şimdi dinlendim biraz daha iyiyim. hepinize çoook çook teşekkür ederim öncelikle
ben hala bunların benim olduğunu anlayamadım desemmm
sanırım uyuşukluk var hala ondan.. ne zaman uyuşukluk geçip bluzlarımı bikinileri çamaşırları denerim o zaman anlayacağım sankii.. :))) ama merktan bu anneanne sütyenin üstünden ölçtüm 93 cm. di..bana 88 bile olsa yeter diyodum zaten:))) .. eski vücut ölçüm göğüs altı 76, göğüs ölçüm 80-81cm idi. 275cc mentol yüksel profil yuvarlak implant yerleştirildi. çok normal ve orantılı duruyor şu an. sadece sertler ve tam benimler mi anlayamadım
biraz yumuşaması ve oturması lazım gibi geliyor.. ee tabii o zamana kadar hissizlikte geçecektir diye düşünüyorum..
ameliyat sonrası hakkında merak edenler için yaşadıklarımı gün gün yazıyorum..
AMELİYAT GÜNÜ:ameliyattan sonra gayet iyiydim.. hatta dediğim gibi saçımı bile topladım. tüm hareketlerimi yavaş ama dikkatli de olsa yaptım. çok açtım zaten öyle yemek yiyememe gibi bir durumum mide bulantası vs kesinlikle olmadı.. hapur hupur kendi kendime yedimm :))).. sadece uzaktan bir şey çekmek itmek bunları yapmamaya, bir gece öncesinde gece 12 den itibaren aç gitmiştim zaten. zorlamamaya gayret gösterdim. gece hastanede kaldım ve mışıl mışıl uyudummm :))
AMELİYATTAN SONRA 1. GÜN
bu gün ameliyatın ertesi günü. sabah iyi uyandım. kahvaltı yaptım ancak çıkışta arabayla eve gelirken yol sarstı biraz. dün hafif sızlamalar vardı, bu gün yoldan sonra arttı ve batmalar hafif acılar oldu. merak etmeyin hiç biri dayanılmayacak gibi değil.. zaten evde yatıp dinlenince bir süre sonra geçti. bu arada bilginize hafif açılı yatmayı tavsiye ettiler
) ne çok yatay ne de dik. dr um yarın banyo yapabileceğimi söyledi ama ben p.tesi dr dan sonra mı yapsam diyorum bir aksilik çıkmasın ya da duruma göre pazar günü yaparım belki. bir göğüsümün hissi diğerine göre daha erken geliyor. ancak hala benim memişler gibi hissedecek kadar değil ve şu an sertler. ayrıca koltuk altının alt hizzası sağa sola dönerken ya da dokununca, boyun ile göğüs arası da bastırınca çürük gibi acıyor. ehh.. ameliyat sonuçta ama çürük görüntüsü morarma kesinlikle yok. sadece bildiğiniz dokununca çürük acısı gibi ya da ham bir vücudun çok spor yaptıktan sonrasında yaşadığı durum gibi. bundan sonra ağrılar gittikçe azalıyormuş. yaşadıkça yazmaya devam edeceğim :)) bu gece de gayet iyi uyurum gibi geliyor ve bence en zor gün bu gündü. bu günü neredeyse tamamlamış olmak mutluluk verici. biliyorum ki artık ağrılar çok daha azalacak, rahatlayacağım. çünkü şimdi günün akşamında bile sabaha göre çok daha rahatladım
..