- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
Geçmiş olsun, var mı sizde de silikon?
Gecmis olsun, var mı sizde de silikon?
Pardon, cep telefonundan takip edince 2 küçük çocukla, ilk mesajlarınızı görmemişim :) teşekkür ederim.Hayır yok dedim ya yaptırmaya cesaretim yok diye, yanlış üyeye yazıyorsunuz galiba :)))
PEki arkasiniz ne tur implanti vardi ve sivi test edildimi acaba? Bana devasa sismesi ve sivi olmasi biraz korkuttu acikcasi bia alcl belirtisi gibi geldi umarim degildir.Cok uzuldum sorun yasayanlara o yuzden bir yardimda bulunmak istedim umarim faydasi olur. Arkadasimin silikonlari hem patladi hem de kapsul ve cokca sivi olustu tek gogsu baya baya devasa sismisti. Temizleme ameliyatini prof dr Akin Yucel yapti. Ondan once gittigi plastik cerrahlar kapsul temizligini yapmaktan cekindi ve Akin hoca cikarir deyip ona yonlendirdiler. Prof dr. Ozay Ozkaya hoca da yapiyor demisti ama Ozay hoca hemen silikon takmayi kabul etmedi. Bu iki doktor kanserle alinan memenin yerine sifirdan meme de yapiyor yani sadece plastik degil ayni zamanda rekonsturiktif cerrahlar. Arkadasimin protezlerini cikartip siviyi ve kapsulu temizledi ve ayni ameliyatta yeni silikonunu takti. Arkadasim silikon goruntusunu seviyor cunku. Akin hocanin meme revizyon ameliyatlarinda basarisi cok yuksekmis. Eski Cerrahpasa plastik cerrahi bolum baskani. Tabiiki ameliyat olmak epey tuzlu diye duydum. Herkese gecmis olsun
Alergan marka pürtüklü silikon benimkiler geri cagiralanlardan.ama bıldıgım kadarıyla butun sılıkonlar sorun yaratıo o salın ımplantlar problemsız denılıo ama onlarda da cok kalıp yanı küf oluo.hızlı dönüşün için teşekkür ederim, umarım problem yaşayan arkadaşlar da dönüş yapar.
Benim cenemin altinda uc tane sismis lenf bezi var doktorlar vucutta kronik iltihap var dio ve simdide emara yolladilarlenf bezlerine zarar vermesi biyana bular bagisiklik sistemini altust ediyor.bunu proflar ve bazi estetik cerrahlar haric hicbir estetik cerrah soylemiyor malesef.
Die ya bu doktorlardan nefret ediorum direk kotu olacak diolar banda doktorum kotu olacak o yuzden diklestirme yapalim dedi lolipop seklinde keselim dedi kabul ettim bi uyandik sadece cikarmis sonra sordum kotu gozukmuodu o yuzden yapmadim dedi yani nedemek kotu gozukmuomuski yapmamisSiz çıkartıyinizda gögüs içi boşaldımi yani düz bi görünum oldumu benimki ağrı sizi yok ama buyuk rahatsız oluyorum doktıruma çıkartmak istediğimi söylediğimde bom boş dum duz kalıcak göguslerin dedi kararsız kaldım
daha iyiyim ya, sagolasin. fibromiyalji dedi doktor. EMG'yle anlasildi o da. fizik tedaviye evden devam ediyorum.Canim sen nasil oldun varmı bi gelisme
Banada fibromiyalji dediler.buda semptomlar arasinda malesef,birde hormon bozuklugu çıktı başıma test yapılacak..yıldım yeminledaha iyiyim ya, sagolasin. fibromiyalji dedi doktor. EMG'yle anlasildi o da. fizik tedaviye evden devam ediyorum.
Nasıl bir belaya bulaştık gerçektenBenim cenemin altinda uc tane sismis lenf bezi var doktorlar vucutta kronik iltihap var dio ve simdide emara yolladilar
Teşekkür ederim..kendimi psikolojik olarak bu defa tam hazır hissedersem tekrar taktırabilirim...Evet yurtdısında takılmış ve 15 senelik bir silikondu ve fotografını gördüm paramparcaydı silikon. Patlama derken yani sıvı yayılması olmamıs şükür ama silikon darmadumandı. Bir plastik cerrha gösterdim fotografı ben böyle bişey görmedim dedi. Yurtdısında merdiven altı malzeme kullanımı eskiden cokmus. Özellikle abd de. Size de cok üzüldüm bazen diş dolgusu bile insanı rahatsız ediyor psikolojik de olsa bunye kabullenmemişse yapacak bişiy yok silikona ben de taraftar degilim evet cok güzel duruyor taş gibi ama kapsül meselesi can sıkıcı yani illa bir değiştirme vs ister bunlar da ameliyat ve extra para demek. Cok gecmiş olsun
Bu mesajınıza çok şaşırdım. Hatta hala taktirmayi düşündüğüm için kızıyordum kendime. Yani yaşadıklarınizin tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorsunuz anladığım kadariyla. Şuan sizi bunu düşündüren şeyi merak ettim doğrusu. Mazur görün bu tutumumu, hala kendi içimde savaş veriyorumTeşekkür ederim..kendimi psikolojik olarak bu defa tam hazır hissedersem tekrar taktırabilirim...
Bende şaşkınım tekrar bu düşünce içinBu mesajınıza çok şaşırdım. Hatta hala taktirmayi düşündüğüm için kızıyordum kendime. Yani yaşadıklarınizin tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorsunuz anladığım kadariyla. Şuan sizi bunu düşündüren şeyi merak ettim doğrusu. Mazur görün bu tutumumu, hala kendi içimde savaş veriyorum
Merhaba bacaklarimda yoktuki sadece heryerimde vardiBu yazılanları okuyunca gercekten cok şaşırdımbanuares33 iyi misiniz?
