- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
-
- Konu Sahibi huzunluguseL_
canım çokk üzüldüm yaşadıklarına, çok çok geçmiş olsun ama nolur kendini harap etme, herşey insanlar için.
bi yandan yaşadıkların yanına kalmamalı o doktorun, hakkını aramalısın ama iyi düşün, diğer yandan, bu süreç seni daha da üzücek, sıkıcaksa yine senden gidecek.
bence profesyonelliğinden emin olduğun bir kaç doktorla görüşüp ne yapılabileceğini öğren ama bir şey yaptırmadan önce şu anki durumunu resimlerle, gerekirse kamera ile belgele, bu noktada bir avukata danışıp en doğru şeklin ne olacağını öğrenebilirsin.
Sonra da inşallah doğru doktorla en güzel şekilde tedavini ol, kendine gel.
Diğer doktora karşı yasal savaşına bundan sonra başla. Böylece çok daha güçlü olabilirsin ve umarım süreçten de minimum etkilenirsin.
ama tabii bu en ideali, bunu tıbbi konularda uzman bir avukata danışmalısın ki yanlış bir şey yapmayasın.
sekLqqa_ çok üzüldüm mesajını okurken. bende çarşamba günü İlker Manavbaşına ameliyat oldum. daha sargılarım açılmadı. drenlerim de yarın alınıcak sanırım sargılarımda yarın açılır ve bende sonunda görebilicem. ama şu an bende çok tereddütedyim ya benimkiler de istediğim gibi olmadıysa diye. 300 cc damla takıldı bana da. senin mesajından sonra yarını getiremicem galiba. çok huzursuzum ya beğenmezsem diye.
çok geçmiş olsun. bende biran önce bu operasyonu geçirmek istiyorum.ama bir yandan da korkuyorum. inşallah böyle sorunlarla hiç kimse karşılaşmaz..
biraz bele bence şişlikler insin sonra bak görünüşüne doktoruna sordun muo nediyo peki
canım moralini yüksek tut. sekLqqa_' nın başına gelen çok çok üzücü. ama bu kadar kişinin içinde bir ya da iki kişi böyle tatsızlıkları yaşayan. sen iyi düşün. sanırım şu sıralarda açılmıştır sargıların. çok geçmiş olsun sana. güle güle kullannn
papatya55 evet sonnda açıldı sargılarım ve tedirginliğim boşunaymış onu anladım. teşekkür ederim iyi dileklerin için. güle güle kullanıyorum
canım moralini yüksek tut. sekLqqa_' nın başına gelen çok çok üzücü. ama bu kadar kişinin içinde bir ya da iki kişi böyle tatsızlıkları yaşayan. sen iyi düşün. sanırım şu sıralarda açılmıştır sargıların. çok geçmiş olsun sana. güle güle kullannn
sözüm bu operasyonları olup çok mutlu olanların dışına.papatya55 canım bu kadar kişi içinde 1 yada 2 kişi diyosun bunu hesaba rakama vurmak bence yanlış bunu bilemeyiz..mesela bizim değerlerimiz öğeretildiklerimiz vardır kötü anlarımızı ailemiz dışında insanların bilmesini istemeyiz atıyorum eşimizle tartışırız dışarıya yansıtmayız buna benzer kötü olaylar hiç yaşamadıkmı kimseninin bilmeseni istemediğimz olmamışmıdır olmuştur mutlaka herkesin!!.yani biz daha çok iyi yanlarımızı mutlu anlarımızı paylaşmayı seviyoruz bu yüzden bunuda 1 yada 2 diye biliyoruz arkadaşım
dogru diyosun canım..bence estetik ameliyatlarından magdur cok insan vardır..aslında doktorlar da robot degil, insan ve bu ameliyatı yapan insan eli ,muhakkak hata riski vardır...cok büyük hayallere kapılıyoruz..ben yarın ameliyat olucam ve stresten ölüyorum boyutu küçük olur mu bi problem cıkar mı diye..burada boyutundan memnun olmayan insanlar var ,belki de biraz zamana bırakmalıyız, canım tabi ki durumun farklı ama çözülmez sandıgımız , cok kötü gelen hersey zamanla baska bi perspektiften bakınca iyi gelebiliyor..çözülüyor kolayca...gögüslerin oturması gereken zamanı beklemek,tabi bu arada baska doktorlarında fikirlerini almak gerek ama sunu da söylim her doktor kendi meziyetini vurgulamak için bir diger doktorun yaptıgını begenmeyecektir..
