Çok geçmiş oldun cevap içinde saolun inşala eski sağlığiniza kavuşursunuzMerhaba ben henüz çıkaramadım malesef.sabırsızlıkla kan degerlerimin normal seviyeye gelmesini ve ürtikerimin gecmesini bekliyorum.muhtemelen 6 kasım da şutlayacağım bu pis şeyleri.görüntü nasıl olur bilmiyorum açıkcası pekde umrumda değil.yeterki sağlığımı geri alayım zira 7 aydır hastanelerden çıkamadım bular yüzünden.sizin yerinizde olsam görüntüye cok takılmam sağlık görüntüden daha önemli
Az kaldı hayatimi geri almamaÇok geçmiş oldun cevap içinde saolun inşala eski sağlığiniza kavuşursunuz
Merhaba bende silikon taktırıp çıkaranlardan biriyim benim herhangi bi rahatsızlığım olmadı psikolojik olarak kabul edemedim sanırım..muayene olmak için gittiğim tüm drlar silikonlarda asla patlama diye bişeyin olmadığını üstünden tır geçse bile zarar görmeyeceğini söylemişlerdi.arkadaşınızınki nasıl patladı çok eskiden mi takılmıştı?Cok uzuldum sorun yasayanlara o yuzden bir yardimda bulunmak istedim umarim faydasi olur. Arkadasimin silikonlari hem patladi hem de kapsul ve cokca sivi olustu tek gogsu baya baya devasa sismisti. Temizleme ameliyatini prof dr Akin Yucel yapti. Ondan once gittigi plastik cerrahlar kapsul temizligini yapmaktan cekindi ve Akin hoca cikarir deyip ona yonlendirdiler. Prof dr. Ozay Ozkaya hoca da yapiyor demisti ama Ozay hoca hemen silikon takmayi kabul etmedi. Bu iki doktor kanserle alinan memenin yerine sifirdan meme de yapiyor yani sadece plastik degil ayni zamanda rekonsturiktif cerrahlar. Arkadasimin protezlerini cikartip siviyi ve kapsulu temizledi ve ayni ameliyatta yeni silikonunu takti. Arkadasim silikon goruntusunu seviyor cunku. Akin hocanin meme revizyon ameliyatlarinda basarisi cok yuksekmis. Eski Cerrahpasa plastik cerrahi bolum baskani. Tabiiki ameliyat olmak epey tuzlu diye duydum. Herkese gecmis olsun
Cok tesekkurler.Cok uzuldum sorun yasayanlara o yuzden bir yardimda bulunmak istedim umarim faydasi olur. Arkadasimin silikonlari hem patladi hem de kapsul ve cokca sivi olustu tek gogsu baya baya devasa sismisti. Temizleme ameliyatini prof dr Akin Yucel yapti. Ondan once gittigi plastik cerrahlar kapsul temizligini yapmaktan cekindi ve Akin hoca cikarir deyip ona yonlendirdiler. Prof dr. Ozay Ozkaya hoca da yapiyor demisti ama Ozay hoca hemen silikon takmayi kabul etmedi. Bu iki doktor kanserle alinan memenin yerine sifirdan meme de yapiyor yani sadece plastik degil ayni zamanda rekonsturiktif cerrahlar. Arkadasimin protezlerini cikartip siviyi ve kapsulu temizledi ve ayni ameliyatta yeni silikonunu takti. Arkadasim silikon goruntusunu seviyor cunku. Akin hocanin meme revizyon ameliyatlarinda basarisi cok yuksekmis. Eski Cerrahpasa plastik cerrahi bolum baskani. Tabiiki ameliyat olmak epey tuzlu diye duydum. Herkese gecmis olsun
Mentor pürüzsüz yüksek profilbanuares33 C Cigdemm33 M Makisa E esmoden yaşadıklarınızı çok önemsiyor ve sizin adınıza üzülüyorum ama öyle bir psikolojideyim ki yine acaba belki bende olmaz diye yaptırmayı aklımdan çıkaramıyorum. sanırım cigdem bi yerde yazmıştı yeni nesil implantlarda genelde görülüyor diye mantıklı geldi, forumda bir sürü yaptıran eski üye var hiçbiri bu sorunu yaşamıyor. sizin implantların markası ne? biliyorum marka ile ilgili değil ama anlamlı bir çokluk olacak mı belli bi markada merak ediyorum. belki bu konuyla ilgili başka bi başlık açmak da yerinde olabilir. şimdiden dönüşüünüz için teşekkür ederim. çok geçmiş olsun
hızlı dönüşün için teşekkür ederim, umarım problem yaşayan arkadaşlar da dönüş yapar.Mentor pürüzsüz yüksek profil
Canim sen nasil oldun varmı bi gelismementor benim. su makale belki isinize yarar: https://www.troypittmanmd.com/files/2018/11/Safety-Paper-1.pdf hangi markanin hangi acilardan guvenli ve problemli olabileceginden bahsetmisler.
