Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

9. gün ne tüylerin sertliği gitti ( siyah lar bu arada) nede dökülme var... cımbızla çekincede inatla gelmiyor. Tabi eskisi gibi yolarsanız geliyor. Moralim çok bozuk.
kocbey 25 in tarifine göre tek tük dökülmeler 3. hafta başlamış...Ben ona da razıyım...Ama dediği gibi ilk seansta hiçbirşey olmadığı kesin...

Derin41 herkeste aynı sonuçları vermeyebilir ten rengine tüyün alınlığına göre değişir ben ilk seansımı 5 seviyede yaptım bugün bacaklarıma baltım yer yer tüyler çıkmamış artık çıkıpta döküldü mü bilmiyorum

Ben yapalı 10gün oldu perşembe 2. Seansı yapıcam. Koltukaltına çok etkisi oldu baya az çıktılar diğer bölgelerde bir değişiklik yok. Ben 5. Seviyede yaptım her yerime ve hiç acı hissetmedim. 2. Seans sonuçlarını da tecrübe edince yazarım.

n11.com dan aldım hemen ertesi gün gönderdiler hızına şaşırdım faturası garantisi herşeyi işlenmiş şekilde 650 ye aldm ben bi firma bayaa indirim yapmıstı
Bende n11.den almayi düşünüyorum.hangi satıcı firmadan aldınız söyleye bilirmisiniz. Birçok satıcı var..

bnde n11 den aldım 590 a geldi indirim kuponuyla "ucuzageldiniz" di firmanın adı çok memnun kaldım en son 603.90 a kadar düşürmüşler fiyatını

Bende n11.den almayi düşünüyorum.hangi satıcı firmadan aldınız söyleye bilirmisiniz. Birçok satıcı var..
ayrıca n11 de mobil cihazınızdan n11'in uygulamasını indirip alışveriş yaparsanız 30 tl indirim kampanyası var şuan 573.90 a gelir bence kaçırmayın

Bende ucuzageldiniz firmasindan aldim sanirim talebi gordukce fiyatta azaltma yaptilar satilsin die . Fark etmez indirim kuponlariyla daha dusuge bile alabilirsin baska arkadaslarinda yazdigi gibi

Arkadaslr bugun kol ve bacagi denedim hususi 1 2 kıl uzun biraktim oraya atis yaptigimda dumduz kıl yamuldu ve kolumda ayva tuylere atis yaptigimda yanik kil kokusu geldi demekki onlarida goruyor tum isim bittiginde ampulun uzerine baktim onundeki cam nokta nokta iz olmustu patirdayan killar sanirim temizledim mendiliyle. Bide cihazin guvenligi tam neden derseniz cihaz tam yerlesmediginde atis yapmiyor tam yerlescek ampul cilde temas etcekki atis olsun bu hosuma gitti

Cilt yüzeyinde uzun kıllar evet etkileniyor. Bu o oranda cit altına etkiyide önlüyor. Tabi deneme için tek tük bırakmışsınız bu problem oluşturmaz sanırım....
Ancak esas problem tüyleri traş ettikten sonra bu ışığın cilt içine ne kadar nüfuz ettiği..yani cilt üstündekileri kavuruyor ama cilt altında hangi derinliğe kadar etki edip kıl köklerini kavuruyor yada öldürüyor ??? bundan şüphem var açıkçası...
Çünkü yüzeye etkisi olabilir ama derine etki etmesi çok farklı....
5. seviyede acı yok...epilasyonda ise oldukça fazla acı var.....tabi farklılar ama etkin mi bilmiyorum 2. seansımı bekliyorum

