silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

çok gecmiş olsun canım doktor bayandı demişsin.. izmirdemiydi merak ettim bu hafta benim de bi bayan doktorla randevum var da...bardağın boş tarafından da balmak lazım tabi... umarım bundan sonarsı için hersey gönlünce olur... sevgiler!!!

bursada yaptırdım.sağ meme 325 cc,sol meme 300 cc

Canim bende Bursa da yasiyorum ve bu hafta acil olarak yaptirmaya karar verdim cok fazla arastirmaya zamanim yok cunki ise baslama durumum var buyuzden bana bursada kime yaptirdigin hakkinda bilgi verirsen cok ama cok sevinirim...

miks de cezalı..ben de anlamadım??hadi arzumun iki hesabı varmıs,digerlerine ne oldu??

cnm arzumun iki hesabı yokki :26: sadece derindurumavi arkadaşa albüm yapmış aynı bilgisayardan iki hesap açılınca arzum ceza aldı ama albüm yaptığından değiil onun adına bir yorum yapmış bu yüzden 3 gün ceza aldı pazartesi burda kendisi daha iyi açıklar benim bildiğim bu

cok uzuldum durumuna ama simdi uzulecek zaman degil,vakit kaybi.durumu nasil duzeltebilecegine bakmalisin, ve senin durumunu duzeltebeilecek tek bir dr var, Serdar Eren. zaten adamin cogu ameliyati diger dr larin yaptiklarini duzeltmekle geciyor, mucizeler yaratiyor.ben de kendisine meme ameliyati oldum 6 ay once, hem diklestirme hem implant,ustelik 2 gogsum farkliydi, suanda butun izlerim siliklesti, cok guzeller,cok dogallar, ellesen anlasilmiyor,hissiyatim fazla bile..
acibadem maslak hastanesinde, hemen randevu al, o bir seferde duzeltir, ekibi cok tatli, ilgi alaka maksimum duzeyde,hic agladigina degmez inan bana
sen goguslerini duzelttir, kendine guvenin gelsin, sonra seni bu hale getiren dr a dava acarsin.
kolay gelsin

teşekkür ederim.. bende aynı açıdan bakıyorum eğer farklı baksaydım atlatamazdım inaann. umarım bundan sonra herşey mutluluk getirir bana ve size debu arada hayır canımcım izmir değil için rahat olsun..

canım özelden limitim yetersz olduğu için burdan yazıyorum ne kötü ya burda ulu orta... gizemlicim izmirde yaşamıyorum ama bu kadar met ettığın dr cenk bey ile de görüşmek ve fikir almak isterim.canım sizin gibi dostlarımız olduğu sürece herşeyın üstesınden geliris allahın izniyle çok teşekkur ederım ilgin ve msjın için..

ben memnunum canım..mıkste cok memnun ahmet beyden..ama sen ıstanbulda yasıyosan zor olur senın ıcın ızmır..kontrollerıne falan gelemeyebılırsın.

Son düzenleme:

ciceğimmm bana doktorunla ilgili bilgi verebilir misin ? bir de ne kadara mal oldu operasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…