silikon ameliyatı sonrası ağrı?

PITPIT geçmiş olsuuun işallah ii geçmiştir ameliyat ağrın sızın olmadan da evine dönersin işallah.. Bak bnm bugün 5.günüm ve çooook rahatım ağrım geçti şişliklerim geçti göbüşteki ödemde geçer nasısa yakında memişlerim nerdeyse normal memişlere benzemeye başladı.. İlk eve geldiğimde ne kadar ağrım acım vardı biliyosun göz açıp kapayana kadar geçiveriyomuş gerçekten iiki burası var insana çok destek oluyor.. Sende biran önce dönersin ve neler yaşadıını yazarsın işallah öptüm çoook :KK16::KK16::KK54:

evett :))))) kesinlikle insana çok destek oluyor tümmm arkadaşlar herkes sağolsun:KK16::KK16::KK16:. çok teşekkür ederim bende. yazdım yaşadıklarımı. belki yaşayacak arkadaşlara da yardımcı olur diye gün be gün yazmayı düşünüyorum. çok sevindim daha iyi olmana:KK34: gözün aydınn :KK66::KK66::KK66: sende uyuşukluk ne zaman geçmişti canım? bende sayıcam artık herhalde 5. gün daha iyi olucak benimkiler diye :92::92: bende bol bol su içiyorum:KK34::KK34::KK34: senden öğrendimm:KK1::KK1:

arkadaşlar estetikten sonra lazer yapılabiliyomu tüyler için. arkadaşım göğüs ameliyatı oldu şimdi tüylerini lazerle yok etmek istio göğüs çevresinde varmış doktoruna ulaşamadı böyle bişey olsa zarar verir mi acaba silikona

lazer ile epilasyon kıl köküne kadar iniyor ve koyu rengi görüyor. implant ise çok daha altta.. göğüs büyültme ameliyatından ne kadar sonra durum bilmiyorum ama bana hemen değilse bir sakınca olmayabilir derim ben. kendi kendime mantık yürüttüm. yine de bence sen DR UNA DANIŞARAK BU KONUYA NETLİK KAZANDIRMADAN HAREKET ETME DERİM.. benim fikrimm..

bu arada arkadaşlar unutmadan dr umun bir tavsiyesi. kollarını ağrır diye çokta hareketsiz bırakma ödem yapar dedi :KK34::KK34::KK34::KK34:.. bende çok zorlamadan ama işlerimi yapabilecek kadar hareket ediyorum zaten. bilginize....:KK34::KK34:

lazer ile epilasyon kıl köküne kadar iniyor ve koyu rengi görüyor. implant ise çok daha altta.. göğüs büyültme ameliyatından ne kadar sonra durum bilmiyorum ama bana hemen değilse bir sakınca olmayabilir derim ben. kendi kendime mantık yürüttüm. yine de bence sen DR UNA DANIŞARAK BU KONUYA NETLİK KAZANDIRMADAN HAREKET ETME DERİM.. benim fikrimm..

tşkrler cnm cevabın için. bizde öyle düşündük ama doktoru y.dşndaymış artık gelene kadar bekliyecek 8 ay oldu ameliyat olalı ah sıra bnda gelsee :KK61:

Canımsın Yaa Senin bu GüzeL enerjin okutken banada Ulaşıyor Süpersin Geçmiş olsun Bitanem Ayrıntıları tekrar tekrar burada Buluşur konuşuruz Daha Anlatacak Çookkkk Şeyin Olmalı bebeğimm :KK54: :13:

cok gecmis olsun! cok sevindim sorunsuz bir sekilde atlatmissin. yazdiklarin bana da guc verdi resmen. bir an once iyilesmen dilegiyle, gelismeleri bekliyoruz...

evett :))))) kesinlikle insana çok destek oluyor tümmm arkadaşlar herkes sağolsun:KK16::KK16::KK16:. çok teşekkür ederim bende. yazdım yaşadıklarımı. belki yaşayacak arkadaşlara da yardımcı olur diye gün be gün yazmayı düşünüyorum. çok sevindim daha iyi olmana:KK34: gözün aydınn :KK66::KK66::KK66: sende uyuşukluk ne zaman geçmişti canım? bende sayıcam artık herhalde 5. gün daha iyi olucak benimkiler diye :92::92: bende bol bol su içiyorum:KK34::KK34::KK34: senden öğrendimm:KK1::KK1:

öncelikle çooook çok çok geçmiş olsun aramıza hemen dönebilmene çok sevindim.. :KK16:
bende uyuşykluk tam geçmiş sayılmaz saol memişi hişşedebiliyorum dokununca falan ama sağ memişin üst ve alt kısmın birazında ve uçta da hala hissizlik var geçicek ama oda sanırım.. bugün bandajımı çıkardım baktım şöle aynada çok güzel bi his ya artık kocaman memişlerim var yuppiii... sende bikaç gün içinde iice benimseyip bakmaya doyamican eminim hihihi:KK1::KK1::KK1:

