silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Merhaba hüzünlü. Ben de bir çok doktora mauyene oldum. ilk muayene olduğum doktor sizin operasyon olduğunuz hanımdı. Kesinlikle operasyon yaptırılmaması gerektiğine karar vermiştik eşimle. Çünkü çok özensiz ve ilgisizdi belki de o güne özel bir durumdu bilmiyorum. Muayenem 5 dakika bile sürmemişti. Çok bilgilendirmeden sütyen içine koyduğu sizer silikonlarla karar verdi ve göğsün yanlarından silikonlar beli olacak silikonun kenarları gözükecek falan dedi sanırım kas üstü yapacaktı birde göğüs ucundan yapıcam o göğüs ucunu bi toparlamam lazım dedi ki göğüs ucumda hiçbir sorun yok çok şaşırdım hatta o uçları bi toparlamam lazım deyince. Çünkü henüz çocuğum yok süt bezlerine zarar gelebilir hiç bir garantisi yok. Şimdi yorumunu okuyunca senin adına üzüldüm kendi adıma sevindim. Umarım toparlayabilmişsindir şimdi nasılsın?

Bende büyüklügünden dolayi takinti yapmaya basladim keske önceden buraya giripde arastirsaydim ya cok pismanim
Bana 3 ay önce 385cc takildi ama internette baskalarina bakiyorum onlarda daha dolgun gözüküyor.acaba pisman olmak icin daha erkenmi???boyum 161 kg 60
Suan gögüs altim 80 üstü 95cm
Fotograf koyup yorum alcam ama telefonlan album yapamadim
Yeni yaptircaklara önerim 400cc den asagi yaptirmayin

Album yaptim bakin bakalim banami kücük geliyor

Merhaba geçmiş olsun çok beğendim bence küçük değil bedene göre çok uyumlu doğal gibi aynı çok güzel sizin adınıza ç ok sevindim Bi ben yaptıramadım
bende doktor buldum içime sindi ama Sonra korkumdan vazgeçtim yaptırmaktan şimdi aquafilling araştırıyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum Ama konu açıp fikir almayı düşündüm az önce
Dilerim sonraları sorun yaşamazsınız

Tsk ederim artik bende memnunum hani daha büyûgüde beni agirlastirirdi ve sisman gösterirdi
Darisi basiniza ben suana kadar bi sorun agri sizi vs bisey yasamadim insallahda böyle devam gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…