silikon ameliyatı sonrası ağrı?

cnm bugün çok çok daha iiyim bi tek karnım şiş biraz sallıya sallıya geziyorum ödemimi ama ağrım sızım kalmadı..(3.gün bitti :)) yrn ist. dışına çıkıcam ondan bikaç gün yazıları takip edemicem sana şimdiden çok çok geçmiş olsun işallah hemen sağlığına kavuşursun ,döndüğümde sende maceranı paylaşmış olursun sanırım görüşmek dileğiyle... (bol bol su!!! :)):81:

gözünn aydınn ağrılarının geçmesine çok sevindimmmmm :81::81: ist dışında dikkat et kendine ne de olsa ameliyat ameliyattır en kısa zamanda ödemlerin de geçsin...
evett yarınn sabahtan hastaneye gidiyorummm öğlen ameliyatt.. ne zaman yazabilirim bende bilmiyorum bakalım
ayy çok tuhaf bir heycan buuu

ayşegül cüm hala 100 mesajı dolduramadığım için özelden yazamıyorum burdan cevaplıyorum:

belki o arkadaşımızda mevcutta da vardır biraz?? ameliyat öncesi göğüs altı ve göğüs ölçüsünü soralimm :))) ya da boyu kilosunu soralım,... genelde okuduklarım 300cc diyor ama..? alla alaa.. bence sen 280 yap için rahat etsin. 300 belki biraz çok gelir? yani eşinde istemediği için diyorum :). bilmiyorum şekerim dr la konuşunca da çıkacak zaten. vücut yapına da bağlı nasıl duracağı :).. sabret ))( diyene bak di mi )

çok az bir değer içinde koskoca bir ameliyata değer mi diyece düşünüyorum bazen. eğer çok az bir fark için ise ameliyat konusunu bile tekrar düşünmelisin derim ben canım..:44::44:

yok cnm az bir fark için olurmuyum hiç ameliyatı.o kadar acıyı çekermiyim?zaten yok küçücük koydurup moralimi alt üst eder miyim?o arkadaşında yokmuş göğüsü.gerçi o minyon olduğu için büyük gelmiş sanırım..işte yarın şu boyut konusunda biraz fikir sahibi olucam.deneme protezlerini deneyip..olmuşken güzel olsun,hafif dolgun olsun tabi..

cnm az kaldıııı..umarım istediğin gibi olur ve umarım ağrısız sızısız atlatırsın ..heyecan durumları nasıl?olsanda rahatlasan artık..cnm bnm herşey gönlünce olsun..

o zaman canım konuşmalardan çıkardığım sonuç olarak sanki 250-300 arası seni mutlu eder gibi geliyor??.. sende sabret yarın deniyorsunnn :))) az kaldııı... tarihte yarın mı belli oluyordu canım? ayy hadi hayırlısı... bakalım dr ile hangi boyutta karar vericeksiniz merak ettim bende

yarın ameliyat tarihinide kararlaştırırız diye konuşmuştuk doktorla.boyutu bende çok mrk ediyorum..valla gündem konum oldu boyutla yatıp,boyutla kalkıyorum:)

yarın ameliyat tarihinide kararlaştırırız diye konuşmuştuk doktorla.boyutu bende çok mrk ediyorum..valla gündem konum oldu boyutla yatıp,boyutla kalkıyorum:)

bende seni çok çoook iyi anlyorum canımm.. bilinmeyen bir durum tahmin etmeye çalışıyor insan. yıllarca istemişsin ve bu sonunda mümkün olabilir ama sonuçta bir ameliyatla(!) üstelik bir de üstüne eşinin durumu var.. bence yarın tüm soru işaretlerini dr u bıktırana kadar sor.. iyice içini rahatlat ve benden tavsiye :)) yarından sonra ameliyat tarihini çok geçe atmamaya çalış derim :)) hem yaz yaklaşıyor hemde beklemek zorlaşıyor ve insan düşün düşün ...

kas altı olunca ne kadar küçülüyor ne şekilde duracak, damla yuvarlak görüntü de nasıl farkeder sana hangisi uygundur.. hepsini konuş canımm.. bana artık yaşamak kaldı.. anlatırım sana .. fiziksel özelliklerimiz yakındı sanırım seninle.. gerçi ameliyat sonrası ödem oluyormuş.. bir de bence mutlaka ve mutlaka düşündüğün istediğin boyut için bir foto bul netten...

sana yardımcı olması için bir kaç net sitesi vereyim. sanırım bir sakınca yoktur? sonuçta dr ların yabancı yasal siteleri ve konuyla ilgilenenleri bu değerlendirmeleri görmeye çok ihtiyacı var...
xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakmayın arkadaşlar link paylaşamıyormuşuz.. ama şöyle söyleyeyim.. google a - breast augmentation before after photos - yazın bir sürü site çıkıyor... burdan oldukça faydalanabilirsiniz

lütfen dua edin her şey yolunda ve çok güzel gitsin...
yarın olacak ameliyatım sonrası burdan yazmaya devam edeceğim... sevgiler herkese..

yarın olacak ameliyatım sonrası burdan yazmaya devam edeceğim... sevgiler herkese..

dualarımız senınle canım sımdıden hayırlı olsun gelışmelerı beklıyoruz

Yarın olacak ameliyatım sonrası burdan yazmaya devam edeceğim... Sevgiler herkese..

cnm bnm,gündüz yazdım ama görmedin..yarın için dualarım seninle.herşey istediğin gibi olur inşallah..yarın bu saatlerde cicişli olacaksın düşünsene,süperrrr

Allah yardımcın olsun arkadaşım.inşallah su gibi akıp biter ameliyatın sorunsuz birşekilde.
sende bana dua et ne olur en kısa zamanda bende yaptırabileyim

yazmayı unutmuşum.
hayırlısıyla ameliyat olup iyileşmeye başlayınca bütün yaşadıklarını an an yazabilir misin sende?

ben de okudum ve çok heyecanlandım snein adına.. umarım ağrısız sızısız atlatırsın kavuşurşun cicilerine....

iki küçük sıpam var benim. onlar biraz büyüsün ben de düşünücem bunu....

canııımmmm yarın ameliyatın warmışşş gözüün aydııın inşallahhh çook güzel ve sorunsuzz geçer ameliyatın Allah yardımcın olsun darısı başımaa inşallah

Ayşegül,canım.Bak sayfama yeni resimler ekledim,tül sütyenle 400cc nin nasıl durduguna bak,ona göre bilgin olsun arkadaşım,ameliyattan sonra keşke biraz daha büyük olsaydı diye üzülmeni istemem,yaptırdıgına degsin be arkadaşım..

dualarım seninle canım.en güzel şekilde atlatıp sende çok mutlu olursun inşallah...

haklısın cnmcm ben de yaptırdığıma değsin istiyorum.küçük olursa bunalıma girerim gerçekten.şimdi bide örnekleride denemedim ya kestiremiorum cnm nasıl olacak diye.yarın benim içinde büyük gün.valla stres doluyum.hiç bişeye konsantre olamıyorum iş ciddiye bindiğinden beri..(annem,ablam falan artık olsanda biz de rahatlasak diyorlar:)) abartıorum sanırım..allah benim ve yaptıracak olanların yardımcısı olsun..inşallah bizlerde sizler gibi sonradan memnuniyetimizi paylaşırız cnm burda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…