Azaltıyor yani doğru mu ? Ara verilirse bile az az çıkıyor ? Doğru mu anladım.
Anladım. Tamamen bitirmek lazım o zamn. 6 ay gibi bir sürede tamamen bitirir sanırım. Peki lumea hk ne düşünüyorsunuz ?İşte içinden cımbız gibi çektiğim açıklayıcı yazı
kişisel kullanım için tasarlanmış ve kombine enerji yöntemine dayalı ve istenmeyen tüylerin uzun süreli olarak giderilmesini sağlayan bir cihazdır. Silk’n Glide HPL™ teknolojisinden (Home Pulsed Light) yararlanır.
Dolayısıyla azaltıyor ama bence kaç seanstan sonra ara verildiği de önemli. Örneğin 4 ay kullanıldı ve ara verildi; işte o zaman belki az çıkar belki güçsüz çıkar ama yine de çıkar.
Etkisinden tam emin olamadığım o kadar parayı vermek istemem açıkçası. Almak isteyene de mani olmam kartuşu bitince çöpe gidiyor demişler ama lumeanın kartuşu zaten 4-5 sene gidiyor. Yani iki senede tüylerin iyice azaldığını ya da % 80 bittiğini düşünürsek iki kişiye yeter demektir. Parasına kıyan alabilir yani neden olmasın? Ama ülkemizde fiyatından dolayı bu iki cihazı özellikle de lumea yı kullanan çok az onun için de bilemiyorum. Aslında yurtdışı blogger ları bi okumak lazım. Akşam ben onlara da bakayım ne diyorlar. Malum bizim şimdi kullandığımız şeyleri onlar çoktan kullanmış ve eskitmiş oluyorlarAnladım. Tamamen bitirmek lazım o zamn. 6 ay gibi bir sürede tamamen bitirir sanırım. Peki lumea hk ne düşünüyorsunuz ?
Evet aslında çok haklısınız. Çok ikilemde kalan insanlar var. O kadar para verip sonuç alamamak çok kötü olur. Hepimiz burada o yüzden fikir alışverişi içindeyiz. Yeni bilgi aldığınızda bizlere de iletirseniz çok sevinirim. Bloggerları okuduğunuzda bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim. Çok teşekkürler. :)Etkisinden tam emin olamadığım o kadar parayı vermek istemem açıkçası. Almak isteyene de mani olmam kartuşu bitince çöpe gidiyor demişler ama lumeanın kartuşu zaten 4-5 sene gidiyor. Yani iki senede tüylerin iyice azaldığını ya da % 80 bittiğini düşünürsek iki kişiye yeter demektir. Parasına kıyan alabilir yani neden olmasın? Ama ülkemizde fiyatından dolayı bu iki cihazı özellikle de lumea yı kullanan çok az onun için de bilemiyorum. Aslında yurtdışı blogger ları bi okumak lazım. Akşam ben onlara da bakayım ne diyorlar. Malum bizim şimdi kullandığımız şeyleri onlar çoktan kullanmış ve eskitmiş oluyorlar
Genital bolgede mi kullandinİkinci uygulamamı dün yaptım.. Yaşnız ilk seansa göre daha az dökülme oldu.. Hatta hiç olmadı desem yeridir.. Boşluk olan yerlerde kıl hala çıkmadı.. Koltuk altımda vr kollarımda ilk seans ta dahil hiç bi fark yok.. Bacaklarım ve Genital bölgede yer yer boşluklar oluştu.. Ama dediğim gibi ikinci seansta hiç boşluk oluşmadı.. Ümidim kesilmedi sonuna kadar devam edip sonuçları paylaşıcam.. Ben ürünü gittigidiyor dan 625tl ye 6 taksitte aldım.. 150000 atımlık pembe renkli..
Buarada bişey dikkatimi çekti.. Uygulamayı yaparken yanlışlıkla eserfmanıma tutmusum.. Kızlar inanın esorfman bildiğiniz yandı.. Şok oldum.. Demekki gercektende tüyleri böyle yakıyo:)
Fiyat çok iyi ama yurtdışından alışverişlerde 70 dolar sınırı var.70 doları geçince aldığın ürünün %40 ı kadar gümrüğe para ödemen gerekiyor.Yani 500 tl lik ürün için 200 tl gümrüğe ödeme yapılması gerekiyor.Böylece ürün 700 tl oluyor.Ayrıca ürün bozulduğu zaman garantiye yurtdışınamı gönderilcek.Herhangi bir mağazaya gidip almak varken böyle risklere girmeyin derim.Arkadaşlar 150.000 atımlık olan 600 demiştim ama ebay da 160 euro ya bile var. Ayrıca bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum. Kullanıcılardan birisi satın alırken sormuş görevli 2 sene kadar gider demiş ama neye göre söyledi bilemiyorum. Hatta kullanıcı bunu olumlu bir yorum olarak yazmış
Ben yurtdışından alın demedim ki! Ne kadar ucuza satıldığını bizde ise ne kadar pahalıya satıldığını anlatmak istedimFiyat çok iyi ama yurtdışından alışverişlerde 70 dolar sınırı var.70 doları geçince aldığın ürünün %40 ı kadar gümrüğe para ödemen gerekiyor.Yani 500 tl lik ürün için 200 tl gümrüğe ödeme yapılması gerekiyor.Böylece ürün 700 tl oluyor.Ayrıca ürün bozulduğu zaman garantiye yurtdışınamı gönderilcek.Herhangi bir mağazaya gidip almak varken böyle risklere girmeyin derim.
Ebay da 160 euro ya bile var dediğiniz zaman birçok satıcı girip bakmıştır alsammı almasammı diye.Yönlendirmiş oldunuz yani.Bende girip bakdım merakımdan.İnsanları yanlış yönlendirmemek açısından cevap verdim.Teşekkür ederim.Ben yurtdışından alın demedim ki! Ne kadar ucuza satıldığını bizde ise ne kadar pahalıya satıldığını anlatmak istedim
Elektrikle çalışan ya da elektronik bir aleti yurtdışından almak cesaret ister. Cep telefonu getirten çoktur ama tercih meselesi
Ben geçen sene 250 dolara saat aldım bir arkadaş vasıtası ile ve hediye ibaresi yazıldığı için ücret de az yazıldığı için gümrük vergisi ödemedim. Ebay daki satıcılar ülkelerin gümrük işlerini çok iyi biliyorlar. Sonuçta buraya bir ürün geldiği zaman gümrük açıp bakmıyor bakamaz da içinde ne var diye. Anca şüphelenirse sizi çağırır ve sizin yanınızda açılır; o da çok istisnai
Ama ilk başta da dediğim gibi kimseye yurtdışından alın demedim zira bende o riske girmem
Merak etmek, araştırmak her zaman iyidir. Ben de zaten ürünü araştırırken ebay ve amazon adresleri çıktığı için sizin gibi merak edip tıklayıp baktım; yoksa özellikle fiyat öğrenmek için bakmadım. Ben teşekkür ederim lolita18Ebay da 160 euro ya bile var dediğiniz zaman birçok satıcı girip bakmıştır alsammı almasammı diye.Yönlendirmiş oldunuz yani.Bende girip bakdım merakımdan.İnsanları yanlış yönlendirmemek açısından cevap verdim.Teşekkür ederim.
Nasıl emin oldunuz satın almakta .smerhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu Silk n Glade 150000 satın aldım ve ürün elime bugün ulaştı. Hatta n11 den çok uygun bir fiyata satın aldım. Performansını kullandıktan sonra size bildiririm. Umarım güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?