silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

ibiscim hayatım saolasın önerilerini tek tek uygulayacağım kendimi toparladığımda..güç veriosunuz bana kendimi daha iyi hisettmeye başladım sayenizde:13: birde şu yaramın acısı geçse offf

sekLqqa_ çok üzüldüm mesajını okurken. bende çarşamba günü İlker Manavbaşına ameliyat oldum. daha sargılarım açılmadı. drenlerim de yarın alınıcak sanırım sargılarımda yarın açılır ve bende sonunda görebilicem. ama şu an bende çok tereddütedyim ya benimkiler de istediğim gibi olmadıysa diye. 300 cc damla takıldı bana da. senin mesajından sonra yarını getiremicem galiba. çok huzursuzum ya beğenmezsem diye.

Hemen dava aç! hemen. nedir böyle doktor mu olurmuş!
başka kadınlarada aynısı olmadan yok olsun bu!

çok geçmiş olsun. bende biran önce bu operasyonu geçirmek istiyorum.ama bir yandan da korkuyorum. inşallah böyle sorunlarla hiç kimse karşılaşmaz..

canım moralini yüksek tut. sekLqqa_' nın başına gelen çok çok üzücü. ama bu kadar kişinin içinde bir ya da iki kişi böyle tatsızlıkları yaşayan. sen iyi düşün. sanırım şu sıralarda açılmıştır sargıların. çok geçmiş olsun sana. güle güle kullannn

çok geçmiş olsun. bende biran önce bu operasyonu geçirmek istiyorum.ama bir yandan da korkuyorum. inşallah böyle sorunlarla hiç kimse karşılaşmaz..

ne düşlerle girdiğinz operasyonn mutsuzlukla sonuçlanması çok acıallahım hiç kimsenin başına getimesn bu düş kırıklığını

papatya55 evet sonnda açıldı sargılarım ve tedirginliğim boşunaymış onu anladım. teşekkür ederim iyi dileklerin için. güle güle kullanıyorum

sözüm bu operasyonları olup çok mutlu olanların dışına.papatya55 canım bu kadar kişi içinde 1 yada 2 kişi diyosun bunu hesaba rakama vurmak bence yanlış bunu bilemeyiz..mesela bizim değerlerimiz öğeretildiklerimiz vardır kötü anlarımızı ailemiz dışında insanların bilmesini istemeyiz atıyorum eşimizle tartışırız dışarıya yansıtmayız buna benzer kötü olaylar hiç yaşamadıkmı kimseninin bilmeseni istemediğimz olmamışmıdır olmuştur mutlaka herkesin!!.yani biz daha çok iyi yanlarımızı mutlu anlarımızı paylaşmayı seviyoruz bu yüzden bunuda 1 yada 2 diye biliyoruz arkadaşım

seklgga önce çok geçmiş olsun .nasılsın şimdi problemlerinde bir düzelme var mı .inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılı süreci atlatırsın.

dogru diyosun canım..bence estetik ameliyatlarından magdur cok insan vardır..aslında doktorlar da robot degil, insan ve bu ameliyatı yapan insan eli ,muhakkak hata riski vardır...cok büyük hayallere kapılıyoruz..ben yarın ameliyat olucam ve stresten ölüyorum boyutu küçük olur mu bi problem cıkar mı diye..burada boyutundan memnun olmayan insanlar var ,belki de biraz zamana bırakmalıyız, canım tabi ki durumun farklı ama çözülmez sandıgımız , cok kötü gelen hersey zamanla baska bi perspektiften bakınca iyi gelebiliyor..çözülüyor kolayca...gögüslerin oturması gereken zamanı beklemek,tabi bu arada baska doktorlarında fikirlerini almak gerek ama sunu da söylim her doktor kendi meziyetini vurgulamak için bir diger doktorun yaptıgını begenmeyecektir..
normalde gögsümüz küçükken cok incelemiyoruz boyutuna takıldıgımız için ama normalde de gögüslerimiz simetrik degil..yüzümüz bile simetrik değil..ama tabi bu seni rahatsız edecek boyutta oldugu için mutsuzsun,canım belki de şişlikler ,ödem şu bu inip daha da şekil aldıgında daha güzel gelir gözüne..temennim bu..
en son gelişmeleri bilmiyorum ama umarım iyisindir

