- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- Konu Sahibi Harbifitness
silikonları mı çıkarttırdım 6 saat ameliyatım sürdü memeler küçültüldü Şu an hala bandajlı şu an iyi ya da kötü demem için çok erken bandaj lardan kurtulduğum zaman s onucu görebileceğim. bunu buraya yazmamın sebebi silikonlu olup silikonlarını çıkartan memelerini küçülten kişiler aramıştım ama hiç kimseden bana cevap gelmemişti benim gibi böyle olup da bu konu hakkında cevap arayan arkadaşlara yardımcı olmak En azından arama motorunda böyle bir şey arayıp bunu görebilirler Çünkü ben arama motoruna yazdığımda silikonları çık arttırmak mememi küçültmek gibi Google'a yazdığımda Kadınlar kulübüne baktığımda bulamamıştım sadece şu anlık şunu söyleyebilirim o kadar yıl silik onlarla boşuna durmuşum Kendime bu eziyeti boşuna Yapmışım kendimi daha doğal hissediyorum Şu an Memelerim Küçüldü hiç rahatsız değilim küçük olduğundan dolayı 6 saat bir ameliyat süreci geçti doktorum bana silikon takılsının diye ikna etse de hiç fikrimi değiştirmedim ameliyata kadar Çünkü kararlıydım silik onlardan kurtulacaktım Doktorum beni ameliyatın son anına kadar Fikrini değiştirirsen silikonu takarım demişti sordu Ben de hayır dedim şu an şunu söyleyebilirim İyi ki hayır demişim fakat hala daha erken bir sonuç için kendi ruh halimi söylüyorum benim açımdan şu anlık iki yaptırmıştım diyorum dikişlerim olan yerlerde sızı var sadece Bir de "kalbime " Doğru bir ağrı var Bunun nedenini bilmiyorum. bayağı bir kilo verdim Çünkü biraz iştahtan kesildim. doktorumun adını sormak isteyenlere şu an cevap veremem Çünkü nasıl bir sonuç çıktığını Ben daha görmedim görmediğim bir şey de sizi tavsiye edemem Ama şunu söyleyebilirim insan olarak çok iyi bir insan bana samimi davrandı kucak açtı sarıldı suratı mahkeme duvarı gibi değildi o kadar çok Doktor gezdim ikna edemediler beni (bu gittiğim Doktor hariç) ameliyattan çıktığımda ağrım Sızım oldu mu diyenlere soranlara şunu söyleyebilirim çok üşüyordum çok çok üşüyordum dudaklarım birbirine çarpıyordu Eşim bana suratın sapsarı vücudun sapsarı diyordu Ben ona çok üşüyorum çok üşüyorum diyordum beni ameliyattan sonra en çok rahatsız eden gözümü açtığımda Beni en çok rahatsız eden üşümek ve çiş yaptığınız vajinanıza Bir hortum sokuyorlar o hortumu çok değişik bir şekilde hissettim ve yanma oldu onu çıkartın diye bağırmış tım Çünkü canımı çok yakıyordu göğüs ağrılarım yoktu çünkü ağrı kesici de içiyordum Ben bilmiyorum O nedenle mi Ama ağrım yoktu hem sağ hem sol olmak üzere dren vardı hortumlu kan ((dren ne diyenler merak edenlere resmi koydum yukarda)çekiyordu bu direnenleri tam 3 gün taşıdım ve kimse görmesin diye Sırt Çantamda taşıdım çünkü yolda giderken insanlar hasta virüslü gibi bakıyorlar size.. Eşim bu süreç içerisinde Bana çok yardımcı oldu bir dediğimi iki etmedi Allah razı olsun şu an sizi hatırladıkları mı yazıyorum sormak istediğiniz olursa tabii sorabilirsiniz unuttum şeyler olmuş olabilir yazıların içinde sordukça hatırlayabilirim Şimdilik bu kadar Benden sevgilerimle