silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Canim buyuklugune alisamadim esim de buyuk sevmiyor imkanim olursa diklestirme arti kucuk protez yaptiracagim ama belki iyilesme sureci icinde alisirim ...

canım o zaman dıklestırmenı lolipop seklınde yaptır benı sol mememde gereklıydı aslında yaptırmadım ama arkadasım yaptırdı oyle mukemmel bı diklik oldu meme dokusuda vardı sadece 200cc protez kondu mukemmel oldu dıyebılırım

Canim buyuklugune alisamadim esim de buyuk sevmiyor imkanim olursa diklestirme arti kucuk protez yaptiracagim ama belki iyilesme sureci icinde alisirim ...
Canım ama kesinlikle dr unu iyi seç dikleştirme yaptırmak istiyorsan bence daha ayrıntılı bi şekilde araştır.benimde lolipop şeklinde ve küçük bi protez kondu 150 cc ama hala sarkık bi görüntüsü var çok iyi dikleştirdiğini düşünmüyorum dr un önceden izleri kafaya takardım izler gerçekten önemli değilmiş bi şekilde silikleşiyor ama görüntü istediğin gibi olmayınca insan çok üzülüyor.

[QUOTE="Bybt, post: 39346346, mkullaniyodun.]Canım ama kesinlikle dr unu iyi seç dikleştirme yaptırmak istiyorsan bence daha ayrıntılı bi şekilde araştır.benimde lolipop şeklinde ve küçük bi protez kondu 150 cc ama hala sarkık bi görüntüsü var çok iyi dikleştirdiğini düşünmüyorum dr un önceden izleri kafaya takardım izler gerçekten önemli değilmiş bi şekilde silikleşiyor ama görüntü istediğin gibi olmayınca insan çok üzülüyor.[/QUOTE]
Canim onceden kac beden sudyen kullaniyodun.150 cc senmi istedin, dr.mu onerdi.

Canım benim b cup tam oluyordu ben istiedim küçük olmasını zaten dr da küçük takacağını söylemişti 200 cc den yukarı olmaz demişti 150 cc takmış zaten kas üstü olduğu için daha büyüğü abartı olurdu

Eger diklestirme yaptiracaksaniz bence cok buyuk proteze gerek kalmiyor
Ben diklestirme yapmadigim icin mecburen biyuk takildi meme iyice dolsun ve gogus ucu yukarda olsun diye
Su an buyuk ve hala sarkik bir memem var meme ucum tam yukarda da olmadi dedikleri gibi bende simdi diklestirme dusunuyorum ve kucuk protez
Izlerden korkmayin benden size tavsiye diklestirmeyi de yapim cunku bir gun yine mecburen diklestirmeyi yapacaksiniz ...

Kesinlikle canm eğer sarkık göğüs şekline sahipseniz tek başına protez ameliyatı kurtarmiyor iyi sonuç vermiyor. Boyun ile göğüs ucu mesafeniz 19 ile 21 santim arası değilse dikleştirme yapılması şart göğüs ölçünz normal boyutta ise proteze gerek kalmıyor tek başına mastopexy ameliyatı ile güzel memişlere sahip olunabilirmis. Benm ilk ameliyatimda memişlerim de deformasyon oldugu icin mastopexy yani toparlama dikleştirme olması aynı zamnda göğüs ölcum küçük olduğu için protezle kombine edildi

canım bu agrılar cok normal ben ılk cıkıgımda öluyorum sandım üstumde bı ökuz oturuyodu sankı ve gögüs catalım dumduz olmustu şişlikten ve o ılk yataktan kalkış gerı yatmak ıstedım tutmadan yuruyemedım ve arabayla eve gidiş valla manıta 10 kmle gıdıyodu ama tam bı ezıyettı ve arkadasım bnde bı hafta sonra oldu kasüstü keske bnde kasustu olsaydım dedım ama 3 gün sonrasında rahat edıyosun bnm bugun 10. günüm sabah spor bıle yaptım tabı koları kullanmadan kondısyon bısıkletıne bındım bırazda bacak calıstım ııns ıstedıgımız memıslere kavusuruz suan bnmkı cok biçimsiz duruyo doktorum 3 ay dıyo yerlesıp sekıl alması bakalım beklıyorum:KK49:

