- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Merhaba sevgili joey bende spor egitmeniyim lutfen psikolojinizi bozmayin.cikartmayi dusunmeyin.kendinize zaman verin.bana ozeldem ulasinKesi yerim çok acıyor, yukarı uzanırken yada hafif bir eşya bile kaldırsam hemen hissediyorum. Garip bir his. Spor eğitmeniyim onyüzden sanırım hareket kapasitem kısıtlandı diye büyük stres içerisindeyim. Ben sezeryan ameliyatında 4 günde herşeyi kendim yapar durumdaydım ki daha büyük bir operasyon bakıldığında..
çıkartan arkadaşlardan sonraki iyileşme sürecini paylaşmasını merakla bekliyorum. Daha mı zor? Kesi daha mı zor iyileşiyor yani bu garip his kayboluyormukendimi sakinleştirmek için elimden geleni yapıyorum ama malesef hegün çıkarma ile ilgili bişeyler okumaya araştırmaya adadım kendimi
Sizin daha önceki yazılarınızı takip ettim şu an sizden bir parça halini aldı galiba memnunsunuz.Sizinde iki meme farklı şeklide iyileşmiş,benim 1 ay oldu,sol.meme indi yumuşadı ,sallanıyor ağrı sızı yok yan yatmaya izin veriyor ama.sağ meme sert ağrılıMerhaba sevgili joey bende spor egitmeniyim lutfen psikolojinizi bozmayin.cikartmayi dusunmeyin.kendinize zaman verin.bana ozeldem ulasin
Evet 8 yıl kullandım. Taktırmak çok daha zor bence . Ben çıkarttırdıktan sonra zorluk çekmedim pek. Çabuk iyileştim. Ohh rahatladım cidden ama tabi eski görüntüsünü aramıyor değilim .İyileşme sürecini birwz anlatırmısımız ? Meme protezi taktırmak mı kolay çıkarttırmak mı ? Eski haline döndümü deriniz mesela ? 8 sene kullanmıştınız yanlış okumadıysam değil mi
Cevaplarsanız çok sevinirim
Peki kötü bir görüntü varmı deride gevşeme vs ?Evet 8 yıl kullandım. Taktırmak çok daha zor bence . Ben çıkarttırdıktan sonra zorluk çekmedim pek. Çabuk iyileştim. Ohh rahatladım cidden ama tabi eski görüntüsünü aramıyor değilim .
Çıkarttığınız içimde pişmanlık yaşadınız mıEvet 8 yıl kullandım. Taktırmak çok daha zor bence . Ben çıkarttırdıktan sonra zorluk çekmedim pek. Çabuk iyileştim. Ohh rahatladım cidden ama tabi eski görüntüsünü aramıyor değilim .
Evet gevşeme var sönük duruyor . Tabi ilk gördüğümde şok oldum üzüldüm ama alıştım ilk zamanlar daha sönüktü sanki yavaş yavaş toparladı . Tabi ben implantlar varken emzirdim de onunda etkisi vardır. O da bayağı etkilemiştir bir de 8 yıl kaldı doğal olarak deforme olmuş .Peki kötü bir görüntü varmı deride gevşeme vs ?
destekli sütyen ile silikon yaptırmadan önceki ölçünüzü kullanabiliyormuusnuz
İlk gördüğümde bir bocaladım ama şimdi iyi ki çıkardım diyorum . Vücudumda yabancı bir cisim istemediğime karar vermiştim kesin olarak .kendimi daha doğal ve rahat hissediyorumÇıkarttığınız içimde pişmanlık yaşadınız mı
Daha cok erken normal bu soyledikleriniz.ben cok sorun yasadim cok sukur hepsini atlattim korkmayin gececekSizin daha önceki yazılarınızı takip ettim şu an sizden bir parça halini aldı galiba memnunsunuz.Sizinde iki meme farklı şeklide iyileşmiş,benim 1 ay oldu,sol.meme indi yumuşadı ,sallanıyor ağrı sızı yok yan yatmaya izin veriyor ama.sağ meme sert ağrılısol memem benden bir parça sanki hiç silikon varlığını hissetmiyorum ama sağ her hali ile ben burdayım diyor...Sağ kolumu çok kullandığımdan mı bilmiyorum ödem var galiba sert
İnşallah sanki hep böyle taş gibi kalacak gibi geliyorDaha cok erken normal bu soyledikleriniz.ben cok sorun yasadim cok sukur hepsini atlattim korkmayin gececek
Kalmayacak metak etmeyin yumusacik olacakİnşallah sanki hep böyle taş gibi kalacak gibi geliyor
İnşallah, teşekkür ediyorum,iyi ki tecrübeliler hala forumdaKalmayacak metak etmeyin yumusacik olacak
Az giriyorum vaktim cok olmuyor denk geldikce cevap vermeye calisiyorumİnşallah, teşekkür ediyorum,iyi ki tecrübeliler hala forumda