silikon taktiranlar yardimci olurmusunuz

hahahah iyiymiş canım valla benımkılerin yumusayan tarafı yok suan acayıp sert masaja nezaman baslıcam merak konusu bugun 9.gun bayram dönüşü c.tesi kontrolum var şu sporcu sutyenıne gecsem iyiydi çook sıkıyo bu :)
Ay sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yani bide elleme oksama osi cikti ben odemler gittikce yumusicak diye biliyodum bide bu cikti odem icin ananas suyu kiraz sapi ve misir puskulunden cay yapiyorum iyi geliyo kizlar sizler neler yaptiniz odem icin :) :)
Bana öyle elle dedi özel bi hareket vermedi ama verirse sanırım 15. Günden sonra verir ben ödem için özel bir şey yapmadım küçüldüler iyice bakalım doğallaşıyor ama küçülerek :KK66: daha da küçülmesin istemiyorum

Bana öyle elle deyapacakmisim.eket vermedi ama verirse sanırım 15. Günden sonra verir ben ödem için özel bir şey yapmadım küçüldüler iyice bakalım doğallaşıyor ama küçülerek :KK66: daha da küçülmesin istemiyorum
Ben yarindan itibaren doktorun gösterdigi masaja baslicam..baya sert yapacakmisim.daha aciyor nasil yapicam anlamadim..birde dikis bntlarini kendim cikaricam.korkzyorum kanar filan diye

Ben yarindan itibaren doktorun gösterdigi masaja baslicam..baya sert yapacakmisim.daha aciyor nasil yapicam anlamadim..birde dikis bntlarini kendim cikaricam.korkzyorum kanar filan diye
Yok yok kanamaz alkol dökerek çıkar ya da ıslat öyle daha kolay çıkar bi şey olmaz bana dökmemişlerdi bile meme ucu korktum ama hiç bir şey olmadı sadece o küçük tüyleri yoldu o kadar... baya sert yap ben kendi mememi elliyormuşum süt sağlar gibi sıkacaksın içerideki silikonu ellemeye çalış asıl onun ellenmesi lazım yapabildiğin kadar yap o hemen yumşamaya başlıyor zaten

Yok yok kanamabugün. dökerek çıkar ya da ıslat öyle daha kolay çıkar bi şey olmaz bana dökmemişlerdi bile meme ucu korktum ama hiç bir şey olmadı sadece o küçük tüyleri yoldu o kadar... baya sert yap ben kendi mememi elliyormuşum süt sağlar gibi sıkacaksın içerideki silikonu ellemeye çalış asıl onun ellenmesi lazım yapabildiğin kadar yap o hemen yumşamaya başlıyor zaten
Canim senin dedigin gibi alkol dökerek cikarttik dikis bantlarimi bugün. Acimadi ama kurumus kanlar var daha.birde acaip kasiniyor.krem sürmeyede basladim ve ilk masajimi yaptim.eskisine bakinca daha yumusak geldi bana.artik sporcu sütyeni takicam..yardimlarin icin tesekkürler..bayraminda mubarek olsun canum

Canim senin dedigin gibi alkol dökerek cikarttik dikis bantlarimi bugün. Acimadi ama kurumus kanlar var daha.birde acaip kasiniyor.krem sürmeyede basladim ve ilk masajimi yaptim.eskisine bakinca daha yumusak geldi bana.artik sporcu sütyeni takicam..yardimlarin icin tesekkürler..bayraminda mubarek olsun canum
Kanları da temizle dikiş üstündeki bi sorun. Olmaz sen nasıl yapacaksın masajı gitmeden göstermiş miydi Dr... foto çekip yollarsın Dr a.. elledikçe yumuşuyo zaten..
Teşekkür ederim canım seninde bayramın mübarek olsun

Ay sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yani bide elleme oksama osi cikti ben odemler gittikce yumusicak diye biliyodum bide bu cikti odem icin ananas suyu kiraz sapi ve misir puskulunden cay yapiyorum iyi geliyo kizlar sizler neler yaptiniz odem icin :) :)
canım sen haldun bey e mi ameliyat oldun damla mı yaptırdın yuvarlak mı bende haldun beyi düşünüyorumda nasıl oldular acaba merak ettim fotoların varsa görebilirmiyim gerçi daha yeni ameliyat olmuşsun . ya birde bu okşama mıncıklama işide zor yahu ben öyle kendi mememe masaj yapabileceğimi sanmıyorum ya :KK45:

evet.ı da temizle dikiş üstündeki bi sorun. Olmaz sen nasıl yapacaksın masajı gitmeden göstermiş miydi Dr... foto çekip yollarsın Dr a.. elledikçe yumuşuyo zaten..
Teşekkür ederim canım seninde bayramın mübarek olsun
Esime yaptiriyorum valla masaji..doktor göstermisti evet.dikis yerlerindeki kanlarida yavas yavas temizliyoruz artik.insan korkuyo biraz..birde ben bu ameliyat sütyenini cikarabilirim herhalde.sporcu sütyenimi takayim yoksa desteksiz penye olurmu sence? 16 gün oldu artik

Esime yaptiriyorum valla masaji..doktor göstermisti evet.dikis yerlerindeki kanlarida yavas yavas temizliyoruz artik.insan korkuyo biraz..birde ben bu ameliyat sütyenini cikarabilirim herhalde.sporcu sütyenimi takayim yoksa desteksiz penye olurmu sence? 16 gün oldu artik
Ben ameliyat sütyenini bir hafta taktım sonra sporcu sütyen i taktım hala devam ediyorum ne zaman sütyen takarım bilmiyorum sormayı unuttum Dr a sporcu sütyen leri rahat oluyor artık onları giyebilirsin.. yada balensiz telsiz de olur aynı şey gibi

canım sen haldun bey e mi ameliyat oldun damla mı yaptırdın yuvarlak mı bende haldun beyi düşünüyorumda nasıl oldular acaba merak ettim fotoların varsa görebilirmiyim gerçi daha yeni ameliyat olmuşsun . ya birde bu okşama mıncıklama işide zor yahu ben öyle kendi mememe masaj yapabileceğimi sanmıyorum ya :KK45:
Evet ya insanın kendini okşaması bi garip :KK70:

Ben ameliyat sütyenini 1 ay taktım canım. Çok önemliymiş o..

Ben ameliyat sütyenini 1 ay taktım canım. Çok önemliymiş o..
canım sen masaj yaptınmı herkes yapıyormu mutlaka yapmayınca olmuyor mu acaba mesela ben burun ameliyatı olmuştum dr ameliyat sonrası çoğu hastaya masaj öneriyordu bana masaj yapma demişti belki bu da nun gibidir

canım sen masaj yaptınmı herkes yapıyormu mutlaka yapmayınca olmuyor mu acaba mesela ben burun ameliyatı olmuştum dr ameliyat sonrası çoğu hastaya masaj öneriyordu bana masaj yapma demişti belki bu da nun gibidir

Evet yaptım, devam ediyorum.

6 ay nasil cekilir bu masaj isi.2 gündür yapiyoruz simdiden zor gelmeye basladi:KK48:
buarada benimkilerde yumusamaya basladi biraz sanirim..ilk zaman derim yirtilacak sanmistim.birde ödemler geciyor gibi

Bana havalar sıcakken zor gelmiyordu da şimdi resmen işkence gibi ya :KK43: Benim de epey yumuşadı ama daha da yumuşayacakmış.

X