Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Bir de bazı kullanan arkadaşlar ikinci seansta tüylerin dökülmediğini söylemişler. Kendi sitelerinde şöyle birşey buldum:
Her Silk’n Glide uygulamasından sonra iki hafta kadar süreyle, tüylerin hala uzuyor gibi görünmesi olağan bir durumdur. Bu süreç “dışarı atma” olarak adlandırılır ve yaklaşık olarak iki hafta sonra bu tüylerin döküldüğünü ve kolay biçimde çekilebildiğini göreceksiniz.

Azaltıyor yani doğru mu ? Ara verilirse bile az az çıkıyor ? Doğru mu anladım.

İşte içinden cımbız gibi çektiğim açıklayıcı yazı
kişisel kullanım için tasarlanmış ve kombine enerji yöntemine dayalı ve istenmeyen tüylerin uzun süreli olarak giderilmesini sağlayan bir cihazdır. Silk’n Glide HPL™ teknolojisinden (Home Pulsed Light) yararlanır.
Dolayısıyla azaltıyor ama bence kaç seanstan sonra ara verildiği de önemli. Örneğin 4 ay kullanıldı ve ara verildi; işte o zaman belki az çıkar belki güçsüz çıkar ama yine de çıkar.

Anladım. Tamamen bitirmek lazım o zamn. 6 ay gibi bir sürede tamamen bitirir sanırım. Peki lumea hk ne düşünüyorsunuz ?

Anladım. Tamamen bitirmek lazım o zamn. 6 ay gibi bir sürede tamamen bitirir sanırım. Peki lumea hk ne düşünüyorsunuz ?
Etkisinden tam emin olamadığım o kadar parayı vermek istemem açıkçası. Almak isteyene de mani olmam kartuşu bitince çöpe gidiyor demişler ama lumeanın kartuşu zaten 4-5 sene gidiyor. Yani iki senede tüylerin iyice azaldığını ya da % 80 bittiğini düşünürsek iki kişiye yeter demektir. Parasına kıyan alabilir yani neden olmasın? Ama ülkemizde fiyatından dolayı bu iki cihazı özellikle de lumea yı kullanan çok az onun için de bilemiyorum. Aslında yurtdışı blogger ları bi okumak lazım. Akşam ben onlara da bakayım ne diyorlar. Malum bizim şimdi kullandığımız şeyleri onlar çoktan kullanmış ve eskitmiş oluyorlar

Evet aslında çok haklısınız. Çok ikilemde kalan insanlar var. O kadar para verip sonuç alamamak çok kötü olur. Hepimiz burada o yüzden fikir alışverişi içindeyiz. Yeni bilgi aldığınızda bizlere de iletirseniz çok sevinirim. Bloggerları okuduğunuzda bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim. Çok teşekkürler. :)

dokulme oldu diyen var ben 5 te yapmama yanij kokusu cikmasina ragmen dokulme falan olmadi sadece bazi bolgelerde daha yavas uzadi bazi yerlerdede ki cok az bi yer cikmadi uzun vadede sonuc veren bi cihaz oldugu icin henuz paniklemedim tabi ise yaramiomu yoksa die :)

Genital bolgede mi kullandin

evet kullandm ama tabiri caizze cok detaya girmedin hani ust kisma ve bikini bolgesine dier kisma uygulamaya korktum :)

Arkadaşlar genital bölge hakkında herkesin kafasında bir soru işareti var.Benimde kafamı çok karıştırdı herkes:)Bende Silk'n Glide'e mesajla sordum.Genital bölge kullanımını çok net bir şekilde cevaplamadılarMesajımı ve cevabımı paylaşıyorum.

Merhaba

Silk'n Glide 150.000 atımlık üründen aldım.Reklamlarında ve http://silkn.com.tr/ adresinde ürünü tüm vücutta kullanabileceğimiz yazıyor.Ancak kullanma kılavuzunda genital bölgede kullanılmaması gerekdiği yazıyor.Bu konuda bilgilendirebilirmisiniz beni?
Birde kaç seans sonrasında etkisini göstermeye başlar?
Teşekkür ederim.

Merhaba,
Öncelikle Silk’n’e göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim.
Silk’n Glide’ın genital bölgede kullanımını tavsiye etmiyoruz, bununla ilgili kullanma kılavuzunu incelemenizi rica edeceğim.
İki hafta arayla 6 uygulamadan sonra ortalama % 85’i bitmiş olur. Bundan sonraki uygulamalara 1 ay koyarak tamamına yakınını bitirmiş olursunuz. Ancak “Tamamen” ibaresini hiçbir marka kullanmamalıdır, zira vücut hormonlarımız sürekli yeni tüy çıkartmaktadırlar. İşte bu yüzden Silk’n Glide sadece tüy çıkan yerlere etki eder.
Tekrar çıktığını düşündüğünüz tüy aslında uygulama yaptığınız bölgenin çok yakınından ilk defa çıkan tüydür, fakat gözümüz aradaki farkı algılayamadığı için sanki aynı yerden tekrar tüy çıktığını düşünür. Bunun nedeni de vücüdumuzdaki pasif tüy hücreleridir ve vücüt hormonlarımız zaman zaman bu hücreleri aktive ederek tüy çıkmasına sebep olur.

