silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

circumareolar yani göğüs ucundan çember seklinde dikleştirme yapıldı cicegimmm

canım psikolojin çok bozulmuş ama nolur biraz sakin ol. benim de nerdeyse 1 ay oldu halen şişlerim var ara ara ağrılarım oluyo. bence doktorunla git yüzyüze sakin sakin konuş. senin dikleştirme de olduğu için iyileşme süren sanırım uzun olacak teyzem küçültme ve dikleştirme olmuştu ağrıları,izi ve şekli oturması biraz zaman almıştı. senin için teyzemden detaylı bilgi edinicem sana da buradan yazıcam. sen yeter ki sakin ol.

Canım çok geçmiş olsun,yazını okuyunca çok üzüldüm.Bende ameliyattan sonra bazı talihsiz olaylar yaşadım ama benimki bünyem ile ilgili sıkıntılardı.Doktorum çok ilgilendi sagolsun,bütün sorunları beraber,hiç umutsuzluga düşmeden atlattık Allahıma şükür.Kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda.Kliniginde yaptıgı lokal anestezi ile olan operasyonunu okuyunca tüylerim diken diken oldu,bir an o manzara gözümün önüne geldi.Canım bence sen öncelikle başka bir doktora muayene ol ve bu durum hakkında ne yapılacagı konusunda bilgi al,yani önce bilinçlen.Bakalım başka doktorlar ne diyecek.Daha sonra o doktorunu bul ve iyice konuş,siz de bu görüntümden menmunmusunuz??Benim gögsümü görenler ameliyatını kim yaptı diyince ben sizin adınızı verecegim,bu sizi onurlandırırmı de.Bu durumda hastamı toplarsınız,yoksa hastamı kaybedersiniz,gibi laflar et.Ama karşısında dik dur,hatta tanıdıgın bir avukat filan varsa bilgi al ,hatta gidebilirsen beraber git doktorun yanına.Kendini güçlü göster,onun önünde ezilme,büzülme.Doktorun senin bu durumunu düzeltmek zorunda,başka yolu yok güzelim.Üzülüp kendini harap etme,yani seni anlıyorum ama geçmişe degil önüne bak,yoksa yol alamazsın arkadaşım.Tabiki yanındayız,biz bunun için buradayız,yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize..:13:

Bende yakinda bir bayan doktora ameliyat olmak istiyorum, ismini bilen varsa lütfeeeen bana özelden msj yazsin :84::84::84:

çok teşekkür ediyorum arkadaşım inşallah birdaha yaşamam bu sıkıntıları.allah kimseyede yaşatmasın!!! mutlu olalım derken daha beter üzülmek çok kötü oluyor sekLqqa arkadaşımada şunu söyleyim canım benim 1buçuk ay oldu yaralarım anca iyi oldu sitrese girdiğinde daha kötü oluyor benim kapanmış yaramın ucu iltahap verdi daha çok korktum,başka bir doktora gittim bünyen zayıflamış c vitamini al dedi yaraların kapanmasına iyi geliyor dedi gerçektende aldım 1000lik c vitamini içtim iltahap falan kalmadı halende vitamine devam ediyorum hem iyleşme sürecini çabuklaştırıyor,umarım çabuk iyleşiriz

sevgili arzum77 ilgin için teşekkür ederm arkadsım.dedıklerini harfiyen uygulucagım da kendimi biras toparlamam lazım dağılmıs vazıyetteim:78::78:korkularım var güvenim sarsıldı bikere dr lara karsıyinede varmı bildiğin yani beni bu halimi düzelebilicek dr aklımda bulunsun

okudukça gerçekten çok üzüldüm ve şok oldum canım ücretsiz muayne eden doktorlar var onlarla görüşebilirsin ne yapabileceğin hakkında bi fikrin olur zaten hemen ameliyat yapmazlar seni ve bencede kesinlikle dava açmalı hakkını aramalısın. ameliyat olduğun hastaneden faturanı isteyip alabiliyosun. zaten kayıtlardada vardır bi avukatla da görüş istersen

Çok üzüldüm canım,geçmiş olsun maddi manevi yıpratıçı şeyler yaşıyorsun arkadaşlarında dediği gibi bu operasyonu daha iyi hissetmek için yaptırıyoruz her türlü ağrıyı sızıyı göze alarak üstüne böyle şeyler yaşamak insanı ne hale getirir tahmin edebiliyorum..Özellikle eşin konusunda seni çok iyi anlıyorum benimde eşim çok karşıydı o kadar uğraş ikna et ve sonuç böyle olsun eminim kendini tüm bu acıların yanında mahcupta hissediyorsundur örneğin ben olmadan önce kendi kendime ağrım sızımda olsa kesinlikle belli etmiycem diye söz vermiştim çok şükür olmadı umarım sende bi an önce iyileşir eski sağlığına kavuşursun benim önerim arkadaşlarında dediği gibi başka doktorlarla görüş onlarında fikrini al kendi doktorunun karşısına çıkmadan önce en azından neyin yanlış gittiğini öğren aksi takdirde haksız bile çıkabilirsin,iyi haberlerini bekliyoruz sevgiler..