Teşekkür ederim canm. Sanada geçmiş olsun ameliyatını ne zamn oldun suan ne durumdasn? O skintili durumların cogunu atlattim bende abartmiyorum operasyonum üzerinden 21 gün geçti şurda 4 gündür ağrı duymadan kendim kalkabiliyorum öncesinde çok şiddetli ağrı oluyodu ki hala kollarımi tam anlamıyla kullanamiyorum.. kişiden kişiye ağrı eşiği farklı oluyo sanırım senn 3 gün sonra iyi olman mükemmel maşallah sana. Benm hiç kolay geçmedi ameliyat olduğum ilk saatlerde ağrı kesicilere rağmen ağrı dan çığlık atıp hastaneyi yiktigimi biliyorum korkunctu :KK43:

[QUOTE="Bybt, post: 39346346, mkullaniyodun.]Canım ama kesinlikle dr unu iyi seç dikleştirme yaptırmak istiyorsan bence daha ayrıntılı bi şekilde araştır.benimde lolipop şeklinde ve küçük bi protez kondu 150 cc ama hala sarkık bi görüntüsü var çok iyi dikleştirdiğini düşünmüyorum dr un önceden izleri kafaya takardım izler gerçekten önemli değilmiş bi şekilde silikleşiyor ama görüntü istediğin gibi olmayınca insan çok üzülüyor.
Canim onceden kac beden sudyen kullaniyodun.150 cc senmi istedin, dr.mu onerdi.[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım. Benm 3. Ameliyatm umarım bu defasında güzel sonuç elde ederimden kastım en azından yamuk yumuk büzgüm deri kaybı goruntusunde olmasın yeterli diorum. 21 gün oldu sol göğüsumun dikisleri hala geçmedi vertical kesi aşağıya doğru kıvrım bölgesinde olan dikislerim kötü ıslak hafif sarı akıntı var ne yapmalıyım dr normal olduğunu söylüyor lakin akintili kirli yaralarda iz çok daha fazla kalıyor

Teşekkür ederim canm. Sanada geçmiş olsun ameliyatını ne zamn oldun suan ne durumdasn? O skintili durumların cogunu atlattim bende abartmiyorum operasyonum üzerinden 21 gün geçti şurda 4 gündür ağrı duymadan kendim kalkabiliyorum öncesinde çok şiddetli ağrı oluyodu ki hala kollarımi tam anlamıyla kullanamiyorum.. kişiden kişiye ağrı eşiği farklı oluyo sanırım senn 3 gün sonra iyi olman mükemmel maşallah sana. Benm hiç kolay geçmedi ameliyat olduğum ilk saatlerde ağrı kesicilere rağmen ağrı dan çığlık atıp hastaneyi yiktigimi biliyorum korkunctu :KK43:

Canım ben 30 ocakta oldum ameliyatimi sadece ilk 3 günüm sıkıntılıydi sonrası cok iyide helede 1 hafta sonra gerginlik harici bi agrim olmadi cok şükür 10.gunumde hafif bi antreman bile yaptim kendimi cok yormadan doktorumda cabuk toparlandigimi söyledi sadece ilk ameliyat günü gerçekten cok agrim vardi bana göre helede küçük olan meme cok agridi erkek arkadaşım boyle olacagini bilseydim asla izin vermezdim Dedi ki benim gerçekten acı esigim yuksektir suandada cok hafif bi kol agrim var onun harici cok şükür diyorum halime umarim sende biran once daha iyi olursun

Canim onceden kac beden sudyen kullaniyodun.150 cc senmi istedin, dr.mu onerdi.

Geçmiş olsun canım. Benm 3. Ameliyatm umarım bu defasında güzel sonuç elde ederimden kastım en azından yamuk yumuk büzgüm deri kaybı goruntusunde olmasın yeterli diorum. 21 gün oldu sol göğüsumun dikisleri hala geçmedi vertical kesi aşağıya doğru kıvrım bölgesinde olan dikislerim kötü ıslak hafif sarı akıntı var ne yapmalıyım dr normal olduğunu söylüyor lakin akintili kirli yaralarda iz çok daha fazla kalıyor[/QUOTE]

