- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Devlet sadece fizik tedavi ve ilaclarin bir kismini karsiladi.nöral terapi kuru igneleme ozon tedavisini karsilamadi.mr larin yuzde 30 unu karsiladi zaten bi meme mr ı 400 lira pektoral mr omuz mr boyun mr hepsi cekildi.kan tahlilleri ona keza , muaynelerimin yuzde 40 ini karsiladi.git gel iş kaybim 2 aydir hergun.cok yoruldum.cikarsinlar bitsin en azindan 1 ay yatarim en fazla sonra isime gucume hayatima kaldigim yerden devam ederimTetaviyedemi? 16 odedin saglik sigortasi odemiimu peki?ben taktirmaya 2500 euro ucak bilerine de gel git 500 euro cikattirmayada 3000 euro kapsul cikattirmaya ne kadar veririm allah bilir
MEMe emarinda hersey gozuktumu?iltihap falan bende cektirmek isdiorum ama cok pahali burda keske turkiyede olsamDevlet sadece fizik tedavi ve ilaclarin bir kismini karsiladi.nöral terapi kuru igneleme ozon tedavisini karsilamadi.mr larin yuzde 30 unu karsiladi zaten bi meme mr ı 400 lira pektoral mr omuz mr boyun mr hepsi cekildi.kan tahlilleri ona keza , muaynelerimin yuzde 40 ini karsiladi.git gel iş kaybim 2 aydir hergun.cok yoruldum.cikarsinlar bitsin en azindan 1 ay yatarim en fazla sonra isime gucume hayatima kaldigim yerden devam ederim
3000 euro cok para kim aldi bunu senden.burda protezi o fiyattan takiyolarBattim yeminle
3000 euro cok para kim aldi bunu senden.burda protezi o fiyattan takiyoladBattim yeminle
Meme mr inda pek bisey gorunmuyo malesef sadece protezin ic kisminda sivi gorunuyo bir kac önemsiz kist.zaten doktorlarda biliyo bunlarin bize verdigi zararlari oyle mr lar usg ler kan tahlilleri cikarmiyor malesefMEMe emarinda hersey gozuktumu?iltihap falan bende cektirmek isdiorum ama cok pahali burda keske turkiyede olsam
Hani iltihap falan olsa gozukuor dio duydum da o yuzden ben almanyda devlet hastanesinde oldum ama sorun yok kendi isdigimle cikardigim icin 3000 az bile odemisim millet kapsuluyle bir burda 4000 bine oduyo aslinda 3 bine yapan yok e kapsulleri bosuna cikarmamis daha pahali yoksa3000 euro cok para kim aldi bunu senden.burda protezi o fiyattan takiyolad
Meme mr inda pek bisey gorunmuyo malesef sadece protezin ic kisminda sivi gorunuyo bir kac önemsiz kist.zaten doktorlarda biliyo bunlarin bize verdigi zararlari oyle mr lar usg ler kan tahlilleri cikarmiyor malesef
Kapsulleri niye cikarmamis peki.kaburgayami yapimis acabaHani iltihap falan olsa gozukuor dio duydum da o yuzden ben almanyda devlet hastanesinde oldum ama sorun yok kendi isdigimle cikardigim icin 3000 az bile odemisim millet kapsuluyle bir burda 4000 bine oduyo aslinda 3 bine yapan yok e kapsulleri bosuna cikarmamis daha pahali yoksa
İltihap usg de gorunuyoHani iltihap falan olsa gozukuor dio duydum da o yuzden ben almanyda devlet hastanesinde oldum ama sorun yok kendi isdigimle cikardigim icin 3000 az bile odemisim millet kapsuluyle bir burda 4000 bine oduyo aslinda 3 bine yapan yok e kapsulleri bosuna cikarmamis daha pahali yoksa
Usg nedemekİltihap usg de gorunuyo
Ultrason canım.ben usg de cektirdim ayrica bugun baska bisey daha ögrendim sol memede dikis yerlerinde doku ölümü olmuş.Usg nedemek
Kapsulleri cikarmak zaman alan ve dikkat isdeyen bi amaliAt yani en az 1,5 saat ama en az 1,5 saat kaburgaya yapismissa veya kapsul cok inceyse cikarmak dahada uzun ve malum doktorlarin isi cok ve kapsulu kendi vucudun yaptigi icin tehlikesis olabilceni dusunen cok doktor var.ama implantlrdan once kapsulumuz yoktu implatlardan sonrada olmamasi gerek vucudumuz kendini korumuk icin yapti kapsulleri ve kapsullerde bir cok cesit bakteri yasii biofilm ler var i yuzden onlari vucudumuzda birakamayiz doktorlar vucudumuzun kapsulu yok edicegini soyluo ama son calismalar kapsulu yok etmedigini ortaya cikardi yillar once sadece implant cikaran kadin ikinci amaliyat oldu kapsulleri hala ayni sekilde duruordu.Kapsulleri niye cikarmamis peki.kaburgayami yapimis acaba
Hadi yaa cok gecmis olsun peki nolcak onemli biseymismi bu?Ultrason canım.ben usg de cektirdim ayrica bugun baska bisey daha ögrendim sol memede dikis yerlerinde doku ölümü olmuş.
