- Konu Sahibi huzunluguseL_
-
Aynı doktor,aynı üzücü kötü sonuç..Bu çok kötü olmuş..Tekrar geçmiş olsun canlarım..Allah tekrarını yaşatmasın,inşallah düzelir durumlarınız..
tekrar duzeltelım dedı lakın ben kabul etmedım. kumaşmıyım yaa ben dedımkes bıc olmadı tekrar tekrar.. sonuc olarak yaralarım ıyılestı ama berbat bır amelıyat ızı ortada. yanı googuslerımı kapatmak saklamak durumunda ve modundayım gerktıgınde ( saol arzumcum
aynı seylerı yasamısız yavrum hepsi aynı şüphelendım kendımden benmı yazdım bunları diye.benım bi fazlası 3.kez bıçak altına yattım kaszarı altından kasaltına geçti silikonlar.
anlattıklarından kendimi yaşadım tekrar.
sonuçolarak tekrar ameliyat olman gerekicek.benim gibi.ama ben bin pişman gittim güya düzelticek bitcek sorunlar diye aynen büzgü büzgü dikti yine.cok yeni diyicem gecer izler diyicem ama yok o elime geliyo alttan diyosunya birazdaha zaman gecsin üstten yandan da gelcek sonra dikkat et elinde kalmasın.bunları yazarkenki sinirimle karşımda olsa doktor bozmaları yüzlerine gözlerine silikon takarım.
yakında bende album yapacagım bırde sız gorun. ben gordukce aglıyorum.. tekrar olmaya cesaret edemıyorum guvenmıyorum
canım kesinlikle dava aç bu ne ya işini düzgün yapamıosa bıraksın bu mesleği... deneme tahtasımı insanlar olcak iş değil....
Canım başka doktorlarada gidip fikir alacaktın sen..Ne yaptın,gitmedinmi?
bu nasıl olabılır anlamadım.ne amelıyatı olursa olsun bır muayenehanede yapılabılır mı!!!! adı ustunde oras muayene ve doktorla gorusme yerı.amelıyathane degılkı.bıldıgıme gore bu yasak.eder doktorun durumu duzetmedıyse ve sana yardımcı olmadıysa durumunda kotuyse hıc tereddutsuz gerekenı yapmalısın.boyle sey mı olur.
gecmıs olsun.canım sen muayenede amelıyatı naısl kabul ettın.bunu gecenlerdede okumustum antalyada bır doktor ıcın demıslerdı.boylece fıyat dusuk oluyor tabı.olurmu ya .para sıkıntıysa ertelenır gerekırse yaptırılmaz.saglık bu sakası olrmu
Canım albümünü kaldırdınmı..Göremedimki ben...:26::26:
O
Yoo duruyor tek foto koydum oda cok net degil telden giriorum nete fotoyuda burdan ekledim. Ozel yaptm acaba ondanmı goremedn arzumm
Canm nerden bılırsnkı kadın sorun degıl 10 dk bir islem ipini cekip buzdurcem gibi seyler soledi odasnn yannda ki odaya yatrdı cok bast dertetme demesi ve kesip bicmesi yaklasık 45 dk buldu. Bende bunu hangi pskoloji ile kabul ettysem guvendim ona bi kez daha. nam yapms dr istanbulun en iyi cadesnde is yapan doktor bu yahu. Birde demezmi siz istedniz ben yaptm. Op uzernden neredeyse bir yıl gecti ucuncu ayan sonra hic gorusmedk aramadılar sormadılar. Ybende aramadm. Sonuc olarak bu seklde ortada kaldm baska dr lar aramakla geciyor zamanm neyazzki
Canm nerden bılırsnkı kadın sorun degıl 10 dk bir islem ipini cekip buzdurcem gibi seyler soledi odasnn yannda ki odaya yatrdı cok bast dertetme demesi ve kesip bicmesi yaklasık 45 dk buldu. Bende bunu hangi pskoloji ile kabul ettysem guvendim ona bi kez daha. nam yapms dr istanbulun en iyi cadesnde is yapan doktor bu yahu. Birde demezmi siz istedniz ben yaptm. Op uzernden neredeyse bir yıl gecti ucuncu ayan sonra hic gorusmedk aramadılar sormadılar. Ybende aramadm. Sonuc olarak bu seklde ortada kaldm baska dr lar aramakla geciyor zamanm neyazzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?