaları illaki var. Devir, teknoloji devri. Sadece ürünü alacağın zaman o mağaza ile ilgili müşteri yorumlarına bak ve ona göre al

Doğru diyorsun bende şimdi araştırdım ve anlamadığım şey şu bak sizede link atayım buradan.
http://www.n11.com/silkn-glide-150000-gl15pe1tu001-lazer-epilasyon-P36844391
Bu ürün 603 TL iken
http://www.n11.com/silkn-glide-1500...3gwJ2deH9UZaHnOeHw7A4qlxY7kX3sO140xoC5zvw_wcB
629 TL bu linkte neden bu fiyata anlamadım bende bunu araştırıyorum fikirlerinizi paylaşırmısınız alıcam ama kafamı bocaladı bu paylaşım benimde aynı site aynı ürün ama farklı fiyata sizce neden ?

Bu arada teşekkür ederim yardımların için

Doğru diyorsun bende şimdi araştırdım ve anlamadığım şey şu bak sizede link atayım buradan.
Bu ürün 603 TL iken
http://www.n11.com/silkn-glide-1500...3gwJ2deH9UZaHnOeHw7A4qlxY7kX3sO140xoC5zvw_wcB
629 TL bu linkte neden bu fiyata anlamadım bende bunu araştırıyorum fikirlerinizi paylaşırmısınız alıcam ama kafamı bocaladı bu paylaşım benimde aynı site aynı ürün ama farklı fiyata sizce neden ?

Rica ederim
Bu fiyat farkının pek çok sebebi olabilir. Bunlar farklı mağazalarda satıldığı için aklıma ilk gelen birisinin daha fazla kazanmak istemesi, birisi kargoyu ödüyordur onun için üstüne koymuştur, belki yüksek fiyatlı aldığı için mecburen yüksek fiyata satıyordur... yani bir sürü sebebi olabilir. Buralara güvenmiyorsan tchibo, boyner, teknosa gibi yerlere bakabilirsin. Hepsiburada.com'a da güvenebilirsin. Ama n11'den alırsan sanırım 3-4 gün gibi bir süre tanıyorlar belki de daha fazla, ürünü teslim alıyorsun, deniyorsun eğer bir sıkıntı olursa ödemeyi onaylamıyorsun ve iade sürecini başlatıyorsun.
Ben de çok uygun fiyata aldım ağabeyimin bir arkadaşı olduğu için. Üründe bir sıkıntı yok, garantisi de var ama dediğim gibi onların nasıl aldıklarına bağlı olarak fiyat değişiyor. Mesela kimisi yurtdışından getirtiyor olabilir ya da peşin alıp iskonto yaptırmış olabilir

Bu ürün 603 TL iken

Bende almadan önce senin gibi neden bu kadar uygun fiyata sattıklarını merak ediyordum. n11 de satıcıya sordum neden bu kadar ucuz yoksa teşhir ürünü mü diye. Bana toptancı olduklarını bu yüzden bu kadar uygun verdiklerini aynı zamanda bide kampanyalı ürün olduğunu söylediler. 1 günde kargoya verildi elime geldi orjinal garantili vs. Hatta şimdi resimledim n11den gelen ürünü yardımcı olur belki.
Bu arada ben bikini bölgeme ve koltuk altıma 5.seviyede uygulama yaptım koltuk altına jiletledikten hemen sonra bikini bölgesine de jiletten 2 gün sonra uygulama yaptım. Koltuk altım neredeyse hiç acımadı diyebilirim. Ama şu da var acı eşiğim yüksektir benim. Bikini bölgemde ise tüylerin siyah olduğu kısımlarda hatırı sayılır şekilde acı duydum. Tabi jiletten 2 gün sonra olmasının etkisi var mıdır bunda bilmiyorum.

Eklentiler

• 10629266_757371001015806_2769868601804677309_o.jpg
    10629266_757371001015806_2769868601804677309_o.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 447
  • 10710429_757371121015794_8649529436142758289_o.jpg
    10710429_757371121015794_8649529436142758289_o.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 300
  • 10841981_757371104349129_3701469479502968550_o.jpg
    10841981_757371104349129_3701469479502968550_o.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 359
Bende almadan önce senin gibi neden bu kadar uygun fiyata sattıklarını merak ediyordum. n11 de satıcıya sordum neden bu kadar ucuz yoksa teşhir ürünü mü diye. Bana toptancı olduklarını bu yüzden bu kadar uygun verdiklerini aynı zamanda bide kampanyalı ürün olduğunu söylediler. 1 günde kargoya verildi elime geldi orjinal garantili vs. Hatta şimdi resimledim n11den gelen ürünü yardımcı olur belki.
Bu arada ben bikini bölgeme ve koltuk altıma 5.seviyede uygulama yaptım koltuk altına jiletledikten hemen sonra bikini bölgesine de jiletten 2 gün sonra uygulama yaptım. Koltuk altım neredeyse hiç acımadı diyebilirim. Ama şu da var acı eşiğim yüksektir benim. Bikini bölgemde ise tüylerin siyah olduğu kısımlarda hatırı sayılır şekilde acı duydum. Tabi jiletten 2 gün sonra olmasının etkisi var mıdır bunda bilmiyorum.