normalde gögsümüz küçükken cok incelemiyoruz boyutuna takıldıgımız için ama normalde de gögüslerimiz simetrik degil..yüzümüz bile simetrik değil..ama tabi bu seni rahatsız edecek boyutta oldugu için mutsuzsun,canım belki de şişlikler ,ödem şu bu inip daha da şekil aldıgında daha güzel gelir gözüne..temennim bu..
en son gelişmeleri bilmiyorum ama umarım iyisindir
dogru diyosun canım..bence estetik ameliyatlarından magdur cok insan vardır..aslında doktorlar da robot degil, insan ve bu ameliyatı yapan insan eli ,muhakkak hata riski vardır...cok büyük hayallere kapılıyoruz..ben yarın ameliyat olucam ve stresten ölüyorum boyutu küçük olur mu bi problem cıkar mı diye..burada boyutundan memnun olmayan insanlar var ,belki de biraz zamana bırakmalıyız, canım tabi ki durumun farklı ama çözülmez sandıgımız , cok kötü gelen hersey zamanla baska bi perspektiften bakınca iyi gelebiliyor..çözülüyor kolayca...gögüslerin oturması gereken zamanı beklemek,tabi bu arada baska doktorlarında fikirlerini almak gerek ama sunu da söylim her doktor kendi meziyetini vurgulamak için bir diger doktorun yaptıgını begenmeyecektir..
normalde gögsümüz küçükken cok incelemiyoruz boyutuna takıldıgımız için ama normalde de gögüslerimiz simetrik degil..yüzümüz bile simetrik değil..ama tabi bu seni rahatsız edecek boyutta oldugu için mutsuzsun,canım belki de şişlikler ,ödem şu bu inip daha da şekil aldıgında daha güzel gelir gözüne..temennim bu..
en son gelişmeleri bilmiyorum ama umarım iyisindir
papatya55 evet sonnda açıldı sargılarım ve tedirginliğim boşunaymış onu anladım. teşekkür ederim iyi dileklerin için. güle güle kullanıyorum
sözüm bu operasyonları olup çok mutlu olanların dışına.papatya55 canım bu kadar kişi içinde 1 yada 2 kişi diyosun bunu hesaba rakama vurmak bence yanlış bunu bilemeyiz..mesela bizim değerlerimiz öğeretildiklerimiz vardır kötü anlarımızı ailemiz dışında insanların bilmesini istemeyiz atıyorum eşimizle tartışırız dışarıya yansıtmayız buna benzer kötü olaylar hiç yaşamadıkmı kimseninin bilmeseni istemediğimz olmamışmıdır olmuştur mutlaka herkesin!!.yani biz daha çok iyi yanlarımızı mutlu anlarımızı paylaşmayı seviyoruz bu yüzden bunuda 1 yada 2 diye biliyoruz arkadaşım
canım ameliyattan önce bana hangisi yakışır beni hangisi mutlu eder yada ne istediğimi biliyordum.
simetri durumuna gelince bende o yoktu yani düzgün normaldi göğüslerim.operasyondan sonra simetri bozukluğu oldu ve dr benm bu durumdan rahatsız olduğumu gördükten sonra düzeltme gereği duydu malesef.sorunuma gelince şuan dha iyiim en azından akıntım ve ağrım bitti şun son iki gündür.ama hala bol kıyefetler giyiyorum sütyen hiçbir şekilde takamıyorum yaralarıma değdiği anda canım yanıyor tekrar komlikasyon oluyor.canım bu arada senin durumuna sevindim demek yarın büyük gün kime oluyorsun?? inş sende mutlu memişlilerin arasına katlılırsın gerilme herşey süper olucak emin ol arkadaşım.. sorunsuz operasyon diliyorum tatlım
Daha iyi olduguna cookk sevindim, daha daha iyi olucaksin insallah canimmm