Derin41 herkeste aynı sonuçları vermeyebilir ten rengine tüyün alınlığına göre değişir ben ilk seansımı 5 seviyede yaptım bugün bacaklarıma baltım yer yer tüyler çıkmamış artık çıkıpta döküldü mü bilmiyorum9. gün ne tüylerin sertliği gitti ( siyah lar bu arada) nede dökülme var... cımbızla çekincede inatla gelmiyor. Tabi eskisi gibi yolarsanız geliyor. Moralim çok bozuk.
kocbey 25 in tarifine göre tek tük dökülmeler 3. hafta başlamış...Ben ona da razıyım...Ama dediği gibi ilk seansta hiçbirşey olmadığı kesin...
Bende n11.den almayi düşünüyorum.hangi satıcı firmadan aldınız söyleye bilirmisiniz. Birçok satıcı var..n11.com dan aldım hemen ertesi gün gönderdiler hızına şaşırdım faturası garantisi herşeyi işlenmiş şekilde 650 ye aldm ben bi firma bayaa indirim yapmıstı
ayrıca n11 de mobil cihazınızdan n11'in uygulamasını indirip alışveriş yaparsanız 30 tl indirim kampanyası var şuan 573.90 a gelir bence kaçırmayınBende n11.den almayi düşünüyorum.hangi satıcı firmadan aldınız söyleye bilirmisiniz. Birçok satıcı var..
Uygulama varayrıca n11 de mobil cihazınızdan n11'in uygulamasını indirip alışveriş yaparsanız 30 tl indirim kampanyası var şuan 573.90 a gelir bence kaçırmayın
Arkadaslr bugun kol ve bacagi denedim hususi 1 2 kıl uzun biraktim oraya atis yaptigimda dumduz kıl yamuldu ve kolumda ayva tuylere atis yaptigimda yanik kil kokusu geldi demekki onlarida goruyor tum isim bittiginde ampulun uzerine baktim onundeki cam nokta nokta iz olmustu patirdayan killar sanirim temizledim mendiliyle. Bide cihazin guvenligi tam neden derseniz cihaz tam yerlesmediginde atis yapmiyor tam yerlescek ampul cilde temas etcekki atis olsun bu hosuma gitti
Tchibbo dan 500 tl ye aldım, dün ilk uygulamamı yaptım. Acılı bir işlem değil, uzun vadede de olsa tüylerden bu kadar acısız zahmetsiz ve uygun fiyatla kurtulmak şaşırtıcı.
Uygulamadan sonra duş yapılabilir mi siz napıyosunuz? Birde lazer epilasyondan sonra bol bol nemlendirin diyorlar, bunda da öyle mi acaba?
Tchibbo dan 500 tl ye aldım, dün ilk uygulamamı yaptım. Acılı bir işlem değil, uzun vadede de olsa tüylerden bu kadar acısız zahmetsiz ve uygun fiyatla kurtulmak şaşırtıcı.
Uygulamadan sonra duş yapılabilir mi siz napıyosunuz? Birde lazer epilasyondan sonra bol bol nemlendirin diyorlar, bunda da öyle mi acaba?
arkadaşlar !
facebook ta yer alan silk'n glide reklamlarında 15000 atımlık olanı 229tl olarak görünüyordu.Tv de ise 600 tl verdiler .Bu fark nedir ? 229 luk olan imitasyon mu?
Ayrıca intertte hpl ve ıpl yöntemlerinin gerçek lazer yöntemleri olmadığını bu yolla kıllardan asla kurtulamayacağımızı yazıyor ne düşünüyorsunuz?Ayrıca bir yerde de bu yöntemlerin yumurtalıklara zarar verebileceğini de okudum .Acaba bundan mı genital bölgede kullanmayın henüz yeterli klinik araştırmalar yok deniliyor....
Gerçekten 150.000 atımlıyı 500 e mi aldınız çok ucuza almışsınız cidden. Pembe dimi cihazınız?150.000 atımlık benim aldığım. Görevli baya olumlu konuştu:/ valla ben tchibbodan aldığım ürünlerden memnunum iade politikaları da güzel eksi yönünü görürsem -jiletledim nihayetinde- tcibbonun çekeceği var benden inş olmaz zaten kıllarım yoğun bir de jiletle düşünemiyorum.
Satıcıya gözlere zararı var mıdır dedim gözlük kullanırsanız iyi olur dedi. Ikinci uygulamaya kadar gözlük alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?