Canım güzel yazmışsın.Bu ameliyatlardan sonra kişiler %100 menmuniyet bekliyorlar.Mesela bahsettigin gibi mememiz sinetrik degil demişsin.Bu senin gözüne şu anda o kadarda kafaya takacak bir olay gibi gelmiyordur.Ama emin ol ameliyattan sonra simetri işi dahada belli olacak ve bunu biraz daha fala kafaya takacaksın.Kesinlikle kişiler bu ameliyattan sonra %100 menmuniyet beklemesinler,bazı sorunlar inanınki oluyor.Ben çok güçlü,sabırlı bir insanımdır,ama eminim ameliyattan sonra benim başıma gelenler bir başka kişinin başına gelseydi kendini yiyip bitirmişti.Öncelikle güçlü olmak lazım,ameliyattan sonra bizi nelerin bekledigini iyiyce bilmek lazım.Polyanacılık oynamayalım,ameliyattan önce sayfalar dolusu imzaladıgınız kagıtları okuyun,bilinçlenin.Sakın yanlış anlaşılmasın,ameliyattan korkun veya ameliyat olmayın demiyorum,sadece ameliyattan sonra başınıza neler gelebilecegini bilmeniz açısından söylüyorum,bilinçli girin ameliyata.Risk her zaman vardır.Göze almak lazım.Risk almadanda hiçbirşey yapamazsınız.

Son düzenleme:

canım ameliyattan önce bana hangisi yakışır beni hangisi mutlu eder yada ne istediğimi biliyordum.
simetri durumuna gelince bende o yoktu yani düzgün normaldi göğüslerim.operasyondan sonra simetri bozukluğu oldu ve dr benm bu durumdan rahatsız olduğumu gördükten sonra düzeltme gereği duydu malesef.sorunuma gelince şuan dha iyiim en azından akıntım ve ağrım bitti şun son iki gündür.ama hala bol kıyefetler giyiyorum sütyen hiçbir şekilde takamıyorum yaralarıma değdiği anda canım yanıyor tekrar komlikasyon oluyor.canım bu arada senin durumuna sevindim demek yarın büyük gün kime oluyorsun?? inş sende mutlu memişlilerin arasına katlılırsın gerilme herşey süper olucak emin ol arkadaşım.. sorunsuz operasyon diliyorum tatlım

canım eser aydoğdu ya oluyorum..sennki de kadınmış,umarım aynı kişiler degildir:)...doktor gezmekten bıktıgım için ve kafama en cok yatan bu oldu...bende boyut olayına cok takılmıs durumdayım kadın 280 cc den fazla takmama taraftarı ama o miktar cc ile burada küçük oldu diyen var..neyse umarım içime siner yarın ki sonuç..iyi düşünelim, iyi olsun diyorum..seninde acıların bir an önce gecsin de daha da rahatla..acı varken daha cok negatif düsünüyor insan ,sinirleri yıpranıyor...cok öpüyorum,gecmis olsun tekrardan..

papatya55 evet sonnda açıldı sargılarım ve tedirginliğim boşunaymış onu anladım. teşekkür ederim iyi dileklerin için. güle güle kullanıyorum

geçmiş olsun canım, çok sevindimm

lütfen yanlış anlama. senin yaşadıkların çok büyük ve göz ardı edilmemesi gereken şeyler. paylaştığın için de eminim ameliyat olmamış bir çok insan da burada faydalanacaktır. sadece ben burada bir iki kişide gördüm diyerek zaten ameliyata karar vermiş ve olmak üzere olan arkadaşımıza moral vermek istedim canım

Daha iyi olduguna cookk sevindim, daha daha iyi olucaksin insallah canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…