- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
- 333
- Konu Sahibi huzunluguseL_
-
Leoni senin biri sadece diklestirme olmustu degilmi? Lolipop degil mi zaten o??
Cok haklisin.ben de izleri 2.plana attim.biri digerinden buyuk su an ve buyuk olan meme ucu guzel kalkik duruyo digerinin ucu ise asagi bakiyo .doktor duzelecek dedi ama ben cok tedirginimmm yaaa
Ya bir de çok sivilce oluyor bende. Sizde de durum böyle mi? Normalde hic olmayan üst bölgede pütür pütür bir sürü sivilce oluyor. Neden acaba?
Hal ettim tazem.teşekürler.ikimize yapılan işlemler hemen hemen aynı zaten.benimkinin uçları büzgülü olmuş :) herhalde düzelir değilmi?
Yaa fotonu görmedim fotoyu sildinmi hala duruyormu beni izlemeye alırmısın?Canm benim fotomu gordunmu büzgüm buzgum potluk vardı kesinlikle duzelmedi. Tabi benm durumum çok farklı doktorumun usta ellerinin kesi yöntem şekli farklı takdirlik :/ hiç bir dr bukadar yamuk yumuk büzgüm bir kesi dikiş şekli uygulamamistr heralde hastasına :/
Gecmis olsun canm benm ne süre ou ameliyatnı olalı?
Cok tesekkur ederim cnm.sana da gecmis olsun.12 gun oldu benimGecmis olsun canm benm ne süre oldu ameliyatnı olalı?
Cok tesekkur ederim cnm.sana da gecmis olsun.12 gun oldu benim
Yaa fotonu görmedim fotoyu sildinmi hala duruyormu beni izlemeye alırmısın?
Tesekkur ederim ins.hayal kirikligi yasamaz kimse.herkes istedigine kavusur umarimCanm ameliyatın yeni daha çok erken Göğüslerin şeklini bulmadi zamna ihtiyacın var. Benmde ilk haftalarda görüntüm hiç normal değildi süre gectikce dogallasiyor göğüsler şeklini bulup Uçlar ona göre yer değiştiriyor. Doktorunu dinle zamana bırak canm. Herşey tam istediğin gibi olsun sorunsuz süreçler diliyorum
Ben daha iyiyim tatlım sisiklerim, dikisleimde normale donuyo..foto eklicem de mobilden olmuo laptop tamirden gelsin die bekliorum..[/Qçok sevindim
İyi haberlerini almak çok güzel sevindim.Ben daha iyiyim tatlım sisiklerim, dikisleimde normale donuyo..foto eklicem de mobilden olmuo laptop tamirden gelsin die bekliorum..
Madecasol daha çok morluk kızarıklıklarda ve ağrı dindirmede bephanten pişiklerde kullanılıyordu diye biliyorum.dönüşümlü kullanabilirsin ama önemli olan doktorun fikri.Kızlar sorum olcak yine. Dr dikislerim için şimdilik bebanthel krem onerdi..eczacı madecassol falan bi sürü krem tavsiye etti daha iyi geleceğini soyluyo sizce?
Madecasol daha çok morluk kızarıklıklarda ve ağrı dindirmede bephanten pişiklerde kullanılıyordu diye biliyorum.dönüşümlü kullanabilirsin ama önemli olan doktorun fikri.
Canim cok guzel duzeltmis ellerinz saglik dikisleri guzel yapmis o meme ucu etrafini guzel toparlamis insallah boyle devam eder cnm sorunsuz surecler dilerim canim
canım bence şahane olmuş neyseki sonuncuda yüzün güldü.1 ay sonrasına ameliyat olduğun belli bile olmayacak inşallah.çok muntazam olmuş doktorunun ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?