• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu Silk n Glade 150000 satın aldım ve ürün elime bugün ulaştı. Hatta n11 den çok uygun bir fiyata satın aldım. Performansını kullandıktan sonra size bildiririm. Umarım güzel haberler veririm :KK9:
Siz eminim biran önce kullanmak için sabırsızlanıyorsunuzdur ama biz de yorumlarınız için sabırsızlanıyoruz. Umarım memnun kalırsınız hayırlı olsun. Bir de n11'de hangi mağazadan satın aldımız? Biliyorsunuz mağaza isimleri var

Selam Kızlar,

Ben de birkaç gündür takip ediyorum konuyu.
benden bir önce yorum yazan arkadaş (t.arslan) sanırım www.n11.com'dan UcuzaGeldiniz mağazasından almış sanırım, ürün yorumlarında Tuğçe Arslan adıyla görülüyor.

upload_2014-12-17_15-39-26.png

Eklentiler

• upload_2014-12-17_15-38-20.png
    upload_2014-12-17_15-38-20.png
    310,4 KB · Görüntüleme: 143
Selam Kızlar,

Ben de birkaç gündür takip ediyorum konuyu.
benden bir önce yorum yazan arkadaş (t.arslan) sanırım www.n11.com'dan UcuzaGeldiniz mağazasından almış sanırım, ürün yorumlarında Tuğçe Arslan adıyla görülüyor.

Eki Görüntüle 1339911
Çok teşekkür ederim araştırmacı arkadaşım. Ben de bayılırım araştırmaya. Benim gibi bir dedektif daha çıktı ama maalesef bazen yanlış anlaşılıyoruz:(
Oldukça uygun fiyata almış. Benim takip ettiğim hem n11'de satış yapan hem de web siteleri olan bir yer var. Acaba orası mı demiştim. Gerçekten iyi fiyat

n11 için hafta sonu indirimlerini takip edin arkadaşlar. Bende hafta sonunda 15 tl indirim kuponuyla 590a almıştım aynı firmadan her hafta sonu 15-20-30 tl felan indirimler oluyordu. İnşaallah bundan sonrada olur ordan alacaklarım var indirim bekliyorum :)

arkadaslar bende bu urunu yeni aldim henuz kullamak icin firsatim olmadi bazi yorumlarda sonucun gecici oldugu yani killarin uzun bi aradan sonra tekrar cikabilecegi yazmissiniz ama kulanim klavuzundadda reklam videosundadda kalici oldugu soyleniliyor

arkadaslar bende bu urunu yeni aldim henuz kullamak icin firsatim olmadi bazi yorumlarda sonucun gecici oldugu yani killarin uzun bi aradan sonra tekrar cikabilecegi yazmissiniz ama kulanim klavuzundadda reklam videosundadda kalici oldugu soyleniliyor
Ben öyle birşeyler yazdım ama alıntı yaparak yazdım bir de azalttığını ama tam olarak yok etmediğini, yurtdışındaki kullanıcılardan okudum.
Reklamlarında %85 diyormuş ama burada bir arkadaşımız kullanma kılavuzunda %60-70 azalttığını yazdığını söylemiş hatta fotoğrafını paylaşmıştı. Reklamları satış amaçlı oldukları için pek itibar etmemek gerekiyor bence. Mesela bi dönem tüyler için karınca yağı kremi için yok ettiği söylenmişti ama balon gibi söndü.
Şuan tek yapacağımız şey, takip etmek

O kalıcı yazısı büyük ihtimal mesela 1 sene boyunca kullandıktan sonra kıl kökleri iyice zayıflayacağı ve dolayısıyla eskisi gibi çıkmayacağı için hatta belki de kıl köküne göre hiç çıkmayacağı için(çünkü kıl yapısı kişiden kişiye değişiyor) olabilir
Ama bence azaltsa bile yeterli. O ağda acısını çekmektense çok çok iyi

Son düzenleme:
Son iki yazımı da dikkatimi tam veremeden yazdım, bir taraftan da mesajlaşıyordum. Şansıma ağabeyimin bir arkadaşının da mağazası var ama benim bugün aklıma geldi, ağabeyimden rica ettim bana fiyat ne olur sorar mısın diye ve 9 taksitle çok uygun fiyata ayırttım. Cumartesi mağazadan alacak ağabeyim. Yani ben de deneyenler kervanına katılmış olacağım.
Bu arada tüylerin tam bitmesi meselesine gelirsek; ne kadar süre kullanımda tam bitmiş ve hiç çıkmamış. Bu konuda maalesef bir örneğe rastlayamadım. Artık kullandıkça anlayacağız ve paylaşacağız

Siz eminim biran önce kullanmak için sabırsızlanıyorsunuzdur ama biz de yorumlarınız için sabırsızlanıyoruz. Umarım memnun kalırsınız hayırlı olsun. Bir de n11'de hangi mağazadan satın aldımız? Biliyorsunuz mağaza isimleri var
Zannımca ucuzageldiniz di mağazanın adı. Bugün koltuk altına denedim. Lazere başlamadan önce ilk 1 ay içersinde ağda cımbız v.s kullanılmamış olması gerek diye biliyorum. O yüzden 1kaç gün bekleyip diğer kısımlara öğle başlıycam. Umarım ise yarar

