silikon ameliyatı sonrası ağrı?

bu arada seninkiler gerçekten çok doğal duruyor.hani 400 deyince insan bi düşünüo büyük falan die.ama gerçekten öyle değil.bide senin kas zarı altı..benimki kas altı olcak bide..haklısın küçük yaptırırsam pişman olucammm..

Son düzenleme:
Amiinn Ayşegülcümm Amiinnnnn Allah yardım etsin operasyon olacak yarınki Arkadaşımız Pıtpıta ve sana da Herkese Yarabbiimmmm

pıtpıtcım nasıl geçti acaba ameliyatın?valla hep aklımdaydın bugün.umarım çok ağrın yoktur..iyi olunca hemen yazzzz merakta bırakma cnmcm..veeeeeee 5 nisana ameliyat tarihi aldım kızlarrr..doktor 275 cc ve 300 deneyecek ameliyatta..zayıfsın 300 den sonrası sende abartı durur dedi.ii madem dedim artık..12 günüm varrr

Evet ya benimde hep aklimdaydi.. insallah ameliyati iyi gecmistir, her sey gönlüne göre olmustur !
Agrisiz hizli bir iyilesme süreci diliyorum ) Sende atlattin sira bizlerde hayirlisiyla...

Aysegülcüm hangi Doktorda ameliyat tarihi aldin CNM merak ettim.. Her sey gönlünce olur insallah ve güzel memislerine kavusursun )

ben izmitte oturuyorum cnm..hasan mete aksoy doktorum..sağol hayatım..darısı başınıza inşallah..

5 nisan cnmcm inşallah..sonunda tarihi kesinleştirdim rahatladım biraz.

Oooo Harika Yaza sende Bomba olarak gireceksin Gönlüne göre olsun arkadaşım bir uyanıcaksın kocaman seksii cicişlerin olacak Gel gel keyfim Gelll :81: hadi bakalım :92: ne mutlu tatlım az kaldı

ayy cnm,inşallah herşey çok güzel olur..burda sizlerle tanışmasam,sizlerin desteği olmasa uzatırda uzatırdım tarihi..belki de vazgeçerdim..herkese çok teşekkürler..

Son düzenleme:
ayy cnm,inşallah herşey çok güzel olur..burda sizlerle tanışmasam,sizlerin desteği olmasa uzatırda uzatırdım tarihi..belki de vazgeçerdim..herkese çok teşekkürler..

Canımsın ne demek burası banada 5 ay önce çok yardımcı olmuştu ışık oldu sanada olmuş sevincini paylaşıyorum canımmm Arkadaşıımmmm

PITPIT geçmiş olsuuun işallah ii geçmiştir ameliyat ağrın sızın olmadan da evine dönersin işallah.. Bak bnm bugün 5.günüm ve çooook rahatım ağrım geçti şişliklerim geçti göbüşteki ödemde geçer nasısa yakında memişlerim nerdeyse normal memişlere benzemeye başladı.. İlk eve geldiğimde ne kadar ağrım acım vardı biliyosun göz açıp kapayana kadar geçiveriyomuş gerçekten iiki burası var insana çok destek oluyor.. Sende biran önce dönersin ve neler yaşadıını yazarsın işallah öptüm çoook

ay yaşasın güzel memişlere kavuşucak bi arkadaşımız daha... Burası insana gerçekten çok destek oluyor.. bende geçen cumartesi ameliyat oldum ve burda bütün korktuğum durumlarda sorularıma cvp bulabildim bütün arkadaşlar çok ilgili ve destekçiler.. Senin de işallah operasyonun istediğin gibi geçer ve sende yaşadıklarını biran önce bizle paylaşırsın...

arkadaşalarımmm döndümm... dün gece hastanede kaldım. bu sabah evdeyim.

öncelikle gerçekten burdaki tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler, güç veriyosunuz. o yüzden eve gelir gelmez aklımda siz vardınız ve yazdım. hastanede de yazmayı denedim ama telefonumdan görüntüyü büyütemedim, şimdi yazabiliyorum.

arkadaşlar bana dün 275cc takıldı mentor. dr um minyon olduğumu söyledi ve bunun en uygunu olduğunu söyledi. şu an boyutu iyi ama nasıl durduklarını anlayamıyorum.. üstümde babanne sütyeni var ve saki hala büyük bir destekli sütyen giymişim gibi onları hissetmiyorum.. normal hallerine kavuşunca kıyafetlerimi giyip nasıl duracaklarını çooook merak ediyorum..
dün amaeliyattan 2-3 saat sonra saçımı toplamayı denedim ve yavaş hareketlerle canım yanmadan yapabiliyordum. şimdi eve gelene kadar biraz sarsıldım sanırım biraz açıyor, arttı..

pazartesi tekrar görüşeceğim dr umla. şunu söyleyebilirim: 275cc takıldı ve vucuduma uyumlu görüyorum şu an.. kocaman değiller ama dolgun gözüküyorlar. benim belim incedir ve göğüs kafesim dardır. çok şükür artık utanıp sıkılmayacağım normal oranlıtı memişkolarım var..

tekrar yazacağım... biraz ağrım var yoldan beri, sanırım dinlenmeliyim. ilk fırsatta görüşmek üzere..
hepinizi çok sevdim ve her şey için tekrar tekrar teşekkürler.. sevgiler...