Canım istanbuldaysan eger benim doktorum Hasan Fındık ı öneririm tabi.Eger görüşmek istersen yardımcı olurum tabi.En azından konuşursun,bilgi alırsın.

dolphinim saol canım.teyzenden bahsediyorsun göğüs şekli nasıl bilmiyorum ama senin söylediğin kopmlikasyonlar büyük iri memeler için gçerli oluyor benimkiler büyük değildi.

arkadaşım, okuyunca yazdıklarını çok canım acıdı, çok üzüldüm. geçmiş olsun diyorum öncelikle. gerçekten zor zamanlar yaşıyorsun. ben de dava açman taraftarıyım. bir kere herşeyden önce doktorunla azıcık eli maşalı şekilde konuş bence. ama dava açacağını söyleme. az biraz korksun, açıklama yapsın insan gibi. kesinliklede başka müdahalede bulunmasınada izin verme. bir avukatla görüş derim, ne önerecek bakalım. o süreç hakkında bilgi verir. peşini sakın bırakma ve de başka bir doktora görünmek de çok iyi bir fikir. off of kendimizi emanet ediyoruz ama ne olacağı belli olmuyor işte geçmiş olsun canım. bir arkadaş ya burun oıolosaydı dedi. çok doğru. napacaksın biraz teselli etmeye çalış. mutlaka düzeltilir. ama acılarının bedelini de çekmelisi o kişi öpüyorum

Canım çok geçmiş olsun
burda önerilen başka doktor muayenesini mutlaka yap,
kesinlikle yapılacak birşeyler vardır

papatya55 saol canım.sonrası yaşamış olduğum travma korkunç üzüntü niye ben diyor insan ki allahım kimsenin başına vermesin:50çektiğimnbeklentim sonucu mutsuzluk olmasıda ayrı bir üzüntü.eli maşalı olmak avukatları bulaştırmak bir nebze olsun beni rahatlatıcak o an ya ilerisi hala yaşadığım yaralarımın acısı doktorlara karşı sarsılan hatta yok olan güvenim.eşimle arama giren mutsuzluk bu yaşadığım zaman dilimini unutturucakmı bana hayırarkadaşım yinede yanımda olup teslliniz bana güç veriyor

canıımmm mail göndermişsin galiba ama okunmuyor. bişey göremedim eski yazdıklarını ve benm yazdıklarımı görüyorum. sana zahmet bir daha gönderirmisn mail canım

yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.benim şahsi fikrim bu dru bırak.gitme artık.konunun uzmanı başka bir dra görün.
hatanın neresinden dönülse kardır.hataya hatayla gitme.benim bir kız arkadaşımda karın germe ameliyatı yaptırdı.sonuçta çok ciddi komplikasyonlar yaşadı.kendi dru tekrar ameliyat etti ancak düzeltemedi.oda çok mutsuz oldu.aylarca korseyle dolaştı.sonra başka bir dr düzeltti.kendini üzmeyi bırak hemen başka birine görün.eminim istediğin gibi olacaklardır öptüm seni canım

hatanın neresinden dönülse kardır evet canım çok doğru söylüyorsun.kız arkadaşını ameliyat eden dr kim bayanmıydı?daha sonra hatayı düzelten diğer dr dan memnun kaldımı isim verebilirmisin özelden yazabiliyormusun ben şuan yazamıyorum

ameliyatını yapan bayan dr değildi onu biliyorum.ama adını bilemedim şimdi.
düzelten dr.prof.tamer koldaş.....

ben tunç tiryakiye göğüs dikleştirme ameliyatı oldum .oda çok iyidir.fikir almakta fayda var.

canım çok çok geçmiş olsun konu sahinede sanada çok üzüldüm işte bende en çok bundan korkuyorum ve hep ertelıyorum umarım herşey düzelir ve saglıgına kavusursun.

canım çokk üzüldüm yaşadıklarına, çok çok geçmiş olsun ama nolur kendini harap etme, herşey insanlar için.
bi yandan yaşadıkların yanına kalmamalı o doktorun, hakkını aramalısın ama iyi düşün, diğer yandan, bu süreç seni daha da üzücek, sıkıcaksa yine senden gidecek.
bence profesyonelliğinden emin olduğun bir kaç doktorla görüşüp ne yapılabileceğini öğren ama bir şey yaptırmadan önce şu anki durumunu resimlerle, gerekirse kamera ile belgele, bu noktada bir avukata danışıp en doğru şeklin ne olacağını öğrenebilirsin.
Sonra da inşallah doğru doktorla en güzel şekilde tedavini ol, kendine gel.
Diğer doktora karşı yasal savaşına bundan sonra başla. Böylece çok daha güçlü olabilirsin ve umarım süreçten de minimum etkilenirsin.
ama tabii bu en ideali, bunu tıbbi konularda uzman bir avukata danışmalısın ki yanlış bir şey yapmayasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…