Aynalardan gözünü alamayacak Gün geçtikçe Kendine hayranlığı artacak :KK19:

hepinize çoookk teşekkürler kızlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: sizin bana veriğiniz desteği benimde biraz olsun ulaştırabildiğimi duymakta çok mutluluk verici..:93::93::93:

ameliyatın ertesi günü yani 1. gün
akşam kaşıntım vardı. ayy nası tatlı bir kaşıntı.. ama oleyy dedimm :KK52::KK52: iyileşme varr.. ehh.. kızlar sağolun her aşamada yaşananları sizlerden de duydukça rahatlıyorum. çok hızlı bir iyileşme süreci varmış..

ameliyattan sonra 2. gün sabah
kendi kendime destek olmadan yataktan kalktım, ama yine de fazla benim gibi zorlamamanızı tavsiye ederim. sanırım ben biraz da kendimi neyi ne kadar yapaibliyorumu deneme için yaptım bunu.. yapabiliyorum.. :))).. bu arada hafif kaşıntı dışında öyle durunca hiiiç ağrı sızı yook... oohh bea...:KK34::KK66::KK66::KK66: .. ben ameliyat günü bile ayy ne kadar kolaymış niye beklemişim bu kadar dedim.. ilk günün yorgunluğu kalmadı. hafif baş dönmesi oluyordu. şimdi yok. hatta bu gün kısa mesafe bir ev ziyaretine gitmeyi planlıyorum :KK1: o kadar da iyi hissediyorum yani.. e tabii çok yürümeden, yorulmadan :KK1:

ayy şu memişleri bir sahilensemm:KK66::KK66: rüya gibii .. ben gerçekten oldum mu şimdi bu ameliyatııı ha haaa.. inanamıyorumm kızlarr.. oldu bitti mi yanii..:KK66::KK66::KK76::KK76::KK76: .. :81::81::81::82:

bu arada nedense sağ memişe mi özel durum bilemem :KK1: benimde padrone gibi sağ taraf uyuşukluk bakımından sola göre daha geriden geliyo..:KK1::KK1: amaannn.. nasılsa geçeceekk..

darısı tüm güzellikleriyle sizlerin başına...yine glicemm kızlaaaar..:KK16::KK16:

Canım uyuşukluk normall,benimde sag gögsümün üst kısmında var uyuşukluk,ama zaman geçtikce his kazanmaya başlıyor,bunu hissediyorum.Bu arada iyi olmana sevindim,Daha dur yeni kıyafetler,çamaşırler,bikiniler deniyince dahada mutlu olacaksın bebişim..:KK66::KK66::KK66::KK62::KK62:

şimdi dinlendim biraz daha iyiyim. hepinize çoook çook teşekkür ederim öncelikle:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben hala bunların benim olduğunu anlayamadım desemmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: sanırım uyuşukluk var hala ondan.. ne zaman uyuşukluk geçip bluzlarımı bikinileri çamaşırları denerim o zaman anlayacağım sankii.. :))) ama merktan bu anneanne sütyenin üstünden ölçtüm 93 cm. di..bana 88 bile olsa yeter diyodum zaten:))) .. eski vücut ölçüm göğüs altı 76, göğüs ölçüm 80-81cm idi. 275cc mentol yüksel profil yuvarlak implant yerleştirildi. çok normal ve orantılı duruyor şu an. sadece sertler ve tam benimler mi anlayamadım:KK1::KK1::KK1: biraz yumuşaması ve oturması lazım gibi geliyor.. ee tabii o zamana kadar hissizlikte geçecektir diye düşünüyorum..:KK34:

ameliyat sonrası hakkında merak edenler için yaşadıklarımı gün gün yazıyorum..

AMELİYAT GÜNÜ:
ameliyattan sonra gayet iyiydim.. hatta dediğim gibi saçımı bile topladım. tüm hareketlerimi yavaş ama dikkatli de olsa yaptım. çok açtım zaten öyle yemek yiyememe gibi bir durumum mide bulantası vs kesinlikle olmadı.. hapur hupur kendi kendime yedimm :))).. sadece uzaktan bir şey çekmek itmek bunları yapmamaya, bir gece öncesinde gece 12 den itibaren aç gitmiştim zaten. zorlamamaya gayret gösterdim. gece hastanede kaldım ve mışıl mışıl uyudummm :))

