- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Eğerki ben bulursam sende buraya gelirsin seve seve yardimci olurum sanaAllahim yardimca olsun sende bana dua et doktor bulayim para biriktireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğerki ben bulursam sende buraya gelirsin seve seve yardimci olurum sanaAllahim yardimca olsun sende bana dua et doktor bulayim para biriktireyim
Cok sagolEğerki ben bulursam sende buraya gelirsin seve seve yardimci olurum sana
Kapsül artklarini cikarmak cok zor biraz zor bulurum ama implanti kapsulle bir cikaran doktor var turkiyede ben bursada kaan kanturkle yazistim hikayesinde enbolck gormustum yapiomus ama kalan kapsülü cikarmio.bide suhan ayhanla maillestim kalan kspsül icin gerekirse yapilabilir yazmis ama daha kapsamli gorustum yaza dusunuorum beb amaliyati ozamana kadar tekrar gorusecegim suhan ayhanlaCok sagol
Tamam canim iletisimde olalim herdaim.acaba sırf slikon cikaran doktor yokmu turkiyede cok baktim ama bulamadimKapsül artklarini cikarmak cok zor biraz zor bulurum ama implanti kapsulle bir cikaran doktor var turkiyede ben bursada kaan kanturkle yazistim hikayesinde enbolck gormustum yapiomus ama kalan kapsülü cikarmio.bide suhan ayhanla maillestim kalan kspsül icin gerekirse yapilabilir yazmis ama daha kapsamli gorustum yaza dusunuorum beb amaliyati ozamana kadar tekrar gorusecegim suhan ayhanla
Gittim gorusmeye 100 de 100 garanti veremem icini gormeden diyor malesef kapsul kalabilir dedi blok sekilde cikmasini bende isterim dedi ama bazen mumkun olmuyo dedi.kaburgaya yapismissa kazirken akciger sonmesi olabilir dedi.ürtiker icinde lenfoma olabilir dedi vallahi delircemKapsül artklarini cikarmak cok zor biraz zor bulurum ama implanti kapsulle bir cikaran doktor var turkiyede ben bursada kaan kanturkle yazistim hikayesinde enbolck gormustum yapiomus ama kalan kapsülü cikarmio.bide suhan ayhanla maillestim kalan kspsül icin gerekirse yapilabilir yazmis ama daha kapsamli gorustum yaza dusunuorum beb amaliyati ozamana kadar tekrar gorusecegim suhan ayhanla
Dogru demis cunku hc bi doktor garanti veremez tamam yaparim ben direk deseydi yalan olurdu ama isderim yapmak demeside iyi bisey.almanyada bu amaliyati yapan cok doktor yok ve yapanlar bile gormeden garanti veremem dio bir kac kisiye daha sor icine hangisi sinerse ona git bu arada ürtiker ve lenfoma ne alaka sende purtuklu ve alergan marka yok diye biliorumGittim gorusmeye 100 de 100 garanti veremem icini gormeden diyor malesef kapsul kalabilir dedi☹ blok sekilde cikmasini bende isterim dedi ama bazen mumkun olmuyo dedi.kaburgaya yapismissa kazirken akciger sonmesi olabilir dedi.ürtiker icinde lenfoma olabilir dedi vallahi delircem
Düz mentor var.o bi ihtimal dedi saglama alip siviyi patolojiye yollariz dedi.ne olur ne olmaz eger varsa tedbirimizi aliriz dedi.saglamci bi doktor.cikarttigi slikonlarida gosterdi kimisini blok cikarmis sıfır sorun kimisi yapismis deriye valla zor isler bunlar.cikartmasi ayri dert takmasi ayri.6 aylik bi kapsul gosterdi midem bulandi ya icimde boyle birsey tasiyorum düşüncesi bile beni mahvetriDogru demis cunku hc bi doktor garanti veremez tamam yaparim ben direk deseydi yalan olurdu ama isderim yapmak demeside iyi bisey.almanyada bu amaliyati yapan cok doktor yok ve yapanlar bile gormeden garanti veremem dio bir kac kisiye daha sor icine hangisi sinerse ona git bu arada ürtiker ve lenfoma ne alaka sende purtuklu ve alergan marka yok diye biliorum
