Silikonun dezavantajları sizce neler?

Semptomlar hep ayni zaten.otoimmün sistemle alakali.alcl tamamiyle farkli.slikonlarindan cok memnun olan kadinlar yasadiklari hastaliklari slikona baglamadiklari yada bilgileri olmadiklari icin memnunuz diyorlar ben buna kanaat getirdim.hepsi arastirmiyo kimi yaslanmaya kimi beslenmeye kimi genetige bağlıyor rahatsizliklarini.fda zaten diyecegini demis yakin zamanda kara kutu ilan etmiş okudugum kadariyla yani ne haliniz varsa gorun bunlar zararli ama biz bi aciklama yapamiyoruz demeye getirmis isin icinde bu kadar para dönünce.

Aynen butun soylediklerine katiliorum zaten gruptaki kadinlar yazmis hep ya yaslanmsya ya fazla strese yorduk die

15 ay kaldi haaa bide umplantlar ciktiktan sonra bende gecmeyen bi koltuk alti kokusu oldu ayyy spora gitsem bile ben kokmazdim detoxmus bu lafta vucut atiomus toksinleri o grupta okudum
implantlariniz hangi yontemle konmustu? cikardiktan sonra gogus kaslarinizda harekete bagli olarak bir fark (distorsiyon vs) oldu mu? ameliyatta ya da sonrasinda kas onarimi icin herhangi bir sey yaptirdiniz mi?

implantlariniz hangi yontemle konmustu? cikardiktan sonra gogus kaslarinizda harekete bagli olarak bir fark (distorsiyon vs) oldu mu? ameliyatta ya da sonrasinda kas onarimi icin herhangi bir sey yaptirdiniz mi?
Kas onarimi nasil oluyo makisa benide aydinlat bu konuda cikarcak hekime soyleyeyim bendr

11 senede bu belırtılerı yasamayan tek benım o zaman ki benimde alerjik bir yapım var. 11 senedir ben hıc anlattıklarınızı yasamadım. enfeksiyon hele hiç olmadı. her vücut farklı aslında bazen nasıl rahım bebegı kabul etmez düşük yaparsınız bence buda aynısı. genelleme yapmıyorum ama eksıklık hisseden varsa yaptırsın. benim meme dokum 0 dı ve gercekten ihtiyactan yaptım. doktorumda saolsun istediğim gibi yaptı.

Sizin adınıza cok sevindim allahda yasatmasin cok zor sürecler malesef.lakin emin olun implanti olan her kadin bu sorunlarla hayatinin bir döneminde muhakkak karsilasacak üzgügüm.bizlerde erken ciktigi icin vucuda daha fazla zarar vermeden cikartip kurtulcaz.gonul isterki hickimse bu sorunlari yasamasin kimse sagligindan olmasin.

MR kontrollerinizi takip ediyorsunuz degil mi? implantlar bazen hic belirti vermeden zedelenmis olabiliyor

MR kontrollerinizi takip ediyorsunuz degil mi? implantlar bazen hic belirti vermeden zedelenmis olabiliyor
tabi ki kontrol ediyorum. o kadar cahil değilim. kendi çabamla kendi genetik hastalıgımın tedavisini yapıp ikiz bebek sahibi olan biriyim fsh be lh hormonlarım 0 iken. emzirmeden önce silikonları mr' da kontrol ettirdim ve sonra basladım emzirmeye. tabi yaptıran herkesin düzenli aralıklarla kontrollerini yaptırması gerekiyor. ben izmire gittiğimde doktorumlada görüşen biriyim.

Kas altina konmustu 15 ay sonra cikti hayir
Implantlar kas altina konmustu cikarilirken kas onarimi falan yapilmadi ciktiktan sonra 6 sonra spora basladim yani bir aydir spor yapiorum iki kere jamping yaptim her iki seferdede ziplarken omzum acidi ama normal agirlikta pek bi sorun yok cok sukur

Kas onarimi yapildini bende duydum sanirim bunun icin ekstra para aliolar
O onarim goruntu kotu olmasin diye yapiliyormus kestikleri kasi asagidaki kalan kasa dikiyolarmis.gerek yok ben yaptirmiycam ben onaririm onlari dumbella şu lardan kurtulayımda

Siz çıkartıyinizda gögüs içi boşaldımi yani düz bi görünum oldumu benimki ağrı sizi yok ama buyuk rahatsız oluyorum doktıruma çıkartmak istediğimi söylediğimde bom boş dum duz kalıcak göguslerin dedi kararsız kaldım

Evet hepsi psikolojik artik dalga geciyorum psikolojik diyen estetik cerrahlarla ama emin olun bu sorunun farkinda olan ve vucuda yabanci madde sokulmamasindan yana olan hekimler agrilarinizi ciddiye alıyorlar
Kac ay kaldi slikonlar sizde
Bak benim alerjilerden buda baska bir örnek
silikon çıktıyında nasıl görüntu olur lğtfan cevap verebilirmisiniz

silikon çıktıyında nasıl görüntu olur lğtfan cevap verebilirmisiniz
Merhaba ben henüz çıkaramadım malesef.sabırsızlıkla kan degerlerimin normal seviyeye gelmesini ve ürtikerimin gecmesini bekliyorum.muhtemelen 6 kasım da şutlayacağım bu pis şeyleri.görüntü nasıl olur bilmiyorum açıkcası pekde umrumda değil.yeterki sağlığımı geri alayım zira 7 aydır hastanelerden çıkamadım bu lar yüzünden.sizin yerinizde olsam görüntüye cok takılmam sağlık görüntüden daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…