( ayşegülcüm çok sevindimm darısı başına.. tahminimden daha kolay geçti diyebilirim ameliyat korkma. sana tekrar yazacağım. şimdilik kusura bakma lütfen.. )

Çok geçmiş olsun canım,herşey gönlüne göre olur inşallah.Hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar estetikten sonra lazer yapılabiliyomu tüyler için. arkadaşım göğüs ameliyatı oldu şimdi tüylerini lazerle yok etmek istio göğüs çevresinde varmış doktoruna ulaşamadı böyle bişey olsa zarar verir mi acaba silikona

cnmmm çok geçmiş olsun..hep aklımdaydın.rahat geçmesine çokkk sevindim..artık seninde cicişlerin var,gözün aydın cnm..aşk olsun neden kusura bakayım..sen biraz düzel de ben zaten seni rahat bırakmayacağım hayatım resimmmm istiyorummmm görmem lazım çok merak ediyorum..kendini ii hissedince dön aramıza

şimdi dinlendim biraz daha iyiyim. hepinize çoook çook teşekkür ederim öncelikle
ben hala bunların benim olduğunu anlayamadım desemmm sanırım uyuşukluk var hala ondan.. ne zaman uyuşukluk geçip bluzlarımı bikinileri çamaşırları denerim o zaman anlayacağım sankii.. :))) ama merktan bu anneanne sütyenin üstünden ölçtüm 93 cm. di..bana 88 bile olsa yeter diyodum zaten:))) .. eski vücut ölçüm göğüs altı 76, göğüs ölçüm 80-81cm idi. 275cc mentol yüksel profil yuvarlak implant yerleştirildi. çok normal ve orantılı duruyor şu an. sadece sertler ve tam benimler mi anlayamadım biraz yumuşaması ve oturması lazım gibi geliyor.. ee tabii o zamana kadar hissizlikte geçecektir diye düşünüyorum..

ameliyat sonrası hakkında merak edenler için yaşadıklarımı gün gün yazıyorum..

AMELİYAT GÜNÜ:
ameliyattan sonra gayet iyiydim.. hatta dediğim gibi saçımı bile topladım. tüm hareketlerimi yavaş ama dikkatli de olsa yaptım. çok açtım zaten öyle yemek yiyememe gibi bir durumum mide bulantası vs kesinlikle olmadı.. hapur hupur kendi kendime yedimm :))).. sadece uzaktan bir şey çekmek itmek bunları yapmamaya, bir gece öncesinde gece 12 den itibaren aç gitmiştim zaten. zorlamamaya gayret gösterdim. gece hastanede kaldım ve mışıl mışıl uyudummm :))

AMELİYATTAN SONRA 1. GÜN
bu gün ameliyatın ertesi günü. sabah iyi uyandım. kahvaltı yaptım ancak çıkışta arabayla eve gelirken yol sarstı biraz. dün hafif sızlamalar vardı, bu gün yoldan sonra arttı ve batmalar hafif acılar oldu. merak etmeyin hiç biri dayanılmayacak gibi değil.. zaten evde yatıp dinlenince bir süre sonra geçti. bu arada bilginize hafif açılı yatmayı tavsiye ettiler ) ne çok yatay ne de dik. dr um yarın banyo yapabileceğimi söyledi ama ben p.tesi dr dan sonra mı yapsam diyorum bir aksilik çıkmasın ya da duruma göre pazar günü yaparım belki. bir göğüsümün hissi diğerine göre daha erken geliyor. ancak hala benim memişler gibi hissedecek kadar değil ve şu an sertler. ayrıca koltuk altının alt hizzası sağa sola dönerken ya da dokununca, boyun ile göğüs arası da bastırınca çürük gibi acıyor. ehh.. ameliyat sonuçta ama çürük görüntüsü morarma kesinlikle yok. sadece bildiğiniz dokununca çürük acısı gibi ya da ham bir vücudun çok spor yaptıktan sonrasında yaşadığı durum gibi. bundan sonra ağrılar gittikçe azalıyormuş. yaşadıkça yazmaya devam edeceğim :)) bu gece de gayet iyi uyurum gibi geliyor ve bence en zor gün bu gündü. bu günü neredeyse tamamlamış olmak mutluluk verici. biliyorum ki artık ağrılar çok daha azalacak, rahatlayacağım. çünkü şimdi günün akşamında bile sabaha göre çok daha rahatladım ..

Çok geçmiş olsun canım,herşey gönlüne göre olur inşallah.Hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyoruz

ççook teşekür ederiiimmm... :)))))) amin.. hepimize sorunsuz yıllar.. bundan sonra kapsül oluşmazsa oohh ne güzel bize )) sanırım 3/5 yıl içinde oluşabilme ihtimali varmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…