Bacaklarınız geçti mi?
Ben emzirme dönemindeyim . Küçük bir bebeğim var ve zaten göğüslerim normalde küçüktü ama ben zaten zayıf ince biriyim ve bu dönemde bir göğsüm büyük oteki küçük kaldı. Bende emzirme bitince ameliyat olmayı düşünüyordum ama çok şaşırdım ve üzüldüm
Zaten hali hazırda fibromiyalji hastasiyim. Boyun fıtığı ve düzleşmesi var. Tiroid hastasiyim ayrıca kronik.
12 senedir baş ağrısı çekiyorum
Polikistik over de var ben bu ameliyatı olsam kurtulamam sanirim baya korktum gerçekten.. ve vazgeçtin. Bunlar nasıl doktorlar ya sorumluluk almıyorlar resmen saka gibi yazıklar olsun
FDA 29 eylulde bir karar alarak slikon kutularinin üzerine kara kutu uyarisi yazilmasina karar verdi.Ama soylede bir durum var hangimiz slikonlarin kutusunu gördükki.Doktorlarin bir sucu yok aslinda neticede adamlar islerini yapiyorlar biz istiyoruz onlar takiyolar.tek suçlari bu riskleri biliyorlar ve bizi aydinlarmiyorlar.mesela benim cerrahim bana bilgi verseydi bu risler var diye ben hayatta yaptirmazdim.sirf bu yuzden bile ona dava acabilirimBu yazılanları okuyunca gercekten cok şaşırdımbanuares33 iyi misiniz?
Bacaklarınız geçti mi?
Ben emzirme dönemindeyim . Küçük bir bebeğim var ve zaten göğüslerim normalde küçüktü ama ben zaten zayıf ince biriyim ve bu dönemde bir göğsüm büyük oteki küçük kaldı. Bende emzirme bitince ameliyat olmayı düşünüyordum ama çok şaşırdım ve üzüldüm
Zaten hali hazırda fibromiyalji hastasiyim. Boyun fıtığı ve düzleşmesi var. Tiroid hastasiyim ayrıca kronik.
Polikistik over de var ben bu ameliyatı olsam kurtulamam sanirim baya korktum gerçekten.. ve vazgeçtin. Bunlar nasıl doktorlar ya sorumluluk almıyorlar resmen saka gibi yazıklar olsun
Sizz bence kesinlikle bu ise girismeyin meme implant hastaliginin butun belirtilerini daha taktirmadan yasiyosunuz bide taktirsaniz allaj muhafaza lutfen beni yanlis anlamayin ama saydiginiz butun hastaliklari meme implanti olanlar yasiioBu yazılanları okuyunca gercekten cok şaşırdımbanuares33 iyi misiniz?
Bacaklarınız geçti mi?
Daha dun bisey ogrendim benim burda doktorlara iletiseme gecen bi kadin var yani almanyadaki kadinlar onla gorusup doktor tabsiyesi alio ve o kadin randevulari alio kadinda 10 seneyi gecgindir implnat var cok memnunum falan die anlatio hep ben farkettiydim sackari cok dokuldugu icin kaynak sac var mesala gozleri hep kirmizi ve hep usuyo kadin simdide ogrendimki romitizma hastaligi varmis bu genc yasda ona sorsan implantlarindan cok memnun ama bunlari yapan belkide implantlari haberi yokMerhaba bacaklarimda yoktuki sadece heryerimde vardievet oldukca hafifledi ama tam gecmedi.fibromiyalji,boyun fitigi,pos varsa hic yeltenmeyin bile.bende bunlarin hicbiri yoktu simdi hepsi var
Banu sanada yani cikan cikana bu kadar kisa surede seni cok etkiledi bu implantlar bende zannediodum beni cok etkiledi ama sana bir suru teshis konuldu bende bir suru septom var ama bir turlu teshis konulmuo burdaki doktorlardami is yok ben anlamadim banada hormon bozuklugu olabilr dediler testte bisey cikmadi otoimmun olabilir dediler teste bisey cikmadi simdide bir doktorla gorustum lenflerimle ilgili emara yolladi hatta sende kedi alerjisi olabilir dio dedim alerji testi yaptim ben dedi burda iyi yapmiolar bence baska ulkede yaptir burda cok ucretli oldugu icin testler bir iki test edip yolluolar dedi valla kafam karistiBanada fibromiyalji dediler.buda semptomlar arasinda malesef,birde hormon bozuklugu çıktı başıma test yapılacak..yıldım yeminle
Ben artik test hastane doktor gormekten bıktım.sadece kan degerlerimin normale donmesini bekliyorum buBanu sanada yani cikan cikana bu kadar kisa surede seni cok etkiledi bu implantlar bende zannediodum beni cok etkiledi ama sana bir suru teshis konuldu bende bir suru septom var ama bir turlu teshis konulmuo burdaki doktorlardami is yok ben anlamadim banada hormon bozuklugu olabilr dediler testte bisey cikmadi otoimmun olabilir dediler teste bisey cikmadi simdide bir doktorla gorustum lenflerimle ilgili emara yolladi hatta sende kedi alerjisi olabilir dio dedim alerji testi yaptim ben dedi burda iyi yapmiolar bence baska ulkede yaptir burda cok ucretli oldugu icin testler bir iki test edip yolluolar dedi valla kafam karisti
BENDE biktim her gittigimde saskin doktor yuzu gormekten en azindan su lenflerin neden sistigini bir bilebilseler de elimde bir sonuc olsaBen artik test hastane doktor gormekten bıktım.sadece kan degerlerimin normale donmesini bekliyorum bular vucudumdan cikmadan iyilesme beklemiyorum zaten