Gecmis olsun tekrar... o sarı akıntı bende de var. Fito sürüyorum devamli. Bekliyorum bekliyorum

huzunluguseL_ huzunluguseL_ korkuyorum sonum senin gibi mi olacak? Meme ucu sorunum var. Sag meme ucuma kan oturmustu, kabuk bagladi ve dr kaldirdi kabuğu. açık yara su anda iyileşmesini bekliyorum. Bu arada meme ucum aşağı kaydi. Perşembe gidecegim lokal ile onu yukari alacak. Iyilestirecegim ben bunu diyor, cok da ilgili ama kaygiliyim tabi. Seni takip ediyorum. Yaşadığın sorunları biliyorum

Geçmiş olsun canım. Benm 3. Ameliyatm umarım bu defasında güzel sonuç elde ederimden kastım en azından yamuk yumuk büzgüm deri kaybı goruntusunde olmasın yeterli diorum. 21 gün oldu sol göğüsumun dikisleri hala geçmedi vertical kesi aşağıya doğru kıvrım bölgesinde olan dikislerim kötü ıslak hafif sarı akıntı var ne yapmalıyım dr normal olduğunu söylüyor lakin akintili kirli yaralarda iz çok daha fazla kalıyor

Gecmis olsun tekrar... o sarı akıntı bende de var. Fito sürüyorum devamli. Bekliyorum

Sağol canm.
Ne kadar süre oldu ameliyatnı olalı? Dikişlerin goruntun nası?

huzunluguseL_ huzunluguseL_ korkuyorum sonum senin gibi mi olacak? Meme ucu sorunum var. Sag meme ucuma kan oturmustu, kabuk bagladi ve dr kaldirdi kabuğu. açık yara su anda iyileşmesini bekliyorum. Bu arada meme ucum aşağı kaydi. Perşembe gidecegim lokal ile onu yukari alacak. Iyilestirecegim ben bunu diyor, cok da ilgili ama kaygiliyim tabi. Seni takip ediyorum. Yaşadığın sorunları biliyorum

Canm sakın revizyon için acele etme diyorum ben fakat görüntünü görmem gerekiyor sana tavsiyede bulunmam için. Bu arada dr Yaran iyileşmeden tekrar operasyonami alicak seni anlıyamadim?

Hayır onda bir sey yok. Digerini koymadim milletin midesi kalkmasin diye. Revizyon denir mi bilmiyorum, meme ucumu lokal anestezi ile yukari tutturacak
Tazefasulye neden boyle bir islem yapilacak.meme ucu biri asagi biri yukari mi bakiyor??? Benimki de su an oyle de:KK57:

keskede lolipop yaptırsaydım
Leoni senin biri sadece diklestirme olmustu degilmi? Lolipop degil mi zaten o??
Canım ama kesinlikle dr unu iyi seç dikleştirme yaptırmak istiyorsan bence daha ayrıntılı bi şekilde araştır.benimde lolipop şeklinde ve küçük bi protez kondu 150 cc ama hala sarkık bi görüntüsü var çok iyi dikleştirdiğini düşünmüyorum dr un önceden izleri kafaya takardım izler gerçekten önemli değilmiş bi şekilde silikleşiyor ama görüntü istediğin gibi olmayınca insan çok üzülüyor.
Cok haklisin.ben de izleri 2.plana attim.biri digerinden buyuk su an ve buyuk olan meme ucu guzel kalkik duruyo digerinin ucu ise asagi bakiyo .doktor duzelecek dedi ama ben cok tedirginimmm yaaa

Leoni senin biri sadece diklestirme olmustu degilmi? Lolipop degil mi zaten o??

Cok haklisin.ben de izleri 2.plana attim.biri digerinden buyuk su an ve buyuk olan meme ucu guzel kalkik duruyo digerinin ucu ise asagi bakiyo .doktor duzelecek dedi ama ben cok tedirginimmm yaaa

yok tatlım dıklestırme olmadı sag memem dikti sol bıraz asagıdaydı kahverengı bölum kucultuldu o arada asagıda olandan meme basından bıraz derı aldı ama bana dik degıl gıbı geldı once annem sen kafayı yedın hayır dik diyor :KK53: protezler suan cok yukarda o yuzden yorum yapamıyorum ama eskı halı cok kötuydu

Tazefasulye neden boyle bir islem yapilacak.meme ucu biri asagi biri yukari mi bakiyor??? Benimki de su an oyle de:KK57:

Canım şimdi simetrik iki meme düşün., simetrik iki kahverengi (aerola) sol saglam. Ama sağ yara olduğundan tam leblebi büyüklüğündeki uç kısmı aşağı kaydi. Onu yukarı alacak.

X