silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

huzunluguseL_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
268
75
merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu yamuk yumuk dikilmis ve diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde kan revan icinde yari baygin halde düzeltmeye calisti.sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı sarktı alttan avuçladığımda protez elimde..!göğüs ucundan hafif dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm deri doku kaybı oldu berbat duruoizlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık. Fotoğraf ekledim yorum sizin bu arada benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor; Eser Aydoğdu ..

Son düzenleme:

öncelikle cok gecmis olsun cok kötü bi durum gercekten. ne umutlarla oluyoruz bu ameliyatı.benim sana tavsiyem,eğer bu olanlarda doktor ihmali , hatası gibi şeyler olduğunu düsünüyosan vakit kaybetmenden dava açmandır.

dur bakalım. biraz bekle, iyileşsin yaralar. otursun her şey. ondan sonra bir çaresi bulunur takma kafana.

çok üzüldüm arkadaşım.bende dikleştirme ve protez düşünüyorum kısmetse.ama doktorun ilgi ve alakası işini çok düzgün yapması önemli.yani boşu boşuna demiyorlar estetik cerrahi diye.

cicegimmm inde dediği gibi dava açmanı öneriyorum sana.Allah yardımcın olsun.inşallah herşey gönlünce olur

çiçeğim senin göğüslerin silikon mu? silikonlarda merak ettiğim bir şey var, dokunulduğunda gerçek meme hissi veriyorlar mı?

çiçeğim senin göğüslerin silikon mu? silikonlarda merak ettiğim bir şey var, dokunulduğunda gerçek meme hissi veriyorlar mı?

evet cnm göğüslerim silikon :) dokunulduğunda tabiki de gerçek meme . benim göğsüm sonuçta.her hücresine kadar hissediyorum.karşıdan biri dokunduğunda anlaşılıyo mu diyosan,daha bu zamana kadar kız arkadaşlarım bile anlamadı

Son düzenleme:
Cok üzüldüm CNM yaaaa... cok gemis olsun ! Böyle bir hatayi kabul etmemelisin kesinlikle, doktorun ne yapip ne edip bir cözümünü bulmali... kac tane hata yapmis, nasil bir doktor cok kizdim off... sonucta estetik cerrahi her seyi güzelestirmeli insanlari mutlu etmeli tam tersi degil... eger öyle degil ise yanlis bir meslek secmis demekki !!!

Bende diklestirme ile gögüs büyütme ameliyati olmak istiyorum ama bu tür hatalardan korktugum icin sürekli vazgeciyorum !!! =((
Cok merak ettim hangi doktora ameliyat oldun ??? Tekrar cok gecmis olsun, insallah en kisa zamanda hersey istedigin gibi olur, cicislerinin tadini cikarir mutlu olursun CNM !!!

canım aksilik olmuş ama düzelmeyecek seyler degil bunlar..umarım en kısa zamanda hallolur,şekli oturur ,acısı geçer..kime yaptırdın?..doktorun hatası var mı?yani silikonu koyarken görmemiş mi hiza eşitsizligini...

canım cok güzel görünüyor kime yaptırdın ve kaç cc???

operasyondan sonra yasdıklarımı paylastım kı hata kim de veya ihmailmi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum tek bildiğim birşey var şuan ki mutsuzluğum bütün bunlar niçin yaşanıyor ne umutlarla doktorunuza kendizi teslim ediosunuz sonuç hüsran

ariesnacım teskkür edrim üzüntümü paylaşıp vakit ayırdığınz için.doktorun hatası var mı? bu sorunun cevabını ben bulamıorumsize bırakıorum konuda yazdığım kadar yazamadığımda var.keşke geri dönüşü olsaydı

Çok üzüldüm tatlım Geçmişler olsun umarım her şey en Kısa zamanda Yoluna Girer :97:

CANIIIMMM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUUUNN.... Allah aciil şifalar versiin!!! İnşallah bir an önce düzelirsin canımm. eğer düzelmezsen kesinlikle doktora dava aççç

ben de ameliyat olcam yakın bir zamanda inşallah. senin durumun beni çok üzdü ve korkuttu gerçekten doktorum bayandı demişsin, ben de bir bayan doktora ameliyat olcam. adını söylememişsin bana özelden msjla yazarmısın canıım. eğer özelden msj atamıyorsan , burdan en azından adını sadece yazar mısın?? Allah kimseye bu acıları yaşatmasıııınnnn:84::84::84:

acaba yapılabilecek en iyi ameliyatı mı yaptı,yoksa bastan savma mı yaptı onu en iyi uzmanlar bilir ve karar verebilir.mesela kimi göğüsler cok problemli oluyor ama doktorlr yine de olabileceğin en iyisini yapmaya calısıyor.ama kimisi de güzel göğsü bile mahvediyor.biraz arastır bence.bikac doktora mail at durumu yaz.ya da git görüş.onların da bi fikrini al

bende başka dr lara gdip görüşmen gerektiği ile aynı fikirdeyim. canını sıkma. biraz toparlansın durumun. daha sonra gerçekten herkesin çok memnun kaldığı bir dr bulup düzelttirirsin. düşünsene bir de burun olsaydı her an herkesin önünde... her şeyin çözümü var üzülme çok geçmiş olsuun..
bu forumda okuyorum aynı isim geçen ve memnun kalınan pek çok dr isimleri var ve anladığım kadarı ile ücretsiz görüşme yapıyorlarmış... ? git bir kaçına görüş... ne kaybedersin?? hiç.. belki çözümsüz olmadığını anlarsın güç verirler sana..
sevgiler... :93:

Of canım yaa çok geçmiş olsun. Ben aynı ameliyat için kuzenimi kendi doktoruma götürmüştüm. Onun da memeleri sarkıktı ve büyütmek istiyordu. Ama doktorum iki ameliyatı genellikle birarada yapmam dedi ve aynen senin yaşadığın komplikasyonlardan bahsetti. Ayrıca yara zleri güzel iyileşmez demişti. Çok az kişi bu tarz bi operasyona uygun olurmuş. Ama uygunluk kriterlerini bilmiyorum tabii ki. Doktorun neler diyo bu duruma. 2 ay belki de asimetrinin giderilmesi için az bir süredir. Sonuça çok işleme maruz kalmış memelerin belki iyileşme sürecinden sonra seni daha mutlu edecek bir sonuç ortaya çıkabilir ne bileyim. Allah saha kötüsünden korusun demekten başka birşey demek gelmiyor elimden ama inanki böyle olumsuz operasyon sonuçları okuyunca çok üzülüyorum. Hepimiz nmutlu olmak için o masaya yatıyoruz sonuçta. Tekrar çok çok geçmiş olsun..

Öncelikle çok çok geçmiş olsun

çok sinir bozucu bir durum, gerçekten de bir an kendim yaşamış gibi hissettim ve inan insanın içi acıyor.. bilmiyorum yerinde olsam ne yapardım ama nedense ben de dava açardım gibime geliyor.. en nihayetinde hepimiz bu ameliyatı olmak için o masaya yatarken, nice nice umutlarla dalıyoruz uykuya.. umut tacirliği mi ki bu ne çıkarsa bahtına olsun, parasını ödemişim o kadar muayeneye gitmişim önceden, ee hani sonuç??!! nerde?
walla kusura bakmayın , sizde bu kadar oldu, gibi insanı kaderine terk edecek bir mantık kabul edilebilir mi?? walla döverim ben o dr.u . DR. diye ünvan almasını bilmişse hakkını da verecek,bunun lamicimi yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…