Nasıl emin oldunuz satın almakta .s
Aslında çok tereddütteydim. Önce n11 alıcılarına taahhütlerini araştırdım ve satıcı firma hakkında yorumları okuyarak biraz da gözümü kapatarak aldım :-) ürün 1 gün içinde elime ulasti. Orjinal gibi çantasından kullanım kılavuzuna kadar gayet profesyonel duruyor. Aslında kullanım sonrası ak mi kara mi ortaya çıkacak. Birde ben onaylamadan para aktarımı olmaması içimi biraz rahatlattı.

kızlar, kaç gündür hem sizin yazdıklarınızı okuyorum hem yabancı blogları. burdakiler yeni ama yabancı bloglarda geçen seneden falan kullananlar da var. bir kişi okudum mesela önce memnun gibiydi sonra almayın tekrar çıktı tüyler diye yazmış. bugün de başka bir blog okudum link de vereyim, isteyen incelesin, bu kadın da kesinlikle memnun kalmış. AMA bu kadın ve diğer memnun olanlar 3 aydan sonra azalma görmüşler. düzenli uygulamışlar. ilk zamanlar değişiklik yoktu demişler. yalnız şu da var, bu linkteki kadın kullanmış baya azalmış ancak hamile kalınca bırakmış ve tekrar (hormonlar da değişince) çıkmış. çok tereddütteyim. haftaya ilk lazer randevum olacak. İptal edip bu cihazı mı alsam. bir de benim canım çok acıyor :KK17: yoksa lazere başlasam mı. en azından bu yazı bacaklarımdaki tüyleri dert etmeden geçirmek istiyorum. (koltukaltı için gitmiştim ve tek tük çıkıyor artık, ama bacak ve genital hiç yaptırmadım.)

http://www.15minutebeauty.com/2013/01/silknflashandgo-athomelaserhairremoval.html

kızlar, kaç gündür hem sizin yazdıklarınızı okuyorum hem yabancı blogları. burdakiler yeni ama yabancı bloglarda geçen seneden falan kullananlar da var. bir kişi okudum mesela önce memnun gibiydi sonra almayın tekrar çıktı tüyler diye yazmış. bugün de başka bir blog okudum link de vereyim, isteyen incelesin, bu kadın da kesinlikle memnun kalmış. AMA bu kadın ve diğer memnun olanlar 3 aydan sonra azalma görmüşler. düzenli uygulamışlar. ilk zamanlar değişiklik yoktu demişler. yalnız şu da var, bu linkteki kadın kullanmış baya azalmış ancak hamile kalınca bırakmış ve tekrar (hormonlar da değişince) çıkmış. çok tereddütteyim. haftaya ilk lazer randevum olacak. İptal edip bu cihazı mı alsam. bir de benim canım çok acıyor :KK17: yoksa lazere başlasam mı. en azından bu yazı bacaklarımdaki tüyleri dert etmeden geçirmek istiyorum. (koltukaltı için gitmiştim ve tek tük çıkıyor artık, ama bacak ve genital hiç yaptırmadım.)

http://www.15minutebeauty.com/2013/01/silknflashandgo-athomelaserhairremoval.html
Ne güzel sen de araştırmışsın. Ben de araştırdım ve senin dediğin gibi memnun kalanlar var ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla çoğu en az 3 ay kullanmış ve ondan sonra sonuçları görmüş
Silk'n glide sitesinde de tüylerin iki hafta dökülmemesi normaldir sonrasında dökülür diyor
Hamileliğe gelince ben iki doğum yaptım. Her ikisinde de tüylenmem çok olmuştu. Bu konuda sana hak veriyorum. Hormonlar alt üst oluyor. Mesela genel olarak hamileyken saç dökülmesi durur ve doğumdan sonra hızla dökülmeye başlar. Bence yakın zamanda hamile kalmak isteyenler kullanmasın ya da aleti almayı ertelesin çünkü vücutta ciddi değişiklikler oluyor

Ne güzel sen de araştırmışsın. Ben de araştırdım ve senin dediğin gibi memnun kalanlar var ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla çoğu en az 3 ay kullanmış ve ondan sonra sonuçları görmüş
Silk'n glide sitesinde de tüylerin iki hafta dökülmemesi normaldir sonrasında dökülür diyor
Hamileliğe gelince ben iki doğum yaptım. Her ikisinde de tüylenmem çok olmuştu. Bu konuda sana hak veriyorum. Hormonlar alt üst oluyor. Mesela genel olarak hamileyken saç dökülmesi durur ve doğumdan sonra hızla dökülmeye başlar. Bence yakın zamanda hamile kalmak isteyenler kullanmasın ya da aleti almayı ertelesin çünkü vücutta ciddi değişiklikler oluyor
Ben veya tenliyim ve tüglerim koyu.kahve idi
Epilasyina gitmeden hormon testi yaptirdim normal cikti
4-5 seans gittim. Ve %40 gibi azalma oldu sonrasında evlendim gidemedim. Simdi hamileyim ve tuglerim çok artti özellikle yüz bolgemde. Bende cihazdan almak istiyorum gebelik sonrasi ondan yorumları takip ediyorum.

