Silikonun dezavantajları sizce neler?

Kapsül artklarini cikarmak cok zor biraz zor bulurum ama implanti kapsulle bir cikaran doktor var turkiyede ben bursada kaan kanturkle yazistim hikayesinde enbolck gormustum yapiomus ama kalan kapsülü cikarmio.bide suhan ayhanla maillestim kalan kspsül icin gerekirse yapilabilir yazmis ama daha kapsamli gorustum yaza dusunuorum beb amaliyati ozamana kadar tekrar gorusecegim suhan ayhanla

Tamam canim iletisimde olalim herdaim.acaba sırf slikon cikaran doktor yokmu turkiyede cok baktim ama bulamadim

Gittim gorusmeye 100 de 100 garanti veremem icini gormeden diyor malesef kapsul kalabilir dedi blok sekilde cikmasini bende isterim dedi ama bazen mumkun olmuyo dedi.kaburgaya yapismissa kazirken akciger sonmesi olabilir dedi.ürtiker icinde lenfoma olabilir dedi vallahi delircem

Dogru demis cunku hc bi doktor garanti veremez tamam yaparim ben direk deseydi yalan olurdu ama isderim yapmak demeside iyi bisey.almanyada bu amaliyati yapan cok doktor yok ve yapanlar bile gormeden garanti veremem dio bir kac kisiye daha sor icine hangisi sinerse ona git bu arada ürtiker ve lenfoma ne alaka sende purtuklu ve alergan marka yok diye biliorum

Düz mentor var.o bi ihtimal dedi saglama alip siviyi patolojiye yollariz dedi.ne olur ne olmaz eger varsa tedbirimizi aliriz dedi.saglamci bi doktor.cikarttigi slikonlarida gosterdi kimisini blok cikarmis sıfır sorun kimisi yapismis deriye valla zor isler bunlar.cikartmasi ayri dert takmasi ayri.6 aylik bi kapsul gosterdi midem bulandi ya icimde boyle birsey tasiyorum düşüncesi bile beni mahvetri

Lenfoma degildir takma kafana hem mentor hem pürüzüs sanmam sivi varmi implant etrafinda? Gondermesi tabi iyi garanti olur kapsullerin fotosunumu cekmis de gosterdi?yaa bak bazi doktorlar ne dio kapsul yoktur daha yeni takildi yalann takilir takilmaz kapsül olusur.o doktor acaba kalan kapsülleride cikarabilirmi sanmam ama

Sen bence bu doktoru kacirma elinden gelenk yapacak belli

Çok az bir sıvı var evet malesef.ama cok sorun degil bu sıvı dedi.

Evet ben cok dekkeldim sivi olup lenfoma olmayan
Lenfoma olacagini sanmiyorum bende tedbir amacli patolojiye gidecek.zaten olsa bile korkulacak bisey degil kapsulu cikarttigimizda duzeliyo.korkmuyorum zaten.hergun hasta yasamaktansa 2 3 ay hasta yasar iyilesirim daha mantikli

Lenfoma olacagini sanmiyorum bende tedbir amacli patolojiye gidecek.zaten olsa bile korkulacak bisey degil kapsulu cikarttigimizda duzeliyo.korkmuyorum zaten.hergun hasta yasamaktansa 2 3 ay hasta yasar iyilesirim daha mantikli
cok gecmis olsun. ates, gece terlemesi ya da kilo kaybin var mi? lenfoma icin hemotologun benden istedigi bazi kan testleri vardi. ozelden gonderiyorum.

cok gecmis olsun. ates, gece terlemesi ya da kilo kaybin var mi? lenfoma icin hemotologun benden istedigi bazi kan testleri vardi. ozelden gonderiyorum.
Bende gece terlemeleri mevcuttuve bildigim kadariyla lenfoma kanda cikmio yani bi alcl cd30 alt bide cd20 mi miydi neydi sivi yada lanf yada kapsul testiyle ortaya cikio

Bende gece terlemeleri mevcuttuve bildigim kadariyla lenfoma kanda cikmio yani bi alcl cd30 alt bide cd20 mi miydi neydi sivi yada lanf yada kapsul testiyle ortaya cikio
Evet sividan cikiyomus.ben sanmiyorum lenfoma oldugunu muhtemelen ilaclardan oldu bu ürtiker net sonucu urtiker ilaclari bitince test yapilcak alerji testi o zaman anlayacagiz bakalim

Kimsenin haberi yok çünki estetik cerrahlarin yuzde 80 i bunlardan bahsetmiyor malesef.bugunki gorustugum cerrahin dedigi bu
Fda da cok sey gizliormus bu bi alcl ilk 1996 da mi ne cikmis ve aslinda yillar once amarikali bi kadin televizyona cikip bunlar beni hasta edio demis videosu vardi izledim ama bisey anlamadim youtube breast implant illnes yazinca bircok kadinin videosu var septomlarini anlatiolar ama ingilizce bilmedigim icin malesef anlamiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…