neyse şişliklerin ödemlerin normal olmasına çok sevindim, bende tecrübe edinmiş oluyorumndişe etmem geçicek bunlar derim :)) evet bol su tüketmek bana da çok mantıklı geldii...
gözün aydınnn.. her geçenn günn düzeliyosunn..
geri sayım başladı yarından sonra sıra bendee...ayy kalbimm küt küt atıyooo..
cnm bugün çok çok daha iiyim bi tek karnım şiş biraz sallıya sallıya geziyorum ödemimi ama ağrım sızım kalmadı..(3.gün bitti :)) yrn ist. dışına çıkıcam ondan bikaç gün yazıları takip edemicem sana şimdiden çok çok geçmiş olsun işallah hemen sağlığına kavuşursun ,döndüğümde sende maceranı paylaşmış olursun sanırım görüşmek dileğiyle... (bol bol su!!! :)):81:
ayşegül cüm hala 100 mesajı dolduramadığım için özelden yazamıyorum burdan cevaplıyorum:
belki o arkadaşımızda mevcutta da vardır biraz?? ameliyat öncesi göğüs altı ve göğüs ölçüsünü soralimm :))) ya da boyu kilosunu soralım,... genelde okuduklarım 300cc diyor ama..? alla alaa.. bence sen 280 yap için rahat etsin. 300 belki biraz çok gelir? yani eşinde istemediği için diyorum :). bilmiyorum şekerim dr la konuşunca da çıkacak zaten. vücut yapına da bağlı nasıl duracağı :).. sabret))( diyene bak di mi )
çok az bir değer içinde koskoca bir ameliyata değer mi diyece düşünüyorum bazen. eğer çok az bir fark için ise ameliyat konusunu bile tekrar düşünmelisin derim ben canım..:44::44:
yok cnm az bir fark için olurmuyum hiç ameliyatı.o kadar acıyı çekermiyim?zaten yok küçücük koydurup moralimi alt üst eder miyim?o arkadaşında yokmuş göğüsü.gerçi o minyon olduğu için büyük gelmiş sanırım..işte yarın şu boyut konusunda biraz fikir sahibi olucam.deneme protezlerini deneyip..olmuşken güzel olsun,hafif dolgun olsun tabi..
o zaman canım konuşmalardan çıkardığım sonuç olarak sanki 250-300 arası seni mutlu eder gibi geliyor??.. Sende sabret yarın deniyorsunnn :))) az kaldııı... Tarihte yarın mı belli oluyordu canım?Ayy hadi hayırlısı... Bakalım dr ile hangi boyutta karar vericeksiniz merak ettim bende
yarın ameliyat tarihinide kararlaştırırız diye konuşmuştuk doktorla.boyutu bende çok mrk ediyorum..valla gündem konum oldu boyutla yatıp,boyutla kalkıyorum:)
lütfen dua edin her şey yolunda ve çok güzel gitsin...
yarın olacak ameliyatım sonrası burdan yazmaya devam edeceğim... sevgiler herkese..
Yarın olacak ameliyatım sonrası burdan yazmaya devam edeceğim... Sevgiler herkese..
yarın olacak ameliyatım sonrası burdan yazmaya devam edeceğim... sevgiler herkese..
yarın ameliyat tarihinide kararlaştırırız diye konuşmuştuk doktorla.boyutu bende çok mrk ediyorum..valla gündem konum oldu boyutla yatıp,boyutla kalkıyorum:)
Ayşegül,canım.Bak sayfama yeni resimler ekledim,tül sütyenle 400cc nin nasıl durduguna bak,ona göre bilgin olsun arkadaşım,ameliyattan sonra keşke biraz daha büyük olsaydı diye üzülmeni istemem,yaptırdıgına degsin be arkadaşım..