Aslında 2. Gebeliği de suaunuyorum 3 seneye kadar ve bu arada yapmam ise yapamayacak sanirim.

Ben veya tenliyim ve tüglerim koyu.kahve idi
Epilasyina gitmeden hormon testi yaptirdim normal cikti
4-5 seans gittim. Ve %40 gibi azalma oldu sonrasında evlendim gidemedim. Simdi hamileyim ve tuglerim çok artti özellikle yüz bolgemde. Bende cihazdan almak istiyorum gebelik sonrasi ondan yorumları takip ediyorum.

Aslında 2. Gebeliği de suaunuyorum 3 seneye kadar ve bu arada yapmam ise yapamayacak sanirim.
İlk başta hayırlı olsun. Az kalmış bebeğini kucağına almana. Hamileyken tüylerin çoğalması problem ama doğumdan sonra onlar dökülüyor merak etme
Madem hamilesin, bence de kullanma çünkü daha önce yazmıştım. Hiçbir hamile üzerinde test edilmediği için bilinemiyor zararı. Doğumdan hemen sonra da vücut kendini toplayana kadar, hormonlar eskisi gibi çalışmaya başlayana kadar da kullanmaktan kaçın. Adet görmeye başladıktan sonra hormonlar biraz kendine geliyor ama eski haline anca emzirme dönemi bittikten sonra dönüyor. Hormonlar derken sadece tüy sorununu kastetmiyorum aman yanlış anlaşılmasın
Yani önünde nereden baksan 6-7 ayın var. Onun için bu süre zarfında istersen kullananları takip et. Ama doktorun kullanabilirsin derse birşey diyemem. En iyisi doğumdan ne kadar zaman sonra kullanabilirsin, bunu doktoruna danış

http://habervericem.com/index.php?yonlendir=96821

ayrıca şurda da okudum. BOREAS09 evet arkadaşım baya bakındım, çok çok birşey bulamadım ama genel olarak böyleydi. az önce de yabancı sitede okudum yine. ev tipi olanlar "hair management" tir diyo, lazer gibi kalıcı dökülme değil de yani tüyleri kontrol altına almaktır diyo.. çıkmasını geciktirirmiş. off bilemedim
Aslında kontrol almaktan kasıt, kökleri zayıflatmak. Ben de yabancı bir sitede tümden yok olmadı ama çok inceltti diye bir yorum okumuştum.
Güzellik merkezleri ya da hastanelerde kullanılanlar gerçekten de güçlü lazerler ama düşünürsek onların da yan etkileri oldukça fazla; yani yanma, tahriş, kabuklanma gibi
Bence kontrol altına alma da olumlu birşey. Kökleri zayıflatması, tüy ya da kılları inceltmesi alınabilirliğini artırıyor. Üstelik randevu yok, fazla para yok, zaman kaybı yok ve en önemlisi de ağda yapanlar için acı yok
Ben bugün ayırttım, cumartesi gelecek. Sanırım kumar oynadım ya kazanacağım ya da kaybedeceğim ama düzenli ve tarif edildiği gibi kullanırsam comsi comsa bile olsa yine de o fiyata göre iyi diyeceğim lethem

Ayrıca lethem 4 sayfa önce silk'n glide ürün açıklaması paylaşmıştım; Tüylerin uzun süreli giderilmesi diyor yani komple bitiriyor demiyor

Ben dün bıyık bölgeme 1. seviyede iki atım yaparak denedim, cildimde bir soruna neden olmadı. Ama o bölgeye jilet yapmayı düşünmediğim için etkisi ne kadar olur bilemiyorum. ayrıca ben birkaç gün önce bacaklarıma uygulama yaptım herhangi bir dökülme vs. olmadı, dökülme kaç gün sonra başlıyor acaba.

Ben dün bıyık bölgeme 1. seviyede iki atım yaparak denedim, cildimde bir soruna neden olmadı. Ama o bölgeye jilet yapmayı düşünmediğim için etkisi ne kadar olur bilemiyorum. ayrıca ben birkaç gün önce bacaklarıma uygulama yaptım herhangi bir dökülme vs. olmadı, dökülme kaç gün sonra başlıyor acaba.
Ben ilk seasımı yapalı 6 gün oldu. Koltuk altı ve bikini bölgesinde denedim. Bende de henüz dökülme yok ama bikini bölgesinde bazı çıkmayan yerler var yani dökülme değil de. Ama 2 hafta içinde dökülme oluyormuş umutluyum bakalım.

Ben ilk seasımı yapalı 6 gün oldu. Koltuk altı ve bikini bölgesinde denedim. Bende de henüz dökülme yok ama bikini bölgesinde bazı çıkmayan yerler var yani dökülme değil de. Ama 2 hafta içinde dökülme oluyormuş umutluyum bakalım.
O zaman acele etmiyim ben yapalı daha 4 gün oldu :) inşallah işe yarar canım en azından süresi uzasa ona da razıyım

Back