Lenfoma degildir takma kafana hem mentor hem pürüzüs sanmam sivi varmi implant etrafinda? Gondermesi tabi iyi garanti olur kapsullerin fotosunumu cekmis de gosterdi?yaa bak bazi doktorlar ne dio kapsul yoktur daha yeni takildi yalann takilir takilmaz kapsül olusur.o doktor acaba kalan kapsülleride cikarabilirmi sanmam amaDüz mentor var.o bi ihtimal dedi saglama alip siviyi patolojiye yollariz dedi.ne olur ne olmaz eger varsa tedbirimizi aliriz dedi.saglamci bi doktor.cikarttigi slikonlarida gosterdi kimisini blok cikarmis sıfır sorun kimisi yapismis deriye valla zor isler bunlar.cikartmasi ayri dert takmasi ayri.6 aylik bi kapsul gosterdi midem bulandi ya icimde boyle birsey tasiyorum düşüncesi bile beni mahvetri
Sen bence bu doktoru kacirma elinden gelenk yapacak belliDüz mentor var.o bi ihtimal dedi saglama alip siviyi patolojiye yollariz dedi.ne olur ne olmaz eger varsa tedbirimizi aliriz dedi.saglamci bi doktor.cikarttigi slikonlarida gosterdi kimisini blok cikarmis sıfır sorun kimisi yapismis deriye valla zor isler bunlar.cikartmasi ayri dert takmasi ayri.6 aylik bi kapsul gosterdi midem bulandi ya icimde boyle birsey tasiyorum düşüncesi bile beni mahvetri
Banada oyle geliyor.durust bir doktor en azindan.Sen bence bu doktoru kacirma elinden gelenk yapacak belli
Çok az bir sıvı var evet malesef.ama cok sorun degil bu sıvı dedi.Lenfoma degildir takma kafana hem mentor hem pürüzüs sanmam sivi varmi implant etrafinda? Gondermesi tabi iyi garanti olur kapsullerin fotosunumu cekmis de gosterdi?yaa bak bazi doktorlar ne dio kapsul yoktur daha yeni takildi yalann takilir takilmaz kapsül olusur.o doktor acaba kalan kapsülleride cikarabilirmi sanmam ama
Evet ben cok dekkeldim sivi olup lenfoma olmayanÇok az bir sıvı var evet malesef.ama cok sorun degil bu sıvı dedi.
Lenfoma olacagini sanmiyorum bende tedbir amacli patolojiye gidecek.zaten olsa bile korkulacak bisey degil kapsulu cikarttigimizda duzeliyo.korkmuyorum zaten.hergun hasta yasamaktansa 2 3 ay hasta yasar iyilesirim daha mantikliEvet ben cok dekkeldim sivi olup lenfoma olmayan
cok gecmis olsun. ates, gece terlemesi ya da kilo kaybin var mi? lenfoma icin hemotologun benden istedigi bazi kan testleri vardi. ozelden gonderiyorum.Lenfoma olacagini sanmiyorum bende tedbir amacli patolojiye gidecek.zaten olsa bile korkulacak bisey degil kapsulu cikarttigimizda duzeliyo.korkmuyorum zaten.hergun hasta yasamaktansa 2 3 ay hasta yasar iyilesirim daha mantikli
Bende gece terlemeleri mevcuttuve bildigim kadariyla lenfoma kanda cikmio yani bi alcl cd30 alt bide cd20 mi miydi neydi sivi yada lanf yada kapsul testiyle ortaya cikiocok gecmis olsun. ates, gece terlemesi ya da kilo kaybin var mi? lenfoma icin hemotologun benden istedigi bazi kan testleri vardi. ozelden gonderiyorum.
Ateş var gece terlemesi yok kantestlerinde sadece wbc sinirda diger degerler normal.cok gecmis olsun. ates, gece terlemesi ya da kilo kaybin var mi? lenfoma icin hemotologun benden istedigi bazi kan testleri vardi. ozelden gonderiyorum.
Evet sividan cikiyomus.ben sanmiyorum lenfoma oldugunu muhtemelen ilaclardan oldu bu ürtiker net sonucu urtiker ilaclari bitince test yapilcak alerji testi o zaman anlayacagiz bakalimBende gece terlemeleri mevcuttuve bildigim kadariyla lenfoma kanda cikmio yani bi alcl cd30 alt bide cd20 mi miydi neydi sivi yada lanf yada kapsul testiyle ortaya cikio
Kimsenin haberi yok çünki estetik cerrahlarin yuzde 80 i bunlardan bahsetmiyor malesef.bugunki gorustugum cerrahin dedigi buİnanamiyorum silikon nelere sebep veriyormuş kimsenin haberi yok
Fda da cok sey gizliormus bu bi alcl ilk 1996 da mi ne cikmis ve aslinda yillar once amarikali bi kadin televizyona cikip bunlar beni hasta edio demis videosu vardi izledim ama bisey anlamadim youtube breast implant illnes yazinca bircok kadinin videosu var septomlarini anlatiolar ama ingilizce bilmedigim icin malesef anlamiorumKimsenin haberi yok çünki estetik cerrahlarin yuzde 80 i bunlardan bahsetmiyor malesef.bugunki gorustugum cerrahin dedigi bu