Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normal spiral canimm ameliyat olmadan once hersey normaldi ameliyattan sonra degisti doktora gittim tahlil vs hersey yapildi ameliyata bagladilar ailemde anne tarafi 55 57 yas menepoz baba tarafi 50 55 yas benim olayim menepoz da degil
Normal spiral canimm ameliyat olmadan once hersey normaldi ameliyattan sonra degisti doktora gittim tahlil vs hersey yapildi ameliyata bagladilar ailemde anne tarafi 55 57 yas menepoz baba tarafi 50 55 yas benim olayim menepoz da degil
Hmm mirena kanamayı azaltıyor ya ondan sordum canım.taktıralı çok olmadıysa belki yeni yeni etki gösteriyordur diye.tetkikler normal çıktıysa sorun yoktur herhalde.söktürücü gibi şeyler kullanma bence.
1 yil oldu taktirali napicam bilmiyorum kafam karma karisik anlamadim neyin nesi bu durum sinirlerimde bozuk taktirdigim doktoruda bulamiyorum hastaneden ayrilmis nasil bulucam oda bi sorun
Merhaba umarım mesajımı görürsünüz, bende takmayı düşünüyorum, görüntüsü dışında hissi de benim için önemli, yani sevgiliniz ya da eşiniz dokunduğunda, silikonun varlığını hissediyor mu, yapmacık mi duruyor? Lütfen cevaplar mısınız