Bu dediklerini aklıma kazıdım yarınki randevuda hepsini soracagim cikaramam derse slikonu cikarmanin bi manasi yok zaten.kapsulu temizleyeneni bulana kadar acı cekmeye devamKapsulleri cikarmak zaman alan ve dikkat isdeyen bi amaliAt yani en az 1,5 saat ama en az 1,5 saat kaburgaya yapismissa veya kapsul cok inceyse cikarmak dahada uzun ve malum doktorlarin isi cok ve kapsulu kendi vucudun yaptigi icin tehlikesis olabilceni dusunen cok doktor var.ama implantlrdan once kapsulumuz yoktu implatlardan sonrada olmamasi gerek vucudumuz kendini korumuk icin yapti kapsulleri ve kapsullerde bir cok cesit bakteri yasii biofilm ler var i yuzden onlari vucudumuzda birakamayiz doktorlar vucudumuzun kapsulu yok edicegini soyluo ama son calismalar kapsulu yok etmedigini ortaya cikardi yillar once sadece implant cikaran kadin ikinci amaliyat oldu kapsulleri hala ayni sekilde duruordu.
Kapkara ameliyat cizgisi.muhtemelen slikonlari cikarirken ordaki olü dokuyu temizler doktorHadi yaa cok gecmis olsun peki nolcak onemli biseymismi bu?
Fotograf isdiorum de ozaman yalan soyleyemez yoksa yaparim diyip yapamazsa ve sende hc bizaman bilemezsin cikarip cikarmadigini önlü arkali foto ceksin implantiBu dediklerini aklıma kazıdım yarınki randevuda hepsini soracagim cikaramam derse slikonu cikarmanin bi manasi yok zaten.kapsulu temizleyeneni bulana kadar acı cekmeye devam
Fotograf isdiorum de ozaman yalan soyleyemez yoksa yaparim diyip yapamazsa ve sende hc bizaman bilemezsin cikarip cikarmadigini önlü arkali foto ceksin implanti
Tamam dediklerinin hepsini soyleyecegim.simdi dogrumu anladim kapsulu yirtmadan slikonla beraber cikarmasi gerekiyor dimi.hani bu yabamci sitelerde gosteriyor doktorlar kapsullu implanti koyuyolar masanin uzerine sag sol diye sonra kesiyolar kamerata aliyor bumuFotograf isdiorum de ozaman yalan soyleyemez yoksa yaparim diyip yapamazsa ve sende hc bizaman bilemezsin cikarip cikarmadigini önlü arkali foto ceksin implanti
Aynen oyleTamam dediklerinin hepsini soyleyecegim.simdi dogrumu anladim kapsulu yirtmadan slikonla beraber cikarmasi gerekiyor dimi.hani bu yabamci sitelerde gosteriyor doktorlar kapsullu implanti koyuyolar masanin uzerine sag sol diye sonra kesiyolar kamerata aliyor bumu
Allahim yardimca olsun sende bana dua et doktor bulayim para biriktireyimTamam dogru anlamisimdua et bana bu zehirlerden kurtulayim sağ salim