lenf bezlerine zarar vermesi biyana buEğer bu göğüs estetiği tam da koltuk altından yoğun bir biçimde geçen lenf bezlerine zarar verirse vücudun bağışıklık sistemi zayıflar. Bağışıklığın düşmesiyle türlü alerjik reaksiyonlardan tutun da lenf bezlerinin salgılanamamasından doğan tüm hastalıklar peydah olur.
Evet yurtdısında takılmış ve 15 senelik bir silikondu ve fotografını gördüm paramparcaydı silikon. Patlama derken yani sıvı yayılması olmamıs şükür ama silikon darmadumandı. Bir plastik cerrha gösterdim fotografı ben böyle bişey görmedim dedi. Yurtdısında merdiven altı malzeme kullanımı eskiden cokmus. Özellikle abd de. Size de cok üzüldüm bazen diş dolgusu bile insanı rahatsız ediyor psikolojik de olsa bunye kabullenmemişse yapacak bişiy yok silikona ben de taraftar degilim evet cok güzel duruyor taş gibi ama kapsül meselesi can sıkıcı yani illa bir değiştirme vs ister bunlar da ameliyat ve extra para demek. Cok gecmiş olsunMerhaba bende silikon taktırıp çıkaranlardan biriyim benim herhangi bi rahatsızlığım olmadı psikolojik olarak kabul edemedim sanırım..muayene olmak için gittiğim tüm drlar silikonlarda asla patlama diye bişeyin olmadığını üstünden tır geçse bile zarar görmeyeceğini söylemişlerdi.arkadaşınızınki nasıl patladı çok eskiden mi takılmıştı?
lenf bezlerine zarar vermesi biyana bular bagisiklik sistemini altust ediyor.bunu proflar ve bazi estetik cerrahlar haric hicbir estetik cerrah soylemiyor malesef.
Hormonlara varana kadar bozuyor malesef.p.tesi bide hormon testi cikti başima yemin ederim bin pişman oldum.keske 1 sene onceye geri donebilsem.Ben de düşünüyordum ama doğumda problem olur diye cesaret etmemistim belki çocuktan sonra hâlâ boyuttan memnun değilsem düşünürüm diyordum ama şimdi böyle konuları okudukça halimden memnun olmaktan başka çare yok. Sonuçta vücuda büyük bir yabancı cisim giriyor, vücudun kabul etmemesi çok normal.
Çok geçmiş olsun inşallah sorunlar çözülür ve halinizden memnun olursunuz..Hormonlara varana kadar bozuyor malesef.p.tesi bide hormon testi cikti başima yemin ederim bin pişman oldum.keske 1 sene onceye geri donebilsem.
Sorunlar bu zikkımlar cikmadan cozulmezÇok geçmiş olsun inşallah sorunlar çözülür ve halinizden memnun olursunuz..
Sizin vakıf oldugunuz bir konu sanırım. Konuyla ilgili sakıncası yoksa tecrübenizi paylaşabilir misinizEğer bu göğüs estetiği tam da koltuk altından yoğun bir biçimde geçen lenf bezlerine zarar verirse vücudun bağışıklık sistemi zayıflar. Bağışıklığın düşmesiyle türlü alerjik reaksiyonlardan tutun da lenf bezlerinin salgılanamamasından doğan tüm hastalıklar peydah olur.
Hayır benim bu konuda tecrübem yok sadece lenf bezleriyle ilgili bir sorunum vardi cok sukur gectiSizin vakıf oldugunuz bir konu sanırım. Konuyla ilgili sakıncası yoksa tecrübenizi paylaşabilir misiniz
Gecmis olsun, var mı sizde de silikon?Hayır benim bu konuda tecrübem yok sadece lenf bezleriyle ilgili bir sorunum vardi cok sukur gecti