evet kesinlikle yazacağım.. ve bir an önce şu gün gelsin istiyorumm
ne kadar ağrı ne kadar büyüklük hepsini yazacağım. ne isterseniz sorun o zaman bana :81: . bu durumu ve soru işaretleri ne demek çok iyi biliyorum çünkü
tekrar haberleşiriz... şimdilik:80::80::80::82::82:
:92::92:
çok saol cnm... bende baya bi araştırma yaptım ağrı ödem yöntem vs. ama ne kadarda olsa insan başına gelmeden tam olarak kavrayamıyor.. ama dediin gibi sabredicem ve sonra hep görüp imrendiim o güzel çamaşırlara saldırıcam
sen hangi doktora gidiyosun? ben eser aydoğduya yaptırdım estethica ataşehirde yaptı. boyum1.68 kilom 48 290cc yerlestirmiş kaçbeden olucam acaba çok merak ediyorum şuan o kadar şişlerki ağzıma giricek nerdeyse
elbette elimden geldiği kadar detayları ile yazacağım size. sizde bana istediğiniz gibi sorun lütfen. son 3-2...:94:gün kaldı...
herkese çok teşekkürler:93::93:.. sevgiler... burda tekrar görüşmek üzere..
boyut konusunda endişelerim var tabii şu an.. ya küçük olursa.. olup bittikten sonra tabii eski halini düşüp şükrederim :)) ama şimdiden tahmin edip yönlendirebilmek için sürekli yabancı sitelerde fotolara bakıyorum. buradaki arkadaşlara soruyorum bende. benim göğüs altı ölçüm 76cm göğüs ölçüm 80cm. 280-300cc yuvarlak high profil konacak...
Göğüs altı ve göğüs ölçün Çok iyi ve doktorunun uygun gördüğü cc Ler süper Bomba gibi olur bu yaza cicişlerinnnİçin rahat olsun PıPıt cımmm :13: :81: :81:
kızlar bende yeni ameliyat oldum.bakıyodum öyle bu başlığı gördüm.1 hafta önce büyütme ameliyatı oldum.ilk gün hafif bir ağrı oldu.sonra herhangi bir ağrı olmadı.hafif sızzılar oluyodu onuda çok kendimi dinlemedim ve hissetmedim.ameliyat olduğumun ertesi günü hastaneden çıktım ve gezebildiğim kadar gezdim.kollarımıda gayet rahat hareket ettirebiliyodum.bi dolgunluk ağırlık hissi oluyo göğüslerde,özellikle ilk 3 gün yatıp kalkarken dikkat etmek gerekiyo.içlerinde su varmış hissi oluyo.sonra onlarda geçiyo.yani bende ağrı filan olmadı çok şükür.gayet rahattım.inşallah sonrasındanda memnun kalırım.6 ay sonra son halini alacak.daha çookk var yanisorusu olan varsa cevaplayabilirim.
nasıl şişlerin ne durumda? merak ettim seni? umarım daha iyisindir?
ayyyyyyyyy.. içimi rahatlattın mix..son 2 gün .. düşün düşün, hem heyecan da ar bir yandan.. çok teşekkür ederimm
c cuptam olur di mi??
cnm saol bugün biraz daha iiyim şişlerim bayaa indi ağrımda hafifledi.
yanlız karnıma inen bi şişlik oldu aslında tam şişlik de sayımaz ödem sanırım böyle hafif şiş dokununca biraz acıyo gibi..yrn sabah doktorumu arıyıp sorucam normalmi diye burdanda bilgisi olan arkadaşlar varsa nolur sizde cvp yazın.. bekliyorum
ayyyyyyyyy.. içimi rahatlattın mix..son 2 gün .. düşün düşün, hem heyecan da ar bir yandan.. çok teşekkür ederimm
c cuptam olur di mi??
kızlar ben de avatarıma kendi göğsümün resmini koyacağım bi ara :) bilginize :)
canım ödem onlar,herşey normal,no panik.Bol bol su tüket.
kızlar bende yeni ameliyat oldum.bakıyodum öyle bu başlığı gördüm.1 hafta önce büyütme ameliyatı oldum.ilk gün hafif bir ağrı oldu.sonra herhangi bir ağrı olmadı.hafif sızzılar oluyodu onuda çok kendimi dinlemedim ve hissetmedim.ameliyat olduğumun ertesi günü hastaneden çıktım ve gezebildiğim kadar gezdim.kollarımıda gayet rahat hareket ettirebiliyodum.bi dolgunluk ağırlık hissi oluyo göğüslerde,özellikle ilk 3 gün yatıp kalkarken dikkat etmek gerekiyo.içlerinde su varmış hissi oluyo.sonra onlarda geçiyo.yani bende ağrı filan olmadı çok şükür.gayet rahattım.inşallah sonrasındanda memnun kalırım.6 ay sonra son halini alacak.daha çookk var yanisorusu olan varsa cevaplayabilirim.
arzum77 teşekkürler valla gerçi doktorumla da konuştum o da normal dedi ama bu durumları yaşamış birinden normal olduğunu duymak daha ii hissettiriyor.. ilgine teşekkürler..
bu arada bugün çok çok daha ii hissediyorum ve şişliklerim nerdeyse kalmadı (tabi hala biraz şişler ama normal meme görünümüne kavuşmaya başladı.. PITPIT inşallah sende biran önce ameliyatını atlatıp aramıza dönersin...:79:
Çok sevindim içinin rahatlamasına Canım Bennimm Evet C cup kesin olur Rahat ol ve Doktoruna güven c cup istiyorsun zaten bu bir Hayal Değil orta karar büyüklükte arzu ediyorsun Allah Gönlüne göre verecek İnşallah canım :81:Mutlu Mutlu Döneceksin aramıza
300..300..300..Hadi bakalım arkadaşım,sende ameliyatını olda gel bir an önce,yaza bomba gibi girelim inşallah.Kafaya takma,doktoruna güven,herşey çok güzel olacak.Olumlu,pozitif düşün arkadaşım.Destekçininiz... :92::81:
kızlar boğaziçi tıp merkezinde op.dr.tuba erdoğan'a göğüs büyütme ameliyatı olan varmı?yorumlarınızı bekliyorum.benim boyumda 1.63 kilom 56. doktorum cc konusunda net birşey söyleyemediğini ameliyat öncesi konuşmalardan konuştuklarımıza uygun olarak en yakın protezi koyacağını söyledi.sizce c cup bana uygun olurmu kaç cc olmalı doğal dursun istiyorum??