Arkadaşlar genital bölge hakkında herkesin kafasında bir soru işareti var.Benimde kafamı çok karıştırdı herkes:)Bende Silk'n Glide'e mesajla sordum.Genital bölge kullanımını çok net bir şekilde cevaplamadılar
Mesajımı ve cevabımı paylaşıyorum.
Merhaba
Silk'n Glide 150.000 atımlık üründen aldım.Reklamlarında ve
http://silkn.com.tr/ adresinde ürünü tüm vücutta kullanabileceğimiz yazıyor.Ancak kullanma kılavuzunda genital bölgede kullanılmaması gerekdiği yazıyor.Bu konuda bilgilendirebilirmisiniz beni?
Birde kaç seans sonrasında etkisini göstermeye başlar?
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Öncelikle Silk’n’e göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim.
Silk’n Glide’ın genital bölgede kullanımını tavsiye etmiyoruz, bununla ilgili kullanma kılavuzunu incelemenizi rica edeceğim.
İki hafta arayla 6 uygulamadan sonra ortalama % 85’i bitmiş olur. Bundan sonraki uygulamalara 1 ay koyarak tamamına yakınını bitirmiş olursunuz. Ancak “Tamamen” ibaresini hiçbir marka kullanmamalıdır, zira vücut hormonlarımız sürekli yeni tüy çıkartmaktadırlar. İşte bu yüzden Silk’n Glide sadece tüy çıkan yerlere etki eder.
Tekrar çıktığını düşündüğünüz tüy aslında uygulama yaptığınız bölgenin çok yakınından ilk defa çıkan tüydür, fakat gözümüz aradaki farkı algılayamadığı için sanki aynı yerden tekrar tüy çıktığını düşünür. Bunun nedeni de vücüdumuzdaki pasif tüy hücreleridir ve vücüt hormonlarımız zaman zaman bu hücreleri aktive ederek tüy çıkmasına sebep olur.