- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
-
- Konu Sahibi huzunluguseL_
ameliyata grmeden önce bi kağıt imzalatıyorlar.ve doktor ben yapmadım diyemez.analttığın gibi sağ meme hafif sarkık ve baska da bi problem yoksa,bu analttıkların doktor ihmali olduğunu gösteriyor.dikleştirme nasıl yapıldı peki ? kesi yerlesi nereler.yani nerelerden girildi
merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uçdr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde düzeltti sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı fazla sarkık alttan avuçladığımda protez elimde.oysaki sağ göğsüm ameliyattan önce çok sarkıktı göğüs ucundan dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm berbat duruo izlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık
çook çook büyük geçmiş olsun canıımm yaaa....İnşallah bu son ameliyatın olur artık sen de sağlığna kawuşursunnne biçim doktor bunlar yaa walla okudukça sinirlerim bozuluyooorr Allah kimseye bu acıları yaşatmasıın... Sen de güle güle cicişlerini kullanırsın inşallah canımm
Canım çok geçmiş olsun,yazını okuyunca çok üzüldüm.Bende ameliyattan sonra bazı talihsiz olaylar yaşadım ama benimki bünyem ile ilgili sıkıntılardı.Doktorum çok ilgilendi sagolsun,bütün sorunları beraber,hiç umutsuzluga düşmeden atlattık Allahıma şükür.Kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda.Kliniginde yaptıgı lokal anestezi ile olan operasyonunu okuyunca tüylerim diken diken oldu,bir an o manzara gözümün önüne geldi.Canım bence sen öncelikle başka bir doktora muayene ol ve bu durum hakkında ne yapılacagı konusunda bilgi al,yani önce bilinçlen.Bakalım başka doktorlar ne diyecek.Daha sonra o doktorunu bul ve iyice konuş,siz de bu görüntümden menmunmusunuz??Benim gögsümü görenler ameliyatını kim yaptı diyince ben sizin adınızı verecegim,bu sizi onurlandırırmı de.Bu durumda hastamı toplarsınız,yoksa hastamı kaybedersiniz,gibi laflar et.Ama karşısında dik dur,hatta tanıdıgın bir avukat filan varsa bilgi al ,hatta gidebilirsen beraber git doktorun yanına.Kendini güçlü göster,onun önünde ezilme,büzülme.Doktorun senin bu durumunu düzeltmek zorunda,başka yolu yok güzelim.Üzülüp kendini harap etme,yani seni anlıyorum ama geçmişe degil önüne bak,yoksa yol alamazsın arkadaşım.Tabiki yanındayız,biz bunun için buradayız,yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize..:13:
merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uçdr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde düzeltti sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı fazla sarkık alttan avuçladığımda protez elimde.oysaki sağ göğsüm ameliyattan önce çok sarkıktı göğüs ucundan dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm berbat duruo izlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık
evet cnm göğüslerim silikon :) dokunulduğunda tabiki de gerçek meme . benim göğsüm sonuçta.her hücresine kadar hissediyorum.karşıdan biri dokunduğunda anlaşılıyo mu diyosan,daha bu zamana kadar kız arkadaşlarım bile anlamadı
sevgili arzum77 ilgin için teşekkür ederm arkadsım.dedıklerini harfiyen uygulucagım da kendimi biras toparlamam lazım dağılmıs vazıyetteim:78::78:korkularım var güvenim sarsıldı bikere dr lara karsıyinede varmı bildiğin yani beni bu halimi düzelebilicek dr aklımda bulunsun
canım psikolojin çok bozulmuş ama nolur biraz sakin ol. benim de nerdeyse 1 ay oldu halen şişlerim var ara ara ağrılarım oluyo. bence doktorunla git yüzyüze sakin sakin konuş. senin dikleştirme de olduğu için iyileşme süren sanırım uzun olacak teyzem küçültme ve dikleştirme olmuştu ağrıları,izi ve şekli oturması biraz zaman almıştı. senin için teyzemden detaylı bilgi edinicem sana da buradan yazıcam. sen yeter ki sakin ol.
