- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tatlım
bu arada resimde bomba gibi görünüyorsun maaşallah sana
oy oy oyyy pıtpıt atlatmışta yazılar yazarmış maşallah sana
darısı benim ve isteyen bütün arkadaşlarımın başına :26:
inşallah hemencecik geçer uyuşukluğun sahip olduğun güzellikleri hissedersin
ay çok güzel anlatmışsın canım.
Karamelinde dediği gibi darısı başımıza inşallah en kısa zamanda
cnmm ne güzel birkaç gün içinde hepten dönersin artık yaşantına..ağrısız sızısız yaaa bende öyle olurum inşallah..bende resimmm istiyorum.ameliyata kadar görürsem biraz fikir edinirim cnmcm boyut konusunda..tekrardan geçmiş olsun cnm..
AMELİYAT SONRASI 3. GÜN
bu gün dışarı çıktım gezdim.. hiç ağrı sızı yooooooookkkkkk... ama kaşınıyor tabii..bu da iyileşiyorum demek
sertlik hala var ama hissizlik birazcık daha azaldı. bir de boyun ile göğüs arasında dokununca çürük gibiacıyordu. sanırım ödem gibi. hatta dokununca içerde bir sıvı var, parmağımın altında vıjkk diye kayıyor gibiydi. bu ödem olsa gerek çünkü o da azaltı acı da bitti. :))
yarın kontrol günü... :))
canım şu an şişler hala... boyut durumunu bende sormak istiyorum.. ilk gün 94 cm di. bu gün ölçtüm 87cm. bu gün 3. gün.. daha küçülmesin böyle iyii... daha ne kadar küçülür acaba???:78:
kızlar ben kasaltı olucam..bi kac mesajda kaslar kesilio die okudum bi kacc kişide hiç bir yöntemde kas kesilmio die yazmış ki bende böyle biliyorum yani benim bildigim kas dokusunun altından açılıo cep...yanlış mıyım bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinicem... kesme falan diince daha korkutucu oluyo:18:
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım.bişey söylemek zor.çünkü uygulanacak yöntem önemli,kas altı olursa ağrın benimki gibi az olmayabilir.kas altı daha ağrılı oluyomuş.ben kas üstü oldum.olduğum gün biraz ağrı sancı sızı oldu onlarda öyle dayanılmayacak gibi değil ince ince.sonraki gün 9-10 gibi hastaneden ayrıldım.istanbula daha önce gelmediğim için bir kaç yer gezdim.bandajlar çıktıktan sonra kullanacağım sütyeni aldım.doktorun önerdiği sütyeni yani.tabii onu bulana kadar bayağı bi dolaştım.ağrı filanda olmadı.bi dolgunluk,fazlalık hissi oldu o kadar.ilk haftalarda dediğim gibi hafif ağrılar oluyodu ama sorun olmuyo günlük yaşantımı etkilemedi.ameliyettan 10 gün sonra işe başladım.kasüstü olursa muhtemelen seninkide fazla ağrılı olmaz.ama bu ağrı durumu herkese göre değişiyor biliyorsun.hangi doktora olacaksın.doğum günün mayıs sonuysa mayıs başında olman sıkıntı olmayabilir.yada doğum gününden sonraya bırak.senin kararın.umarım çok kolay atlatırsın.çok uzattım galiba öpüyorum.hoşçakal
hıc agrım olmadı kızlar hıc hemde suan 2. gunumdeyım salı aksamı oldum bugun persembe ınanın amelıyat oldugumu unuttum :))