AMELİYATTAN SONRA 1. GÜN
bu gün ameliyatın ertesi günü. sabah iyi uyandım. kahvaltı yaptım ancak çıkışta arabayla eve gelirken yol sarstı biraz. dün hafif sızlamalar vardı, bu gün yoldan sonra arttı ve batmalar hafif acılar oldu. merak etmeyin hiç biri dayanılmayacak gibi değil.. zaten evde yatıp dinlenince bir süre sonra geçti. bu arada bilginize hafif açılı yatmayı tavsiye ettiler :KK66:) ne çok yatay ne de dik. dr um yarın banyo yapabileceğimi söyledi ama ben p.tesi dr dan sonra mı yapsam diyorum bir aksilik çıkmasın ya da duruma göre pazar günü yaparım belki. bir göğüsümün hissi diğerine göre daha erken geliyor. ancak hala benim memişler gibi hissedecek kadar değil ve şu an sertler. ayrıca koltuk altının alt hizzası sağa sola dönerken ya da dokununca, boyun ile göğüs arası da bastırınca çürük gibi acıyor. ehh.. ameliyat sonuçta ama çürük görüntüsü morarma kesinlikle yok. sadece bildiğiniz dokununca çürük acısı gibi ya da ham bir vücudun çok spor yaptıktan sonrasında yaşadığı durum gibi. bundan sonra ağrılar gittikçe azalıyormuş. yaşadıkça yazmaya devam edeceğim :)) bu gece de gayet iyi uyurum gibi geliyor ve bence en zor gün bu gündü. bu günü neredeyse tamamlamış olmak mutluluk verici. biliyorum ki artık ağrılar çok daha azalacak, rahatlayacağım. çünkü şimdi günün akşamında bile sabaha göre çok daha rahatladım :KK34: ..

cok cok gecmış olsun canım bıraz daha ıyıleş sonra tadını cıkarmaya baslarsın...........

Canım uyuşukluk normall,benimde sag gögsümün üst kısmında var uyuşukluk,ama zaman geçtikce his kazanmaya başlıyor,bunu hissediyorum.Bu arada iyi olmana sevindim,Daha dur yeni kıyafetler,çamaşırler,bikiniler deniyince dahada mutlu olacaksın bebişim..:KK66::KK66::KK66::KK62::KK62:

ayy bende tümm heycanla onu bekliyorumm zatenn:KK62::KK62: o zaman neye sahip olduğumu anlıycam herhalde. zaten henüz hala sertler.. ama hepsi geçiyor...rüya gibi...:KK66::KK66:
ne zaman sertlik azalır ve kendi memişlerim olduğunu hissetmey başlarım dersiniz? :44: :KK34:

ayy bende tümm heycanla onu bekliyorumm zatenn:KK62::KK62: o zaman neye sahip olduğumu anlıycam herhalde. zaten henüz hala sertler.. ama hepsi geçiyor...rüya gibi...:KK66::KK66:
ne zaman sertlik azalır ve kendi memişlerim olduğunu hissetmey başlarım dersiniz? :44: :KK34:

Şu bir ayı atlat,yavaş yavaş yumuşamaya başlıyacaklar merak etme..

Pitpitcim gecmisler olsun, mutlu saglikli günlerde kullan CNM...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Gecti bitti oooooh ne mutlu sana... bir an önce iyilesir diledigin gibi olur insallah güzelim...
:81::81::81::81::81::81:

heyyyyyyyyyyyyy.....:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK24::KK24::KK24::92::92::92::92:

herkese çook teşekkürlerr.. çook sevgileeeer...:KK42::KK42::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::81::81::81::81::81::81:

heyyyyyyyyyyyyy.....:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK24::KK24::KK24::92::92::92::92:

herkese çook teşekkürlerr.. çook sevgileeeer...:KK42::KK42::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::81::81::81::81::81::81:

:92: Yeni Cicişlerinin Yeni Resimlerini Bizlerden Mahrum etmessin sanırım değil mi Arkadaşımmm :KK3: :92: :KK3:

cnmm ne güzel birkaç gün içinde hepten dönersin artık yaşantına..ağrısız sızısız yaaa bende öyle olurum inşallah..bende resimmm istiyorum.ameliyata kadar görürsem biraz fikir edinirim cnmcm boyut konusunda..tekrardan geçmiş olsun cnm..:KK54:

oy oy oyyy pıtpıt atlatmışta yazılar yazarmış :nazar: maşallah sana :KK16:
darısı benim ve isteyen bütün arkadaşlarımın başına :26:
inşallah hemencecik geçer uyuşukluğun sahip olduğun güzellikleri hissedersin :KK34:

ay çok güzel anlatmışsın canım. :nazar:
Karamelinde dediği gibi darısı başımıza inşallah en kısa zamanda:KK70:

X