merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadım
iki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu yamuk yumuk dikilmis ve diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç
dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde kan revan icinde yari baygin halde düzeltmeye calisti.sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı sarktı alttan avuçladığımda
protez elimde..!göğüs ucundan hafif dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm deri doku kaybı oldu berbat duruo
izlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık. Fotoğraf ekledim yorum sizin
bu arada benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor; Eser Aydoğdu ..