silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Leoni senin biri sadece diklestirme olmustu degilmi? Lolipop degil mi zaten o??

Cok haklisin.ben de izleri 2.plana attim.biri digerinden buyuk su an ve buyuk olan meme ucu guzel kalkik duruyo digerinin ucu ise asagi bakiyo .doktor duzelecek dedi ama ben cok tedirginimmm yaaa

Gecmis olsun canm benm ne süre oldu ameliyatnı olalı?

Hal ettim tazem.teşekürler.ikimize yapılan işlemler hemen hemen aynı zaten.benimkinin uçları büzgülü olmuş :) herhalde düzelir değilmi?

Canm benim fotomu gordunmu büzgüm buzgum potluk vardı kesinlikle duzelmedi. Tabi benm durumum çok farklı doktorumun usta ellerinin kesi yöntem şekli farklı takdirlik :/ hiç bir dr bukadar yamuk yumuk büzgüm bir kesi dikiş şekli uygulamamistr heralde hastasına :/

Canm benim fotomu gordunmu büzgüm buzgum potluk vardı kesinlikle duzelmedi. Tabi benm durumum çok farklı doktorumun usta ellerinin kesi yöntem şekli farklı takdirlik :/ hiç bir dr bukadar yamuk yumuk büzgüm bir kesi dikiş şekli uygulamamistr heralde hastasına :/
Yaa fotonu görmedim fotoyu sildinmi hala duruyormu beni izlemeye alırmısın?

Cok tesekkur ederim cnm.sana da gecmis olsun.12 gun oldu benim

Canm ameliyatın yeni daha çok erken Göğüslerin şeklini bulmadi zamna ihtiyacın var. Benmde ilk haftalarda görüntüm hiç normal değildi süre gectikce dogallasiyor göğüsler şeklini bulup Uçlar ona göre yer değiştiriyor. Doktorunu dinle zamana bırak canm. Herşey tam istediğin gibi olsun sorunsuz süreçler diliyorum :KK66:

Canm ameliyatın yeni daha çok erken Göğüslerin şeklini bulmadi zamna ihtiyacın var. Benmde ilk haftalarda görüntüm hiç normal değildi süre gectikce dogallasiyor göğüsler şeklini bulup Uçlar ona göre yer değiştiriyor. Doktorunu dinle zamana bırak canm. Herşey tam istediğin gibi olsun sorunsuz süreçler diliyorum :KK66:
Tesekkur ederim ins.hayal kirikligi yasamaz kimse.herkes istedigine kavusur umarim

Kızlar sorum olcak yine. Dr dikislerim için şimdilik bebanthel krem onerdi..eczacı madecassol falan bi sürü krem tavsiye etti daha iyi geleceğini soyluyo sizce?

Kızlar sorum olcak yine. Dr dikislerim için şimdilik bebanthel krem onerdi..eczacı madecassol falan bi sürü krem tavsiye etti daha iyi geleceğini soyluyo sizce?
Madecasol daha çok morluk kızarıklıklarda ve ağrı dindirmede bephanten pişiklerde kullanılıyordu diye biliyorum.dönüşümlü kullanabilirsin ama önemli olan doktorun fikri.

Madecasol daha çok morluk kızarıklıklarda ve ağrı dindirmede bephanten pişiklerde kullanılıyordu diye biliyorum.dönüşümlü kullanabilirsin ama önemli olan doktorun fikri.

Bebanthel pisikler için olduğunu duymuştum nemlendirici etkisi var. Madecassol aldım biraz yanma hissi verdi oda kullanmaya korktum. Bi sürü marka var dikislere izlerinde tedavisine hangi krem iyi gelir? Kafam karıştı yine :-/

X