silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Canım şimdi simetrik iki meme düşün., simetrik iki kahverengi (aerola) sol saglam. Ama sağ yara olduğundan tam leblebi büyüklüğündeki uç kısmı aşağı kaydi. Onu yukarı alacak.
Canım inş.tez zamanda düzelir çok geçmiş olsun.maalesef işin içine dikleştirme ve ek işlemler girince mutlaka bi sorun çıkıyor.benim de gözüme batan bir sürü sorun var ama eski halinden iyidir deyip kendimi sakinleştiriyorum.

Hüzünlü güzel ve tazem geçmiş olsun bu kadar stresli zorlu ameliyattan sonra gelen sıkıntılar insanı üzüyor gercekten.benim de 3 günüm meme uçlarım kanamış vaziyette çamaşırı degistirmem gerekiyor korkuyorum.sabah bir baktım ucu camaşıra yapışmış panikledim ama yavaş yavaş ayırdım.ama şunu soyliyim korkum agrım dan çokmuş.hiç korkmayın kızlar gerçekten korkuyu boşuna yaşamışım.

B Bybt sagol canim. Onu diyorum o kadar da kolay bir operasyon değil. Ufak tefek şeylere cok takilmamak lazim. Ben şu nene sutyeni gibi seyi cikarsam, meme ucum iyilesse tamamim inşallah.

ezgulasor o duurmda sutyenin üstünden biraz fito sür bekle. Yavaşça siyir

Ezgulasor..gecmis olsun.ameliyatin nasil gecti.ucu kapali degilmiydi? Camasira nasil yapisti.? Ben ayilinca gordum sag memede biraz kanama olmus.dr.a sordum onemli degil dedi.alti gun sonra bantlarim acildi.bi sorun yoktu.sanada diklestirme olmustu galiba.kac cc konuldu.agrilarin varmi?

Ya bir de çok sivilce oluyor bende. Sizde de durum böyle mi? Normalde hic olmayan üst bölgede pütür pütür bir sürü sivilce oluyor. Neden acaba?

çok geçmiş olsun herkese tez zamanda geçer inşallah. bende istiyorum ancak daha sonrasında pişmanlıklar yaşarsam diye korkuyorum

Ucu açıkta canım dikleştirme ve 250 cc yuvarlak kas altı mentor.

Hal ettim tazem.teşekürler.ikimize yapılan işlemler hemen hemen aynı zaten.benimkinin uçları büzgülü olmuş :) herhalde düzelir değilmi?

Çok geçmiş olsun canım sen de kurtuldun sonunda...batikon falan kullanmıyor musun? Ben 10 gün falan kendi pansumanımı kendim yaptım batikon ve terramycin sürüyordum.

Hal ettim tazem.teşekürler.ikimize yapılan işlemler hemen hemen aynı zaten.benimkinin uçları büzgülü olmuş :) herhalde düzelir değilmi?
Duzelir canim merak etme benimkilerde oyleydi hic duzelmez sandim ama deri kendini birakinca dikisler icten eriyonce duzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…