arkadaşım, okuyunca yazdıklarını çok canım acıdı, çok üzüldüm. geçmiş olsun diyorum öncelikle. gerçekten zor zamanlar yaşıyorsun. ben de dava açman taraftarıyım. bir kere herşeyden önce doktorunla azıcık eli maşalı şekilde konuş bence. ama dava açacağını söyleme. az biraz korksun, açıklama yapsın insan gibi. kesinliklede başka müdahalede bulunmasınada izin verme. bir avukatla görüş derim, ne önerecek bakalım. o süreç hakkında bilgi verir. peşini sakın bırakmave de başka bir doktora görünmek de çok iyi bir fikir. off of kendimizi emanet ediyoruz ama ne olacağı belli olmuyor işte geçmiş olsun canım. bir arkadaş ya burun oıolosaydı dedi. çok doğru. napacaksın biraz teselli etmeye çalış. mutlaka düzeltilir. ama acılarının bedelini de çekmelisi o kişi öpüyorum
yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.benim şahsi fikrim bu dru bırak.gitme artık.konunun uzmanı başka bir dra görün.merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.benim şahsi fikrim bu dru bırak.gitme artık.konunun uzmanı başka bir dra görün.
hatanın neresinden dönülse kardır.hataya hatayla gitme.benim bir kız arkadaşımda karın germe ameliyatı yaptırdı.sonuçta çok ciddi komplikasyonlar yaşadı.kendi dru tekrar ameliyat etti ancak düzeltemedi.oda çok mutsuz oldu.aylarca korseyle dolaştı.sonra başka bir dr düzeltti.kendini üzmeyi bırak hemen başka birine görün.eminim istediğin gibi olacaklardır öptüm seni canım
geçmiş olsun arkadaşım,yaşadığın bazı sorunları bende yaşadım ve halen yaşıyorum.şubatın 2'sinde ameliyat oldum göğüs büyütme ameliyat hakkında doktor çok relax konuştu çok rahat olucam bişey hissetmicem falan filan ameliyatım 2buçuk saatten fazla sürmüş uyandığımda hayatımda bukadar acı hissetmemiştim ve bu yaşadığım acıya hiçbir doktor inanmadı 3 gün hastanede yattım ve allahtan iyibir hemşire vardı bana ii ağrı kesici verdi yoksa ne yapardım bilmiyorum 3 gün. beni hastaneden çıkardılar ama ne dediysem olmadı sol göğüsümün ağrısı hiç geçmedi bana kas altı yuvarlak silikon koydu doktorum meme altından hemde 250cc büyükte deil ama göğüslerim gırtlağıma kadar şişti iner dediler inmek bilmedi hele acısı hiçbitmeyen acı gibi devam etti 10 gün evde ne yaşadım ben bilirim ne gezmesi tozması bende öyle hemen taktır çık gez diye biliyodum ama öyle değilmiş!! bide bu evdeki 10 gün süreçte dotora kontrolede gittim bana ooooo çokkk iii gidiyor senin canın az dedi hatta yetmedi güya muayne için kollarımı 2 yana açtırmak için uğraştı ve göğsümde kolumun altına kadar şişlik ve morarma vardı bana sadece bişey olursa beni ararsın dedi çünkü adamın işi vardı eve gittim akşama dikişim patladı bir kan akar allahım ne yapacam oldum meğerse hematom olmuş yani ameliyattan sonra kanama olmuş bunu ben anladım ama beni muayne eden hiçbir doktor anlamadı ve doktorum doçentdoktordu güya ve akşam hastaneye tekrar yattım ertesi gün tekrar ameliyat oldum gene aynı acı bu sefer diren takmışlar ucunuda ta kolumun altından çıkarmışlar 4 gün daha hastanede yattım ve şuan halen ağrım var halen sırtüstü yatıyorum ve geçiceği günü bekliyorum yeni silikon ameliyatı yaptıracak arkadaşlara tavsiyem bu ameliyatı devamlı yapan bundan çok iyi anlayan doktorları araştırıp yaptırsınlar her estetikçi ister prof olsun devamlı bu işi yapmadıysa yapamıyorlar!!