silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

canım benım bızım amelıyatımızı aynı şahıs yapmıs..
bence bütün amelıyatları boyle gerı doncek ona bıze yaptıgı gıbı.tabıkı ınsallhkımse boyle sorunyasamaz.

Aynı doktor,aynı üzücü kötü sonuç..Bu çok kötü olmuş..Tekrar geçmiş olsun canlarım..Allah tekrarını yaşatmasın,inşallah düzelir durumlarınız..

Aynı doktor,aynı üzücü kötü sonuç..Bu çok kötü olmuş..Tekrar geçmiş olsun canlarım..Allah tekrarını yaşatmasın,inşallah düzelir durumlarınız..

tekrar duzeltelım dedı lakın ben kabul etmedım. kumaşmıyım yaa ben dedım kes bıc olmadı tekrar tekrar.. sonuc olarak yaralarım ıyılestı ama berbat bır amelıyat ızı ortada. yanı googuslerımı kapatmak saklamak durumunda ve modundayım gerktıgınde ( saol arzumcum

Canım başka doktorlarada gidip fikir alacaktın sen..Ne yaptın,gitmedinmi?

ılkınde duzeltememıs ıkıncısınde daha beter bır hale getrdıgı ısı ucuncusundemı duzeltıcek banada teklıf verıldı gel tekrar dendı ben kabul etmedım .. yaralarım ıyılestı lakın goruntu ıgrenc op. oncesı goğuslerım kucuk ve normal haldeydı op. sonrası yamuk yumuk buzgum buzgum sarkık goğuslerım var ne yazıkkı

yakında bende album yapacagım bırde sız gorun. ben gordukce aglıyorum.. tekrar olmaya cesaret edemıyorum guvenmıyorum

Zaten ameliyat olursanda kesinlikle aynı doktora olma.Skyeed arkadaşımızda kaç kere ameliyat oldu,düzelmedi.Ama ben inanıyorumki düzelmeyecek bir durum degil sizinki.Önemli olan dogru doktoru bulabilmek...

canım kesinlikle dava aç bu ne ya işini düzgün yapamıosa bıraksın bu mesleği... deneme tahtasımı insanlar olcak iş değil....

Canım başka doktorlarada gidip fikir alacaktın sen..Ne yaptın,gitmedinmi?

Evet bır kac dr ile gorustum hepsı aynı teknıgı uygulamaktan yana yani protezlern cıkması sart goguslerm duzelmesı acısndan. Gorustugum dr lardan ıkısı bu nasıl olur senn goguslerne yanlıs op yapılmıs toparlama ve protez koyma ıkısı aynı anda olmaz dıyıp durdular anlıcagn moralımı bır haylı bozdular. Napıcagımı bılemıyorum amelıyat olalı yaklask bır oldu hayatmda en kotu yılım olarak gectı dıyebılrm

İkinci operasyondn 11 ay sonra ki memisim hali bu ( foto ekledm bakalm ne diyeceksnz bu haline ( ameliyattan bir ay sonraki fotolarmda ekliyecegim. Ay saat saat cektigim acılar var o donemde tam yaklasık iki ay boyunca yaram dehsetti

Canm nerden bılırsnkı kadın sorun degıl 10 dk bir islem ipini cekip buzdurcem gibi seyler soledi odasnn yannda ki odaya yatrdı cok bast dertetme demesi ve kesip bicmesi yaklasık 45 dk buldu. Bende bunu hangi pskoloji ile kabul ettysem guvendim ona bi kez daha. nam yapms dr istanbulun en iyi cadesnde is yapan doktor bu yahu. Birde demezmi siz istedniz ben yaptm. Op uzernden neredeyse bir yıl gecti ucuncu ayan sonra hic gorusmedk aramadılar sormadılar. Ybende aramadm. Sonuc olarak bu seklde ortada kaldm baska dr lar aramakla geciyor zamanm neyazzki

ewet fotograf görünmüyor canım

ayrıca tüm fotolarına bakabilirmiyim bende hafif sarkıklık var diye silikon ve göğüs ucundan diklestirme düşünüyorum.

Son düzenleme:
O

Yoo duruyor tek foto koydum oda cok net degil telden giriorum nete fotoyuda burdan ekledim. Ozel yaptm acaba ondanmı goremedn arzumm

Yok canım,arkadaş olarakta ekledim seni,kabul ettin sende.Albümünü özel yapınca arkadaş listendekiler görebiliyor zaten.Görmem lazım yani.Tekrar kontrol et istersen..

gecmiş olsun canım insallah istediğin şekilde düzeltilir. ameliyat öncesi göğüs boyutun, sarkıklık falan ne dereceydi canım kac cc protez kullanıldı.:26:

varya şuankki ruh halimi anlatamam sana o doktoru elime geçirsem yapabileceklerim,aklımdan geçenler çok vahşice
bir doktor hele hele bir kadın nasıl bir kadını bu hale sokar hadi yanlışlık yaptın insan bu durumu düzeltmeden nasıl uyur onun yüzünden bu acıları çekmen revamı gece gece sinirlerim oynadı
cnm şikayet et bu kadını sakın çektiklerini yanına bırakma elbet vardır hukuki hakların nolur üzülme artık yeterince çekmişsin
elimden birşey gelirse nolur banada söyle yardım edebileceğim bişey olursa yanındayım unutma olurmu

Arkadaşım, böyle çok ekrana çıkan doktordan uzak duracak sın Ekran da nasıl da sevimli, işin de çok iyiyse ekranda ne işi var.İnsan aramaz mı ne durum da sın diye?Aramaz sonuç kötü tabi gel foto çekelim de demezler.Allah böyle doktorlar la karşılaştırmasın kimseyiMoralini bozma ama artık olan olmuş şimdi ne yapılabilir onu bulalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…