- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
Aynen anlattığın gibi cnm. Bütün amelyat için kullanılan aletlerde her seferinde desinfekte yapılıyor bunun gibi görmek gerek.Şimdi firma ürünü boy boy yolluyor ama sıfır paket haliyle deneme boyları oluyor bunların belki senden çıkıp başkasına takılıyor olabilir bunda yadırgayacak ne var anlamadım neşteri makası kullanmıyorlar mı dezenfekte edip ye da diş hekimine gittiğimizde bi sürü insanın ağzına fire şeyler sizin ki nede giriyor tamam bazı şeyler tek kullanımlık ama yi ne de var... boyuta birine 275 taktı ise diğerine 325 takıyor bakıyor biri küçük diğeri büyük olduysa demek ki 300 ideal diyip sıfır paket olan 300 cc yi takıyorlar...
Narkozsuz ameliyat yapan varmış bende yeni öğrendim esmeraldam ın görüştüğü bir doktor ben unuttum adını..
Yüzüstü diğer arkadaşlar ın dediği gibi iki ay yasak.. eş sevgili meselesine gelirsek kendi adıma konuşuyorum kendim için yaptırdım :) bu ameliyatı umurumda değil.. ister elleyince belli olsun ister olmasın memnun olmayan ellemesin der giderim
Ve evet benim doktor sedasyon ile amelyata alacak beni. Narkoz yok yani. Tecrübeleri artık zamanı gelirse paylaşırım.