Bn lazerede gitmistim orda bildigin kavuruyor insani ama 1 haftada yanik killar dokulup gidiyor bundan okadar buyuk etki beklemek yanlis olur sonucta ev tipi bi urun bunda tuylerim falan dokulmedi bi iki yerde tuylerin uzamadigini farkettm ama sonucta ilk seansi yaptim bence biraz uzun vadede kullanmak lazim net sonuc ve yorumlar icin bilemedim

arkadaşlar !
facebook ta yer alan silk'n glide reklamlarında 15000 atımlık olanı 229tl olarak görünüyordu.Tv de ise 600 tl verdiler .Bu fark nedir ? 229 luk olan imitasyon mu?
Ayrıca intertte hpl ve ıpl yöntemlerinin gerçek lazer yöntemleri olmadığını bu yolla kıllardan asla kurtulamayacağımızı yazıyor ne düşünüyorsunuz?Ayrıca bir yerde de bu yöntemlerin yumurtalıklara zarar verebileceğini de okudum .Acaba bundan mı genital bölgede kullanmayın henüz yeterli klinik araştırmalar yok deniliyor....

Tchibbo dan 500 tl ye aldım, dün ilk uygulamamı yaptım. Acılı bir işlem değil, uzun vadede de olsa tüylerden bu kadar acısız zahmetsiz ve uygun fiyatla kurtulmak şaşırtıcı.

Uygulamadan sonra duş yapılabilir mi siz napıyosunuz? Birde lazer epilasyondan sonra bol bol nemlendirin diyorlar, bunda da öyle mi acaba?

uygulama öncesinde banyo yapıyorsunuz temiz ve kuru cilde uygulanıyor. uygulamadan sonra banyo yapılmıyor. nemlendirici cildin ihtiyacına göre ben bacaklarıma nemlendirici kullanmadım özel bölgede hametan merhem kullandım tahriş yanık vs olmasın diye hassas olan cildine uygun tahriş giderici kullanabilirsin bepanthen hametan gibi...

Evkurdan 450 tl ye aldım birde 9 taksit yaptılar vade farksız 50 tl x 9 ay... 50 bin atımlık
Uygulamadan sonra banyo yaptım spordan sonra idi. Kötü bir etki görmedim.
Ancak
''uzun vadede de olsa tüylerden bu kadar acısız zahmetsiz ve uygun fiyatla kurtulmak şaşırtıcı''demişsiniz
bunu daha bilmiyoruz...
acı zahmet olmadığı ve uygun fiyat olduğu doğru. Ancak kıllara etkisini daha kanıtlamadı.. En azından bu forumda...
İlk uygulamadan sonraki 11. gündeyim. ben 7. gün 2. uygulamayıda yaptım sabredemedim....
yani ilk uygulamamdan 11 gün 2. den de 4 gün geçmiş durumda her ikisindede jiletle sıfırladım. hala sakal gibi çıkmaya devam ediyor. kıllarda yumuşama var mı net diyebileceğim bir durum hissetmiyorum.
2. hatta 3. hafta sonunu bekliyorum. (hafif esmer ten -siyah kıllar - göğüs bölgesi ).
jilet vurduğum içinde gerginim açıkçası....

15 bin atımlık yazmışsınız....eğer varsa 229 olabilir...
Ancak 50 bin ve 150 bin atımlık olarak iki çeşidini biliyorum.... 15 binlik hiç görmedim....ne internette nede mağazalarda
Ben 50 binliği 450 tl ye aldım evkurdan 9 x 50 tl

tv de 599 sizin 600 tl dediğiniz peşin 450 ye alınabiliyor.

Son düzenleme:
150.000 atımlık benim aldığım. Görevli baya olumlu konuştu:/ valla ben tchibbodan aldığım ürünlerden memnunum iade politikaları da güzel eksi yönünü görürsem -jiletledim nihayetinde- tcibbonun çekeceği var benden inş olmaz zaten kıllarım yoğun bir de jiletle düşünemiyorum.
Satıcıya gözlere zararı var mıdır dedim gözlük kullanırsanız iyi olur dedi. Ikinci uygulamaya kadar gözlük alıcam

Gerçekten 150.000 atımlıyı 500 e mi aldınız çok ucuza almışsınız cidden. Pembe dimi cihazınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…