Yenimi aldınız sizde bu ürünü benim kafam şuna takıldı açıkçası bakın size linkini atayım bende buradan http://www.n11.com/silkn-glide-150000-gl15pe1tu001-lazer-epilasyon-P36844391
Bu linki açarmısınız en alt kısımda müşterimizin dikkatine diye bir yer var orayı okurmusunuz benim kafam oraya takıldı hani bir sıkıntı olurmu bu firmanın garantisini onaylamak için açması kutuyu ne bileyim tedirgin kaldım yani birde kullanılmış ürün gönderme gibi bir sıkıntı olabilrimi hani güven konusu bu beni için sanırım sizde böyle aldınız bu arada çok teşekkür ederim ..B,rde bu atışalr için seviye mi var onun fotosunuda atarmısınız yani bir düğmesi felan mı var araştırdım ama düğme olan bir yer göremedim bende ....

birde size şunu sormak istiyorum garanti kapsamında göndermiş olduları ürünün ambalajsızmı teslim aldınız hani kargonun gelmesinde sıkıntı yok 1 gün içinde gönderiyorlarmış benim kafama takılan hali ile ürün..

Yenimi aldınız sizde bu ürünü benim kafam şuna takıldı açıkçası bakın size linkini atayım bende buradan http://www.n11.com/silkn-glide-150000-gl15pe1tu001-lazer-epilasyon-P36844391
Bu linki açarmısınız en alt kısımda müşterimizin dikkatine diye bir yer var orayı okurmusunuz benim kafam oraya takıldı hani bir sıkıntı olurmu bu firmanın garantisini onaylamak için açması kutuyu ne bileyim tedirgin kaldım yani birde kullanılmış ürün gönderme gibi bir sıkıntı olabilrimi hani güven konusu bu beni için sanırım sizde böyle aldınız bu arada çok teşekkür ederim ..B,rde bu atışalr için seviye mi var onun fotosunuda atarmısınız yani bir düğmesi felan mı var araştırdım ama düğme olan bir yer göremedim bende ....
Evet kutunun içindeki garantiyi mühürlemek için açılıyormuş bende oradan aldım ama sıfır olduğu belli yani ne kutu da ne cihazda bir sıkıntı yok tertemiz. Enerji seviyeleri de resimdeki gibi ortadaki tuşa bastıkça yükseliyor.

Eklentiler

• 10872924_757385891014317_717690722127691204_o.jpg
    10872924_757385891014317_717690722127691204_o.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 303
Çok çok teşekkür ederim ...Yardımın için en azından içim rahatladı ve kafamdaki sorulara cevap bulmuş oldum bende sipariş veriyorum o zaman belki bu akşam gelir benimkide yada en geç yarın gelir muhtemelen ...Bu arada ne zamandır kullanıyorsun? Bu ürünün bir etkisini gördün mü ? Bende silkin flash go kullandım bıyık ve cene bölgemde etkisini gördüm ama benim olmadığı için insanın elinin altında olması lazım bu alet bece heleki yaz aylarında belki yaza kadar kıl köklerimde incelme zayıflama görürüm diye düşünüyorum.

Evet kutunun içindeki garantiyi mühürlemek için açılıyormuş bende oradan aldım ama sıfır olduğu belli yani ne kutu da ne cihazda bir sıkıntı yok tertemiz. Enerji seviyeleri de resimdeki gibi ortadaki tuşa bastıkça yükseliyor.
Sende 603.90 TL yemi aldın bu ürünü peki?