Arkadaşlar birkaç yurtdışındaki yorum ve alışveriş sitelerine baktım. Kullananların çoğu memnun kalmış. Birkaç olumsuz yoruma rastladım. Onlardan bir tanesi kızıl tüyde lazer işe yaramadı diyor diğeri de tüyleri dökmedi ve bikini bölgesini tahriş etti diyor. Memnun kalanlardan bir tanesi 3 aydır kullanıyorum tüylerim oldukça azaldı demiş. Bir tanesi de 40 yıl önceki görüntüme geri döndüm demiş ki kendisi de 40 yaşında. İnce bir espri yapmış:)
Ama şunu belirtmeliyim ki biz burada acayip kazık yiyoruz. 150.000 atımlıları yurtdışında 600 tl'ye satıyorlar. 50.000 atımlık ise 120 euro. Sanırım burada belirtmemişler ya da benim dikkatimden kaçtı ama 50.000 lik olanın lazeri 2 sene gidiyormuş. Bu da önemli bir bilgi bizler için
Araştırmaya devam edeceğim arkadaşlar

Arkadaşlar 150.000 atımlık olan 600 demiştim ama ebay da 160 euro ya bile var. Ayrıca bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum. Kullanıcılardan birisi satın alırken sormuş görevli 2 sene kadar gider demiş ama neye göre söyledi bilemiyorum. Hatta kullanıcı bunu olumlu bir yorum olarak yazmış

Fiyat çok iyi ama yurtdışından alışverişlerde 70 dolar sınırı var.70 doları geçince aldığın ürünün %40 ı kadar gümrüğe para ödemen gerekiyor.Yani 500 tl lik ürün için 200 tl gümrüğe ödeme yapılması gerekiyor.Böylece ürün 700 tl oluyor.Ayrıca ürün bozulduğu zaman garantiye yurtdışınamı gönderilcek.Herhangi bir mağazaya gidip almak varken böyle risklere girmeyin derim.

Ben yurtdışından alın demedim ki! Ne kadar ucuza satıldığını bizde ise ne kadar pahalıya satıldığını anlatmak istedim
Elektrikle çalışan ya da elektronik bir aleti yurtdışından almak cesaret ister. Cep telefonu getirten çoktur ama tercih meselesi
Ben geçen sene 250 dolara saat aldım bir arkadaş vasıtası ile ve hediye ibaresi yazıldığı için ücret de az yazıldığı için gümrük vergisi ödemedim. Ebay daki satıcılar ülkelerin gümrük işlerini çok iyi biliyorlar. Sonuçta buraya bir ürün geldiği zaman gümrük açıp bakmıyor bakamaz da içinde ne var diye. Anca şüphelenirse sizi çağırır ve sizin yanınızda açılır; o da çok istisnai
Ama ilk başta da dediğim gibi kimseye yurtdışından alın demedim zira bende o riske girmem

Ebay da 160 euro ya bile var dediğiniz zaman birçok satıcı girip bakmıştır alsammı almasammı diye.Yönlendirmiş oldunuz yani.Bende girip bakdım merakımdan.İnsanları yanlış yönlendirmemek açısından cevap verdim.Teşekkür ederim.

Merak etmek, araştırmak her zaman iyidir. Ben de zaten ürünü araştırırken ebay ve amazon adresleri çıktığı için sizin gibi merak edip tıklayıp baktım; yoksa özellikle fiyat öğrenmek için bakmadım. Ben teşekkür ederim lolita18

Konumuza dönersek, yurtdışındaki kullanıcılar küçük olmasını ve dizaynını çok beğenmişler. Philips'inki çok büyük ve ağır ama bu marka normal epilatörlerden biraz büyük demişler. Philips'i de kullanıp memnun kalan oldukça fazla ama hem ebat hem tasarım hem de daha yeni olduğu için tercih sebepleri olmuş. Biz Türkiye'de Silk'n markasını pek bilmesek de dışarıda bilinen bir marka
Yalnız Philips'den vazgeçmem, Philips çok iyi bir marka v.s. diyenler de var

İki marka lazer epilasyon da anladığım kadarıyla alınabilir markalar. Tabi burada kriter sanırım fiyat. Evde kullanılabilecek en iyi teknoloji ürünleri demişler

İki ürünü de kullananlar memnun kaldığına göre demek ki ikisi de bütçeye göre alınabilir diye düşünüyorum

Gerçek anlamda dökülmeler yaşanan döneme gelen arkadaşlar varmı ?
tek tük dökülmeleri kastetmiyorum zira onlar ömürlerini tamamladıkları için dökülüyor olabilir?
varsa kaçıncı haftada / kaç seans ile (cilt ve tüy rengi / bölge ) lütfen
Hoşçakalın...

bu yöntemi yüzü için deneyen oldu mu kızlar, yüz tüylerinde artmaya sebep olur mu acaba ?

merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu Silk n Glade 150000 satın aldım ve ürün elime bugün ulaştı. Hatta n11 den çok uygun bir fiyata satın aldım. Performansını kullandıktan sonra size bildiririm. Umarım güzel haberler veririm

Nasıl emin oldunuz satın almakta .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…