Çok çok teşekkür ederim ...Yardımın için en azından içim rahatladı ve kafamdaki sorulara cevap bulmuş oldum bende sipariş veriyorum o zaman belki bu akşam gelir benimkide yada en geç yarın gelir muhtemelen ...Bu arada ne zamandır kullanıyorsun? Bu ürünün bir etkisini gördün mü ? Bende silkin flash go kullandım bıyık ve cene bölgemde etkisini gördüm ama benim olmadığı için insanın elinin altında olması lazım bu alet bece heleki yaz aylarında belki yaza kadar kıl köklerimde incelme zayıflama görürüm diye düşünüyorum.
Önemli değil yardımcı olabildiysem ne güzel :) Ben 13 aralıkta ilk seansımı yaptım 6.günüm henüz dökülme olmadı. İki hafta içinde döküleceği yazıyor kullanım klavuzunda beklemedeyim :/ 3ay düzenli kullanımda ciddi etkiler gösteriyormuş. O yüzden ümitliyim kullanmaya devam edeceğim bende diğer arkadaşlar gibi burdan paylaşacağım inşallah. Umarım hepimiz faydasını görürüz.:KK9:

Sende 603.90 TL yemi aldın bu ürünü peki?
ben satın alırken 607.90 dı n11 de yeni yıl için 15tl indirim kampanyası vardı önceki alışverişlerden de birkaç lira puan vardı 590 a geldi. n11 bazen indirimler yapıyor takip etmeni tavsiye ederim daha uyguna alabilirsin.

ben satın alırken 607.90 dı n11 de yeni yıl için 15tl indirim kampanyası vardı önceki alışverişlerden de birkaç lira puan vardı 590 a geldi. n11 bazen indirimler yapıyor takip etmeni tavsiye ederim daha uyguna alabilirsin.
İnşAllah görürz biliyorum bende aldığımda geldiğinde her hafta düzenli yapıcam bak sende mutlaka öyle yap her cuma yap mesela bir ay bunu böyle devam ettir sonra 15 günde 1 e çıkart daha sonrada ayda 1 yap etkisini daha cabuk görürsün emin ol bak bende dediğim gibi yüz bölgeme kullanmıştım ...dediğin gibi 1 haftasonra elin ile koparmaya çalış zaten onlar elinde kalıyorlar önemli olan ağda gününü kılın çıkma aşamasını geciktirmek ay tamamen yok olması değil zaten niyetimizde azalsınlar bize yeter yaaa inşAllah etkisini hepimiz görürüz...

İnşAllah görürz biliyorum bende aldığımda geldiğinde her hafta düzenli yapıcam bak sende mutlaka öyle yap her cuma yap mesela bir ay bunu böyle devam ettir sonra 15 günde 1 e çıkart daha sonrada ayda 1 yap etkisini daha cabuk görürsün emin ol bak bende dediğim gibi yüz bölgeme kullanmıştım ...dediğin gibi 1 haftasonra elin ile koparmaya çalış zaten onlar elinde kalıyorlar önemli olan ağda gününü kılın çıkma aşamasını geciktirmek ay tamamen yok olması değil zaten niyetimizde azalsınlar bize yeter yaaa inşAllah etkisini hepimiz görürüz...
Evet benim düşüncem de öyle azalsınlar, geç çıksınlar yeter :/ Peki yüzde kullanımda azalma oldu mu yani hiç çıkmayanlar var mı?

Hanımlar ilk seansımı 25 kasımda yapmıştım yüzümde..ikinci seansımı 7 aralıkta tüm vücudumda yaptım..Yüzümde şu son 3-4 gündür acayip bir sızı var soyuluyor derisi (yanık ve kızarıklık yok yanlız arkadaşlar) tüyler ise yer yer çıkıyor..Vücudumda ise tüm bölgelere ilk seansımı 7 aralıkta yaptım ve genital bölgede dahil olmak üzere yer yer çıkmış..Bu pazar günü tüm vücuttaki 2. seansımı yapacağım..İlerleyen günlerde yeni deneyimlerimi paylaşacağım sizden konu sahibi olarak rica ediyorum ürünün fiyat ve temininden ziyade kullanım sonuçlarınızı paylaşınız lütfen konunun açılış amacıda budur zaten

Evet benim düşüncem de öyle azalsınlar, geç çıksınlar yeter :/ Peki yüzde kullanımda azalma oldu mu yani hiç çıkmayanlar var mı?
Evet ben 1 sene kullandım ama işte günü gününe kullanmadımçünkü makina benim değildi kartuş almıştım takıp kullanıyormdum arkadaşımla beraber ama bıyıklarımda siyah kıllar tüğ oldular heleki maşallah diyeyim taşlara vurayım cenemde ayda bir felan tek tük çıkıyor hemen lazer yapıyorum onlarda yanıyor vede 1 haftada elimle oyle oturur televizyon izlerken koparırım elimde kalır yani çok memnunum ki yüz bölgesi en önemli kısım bence insanlarla diyalog halindeyiz bakalım şimdi bu ürünü aldığımda artık tüm vücuduma yapıcam o zamanda paylaşırım burdan durumu.. kesinlikle benim dediğim gibi denemeni tavsiye ederim.

Back