silikon ameliyatı sonrası ağrı?

aynı şeyleri ysşıyorum ne zaman geçecek bu hisler

Bugün 5.günüm ve aynı hisleri yaşamaktayım. Yoruldum.. ne zaman her şey normale dönecek?
Benim bugün 2.haftam bitti ben de buraya benzer şeyler yazmıştım şuan dikiş yerinde ve göğüslerde hassaslık ve koruma iç güdüsü var onun dışında inan ki birşeyim kalmadı zaman herseyin ilacı oluyor

Ah inşallah o günleri görürüm biran önce. Devamlı gerginlik sızı,ağrı derken insan kendisini hasta hissediyor. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Sağ göğsüm daha iyiyken solda daha cok ağrı sızı olması sizce normal midir?

Benim de bir göğsüm daha çok ağrıyordu ve ödem daha çoktu belki ödemden olabilir ben öğretmenim sağ elimi kullanıyorum o göğsüm daha şiş ödemli oldu ben de böyle oldu canım güle güle kullan geçmiş olsun

Merhaba,
Ben de 9unda oldum ameliyatı aynı anlattığiniz durumu yaşadım. Hiç bu kadarını tahmin etmemiştim. 3. Günüm bu gün hala destekle kalkıyorum. Evin içinde geziniyorum. Fakat çok çabuk yorulup tekrar yatıyorum .Sürekli dua ediyorum geçsin bu günler diye. Memelerime açıp bakmadım bile. Canım çok yaniyor. Yarın doktor kontrolüm var. Akşam da duş alicam doktor öyle söyledi. İnşallah bir an önce sağlıklı birey haline geri dönerim .

Ayy ayy ben birde diklestirme olacagim. Simdiden korkularim basladi. Birde evime gelemicem annemle ayni binada oturuyorum. Sadece esimin ve gorumcemin haberi olacak. Kendimi iyi hissedene kadar gorumcemde kalacagim.

Öyle iyi anlıyorum ki ben de devamlı dua ediyorum ve inanın yıllarca istedigim göğüslere bakıp mutlu olacak halim kalmadı. İnşallah hızlıca geçer bu sürecimiz de sefasını süreriz. Böyle güzel giysiler giyip sağlıklıca dolaşıp hareket edebilceğim günler gelsin istiyorum... Duş aldıktan sonra bir tık daha rahatlayacak ağrılarınız o batikon -ameliyat psikolojisinden bir tık daha uzaklaşacaksınız

Bu gün kontrole gittim 1 haftaya kendini iyi hissedersin dedi bakalım inşallah. Sizin 1 hafta oldu mu acaba?
Dediğiniz gibi duş çok iyi geldi dışarı çıkmakta öyle daha dinç hissettim kendimi

Bu gün kontrole gittim 1 haftaya kendini iyi hissedersin dedi bakalım inşallah. Sizin 1 hafta oldu mu acaba?
Dediğiniz gibi duş çok iyi geldi dışarı çıkmakta öyle daha dinç hissettim kendimi

Bugün tam 7.günüm. Evet bir şeyler fark ediyor. Fakat benim koltuk altından yapıldı ve kas altına konuldu. O sebeple kasın yanı sıra kol altlarımdaki dikişlerin sızısını da hissetmekteyim.

Bugün tam 7.günüm. Evet bir şeyler fark ediyor. Fakat benim koltuk altından yapıldı ve kas altına konuldu. O sebeple kasın yanı sıra kol altlarımdaki dikişlerin sızısını da hissetmekteyim.
İnşallah iyi oluruz bir an önce. Benim de kas altı kesi yeri meme altı .Dikislerimi bende arada hissediyorum .

Merhaba ben ameliyat olalı 1 hafta oldu bugün. İnanılmaz ağrı ve zorluk çektim ağlayarak kalktığım oldu. Hala tam olarak atlatmasam da katlanılır bir hale geldi diyebilirim. Bu başlık altındaki bütün sayfaları tek tek okudum. İlk yarıya kadar herkes o kadar güzel şeyler yazmış ki aynı gün ameliyat olduğunu unutanlar mı dersiniz ağrısı olanlara neden ağrısı olduğuna şaşıranlar mı, ben de böyle okuyunca anormallik bende diye o kadar korktum ki. Fakat yarıdan sonra herkes en net haliyle yaşadığı zorlukları yazmış ve demek ki normalmiş diye bir rahatlama geldi. Yani sadece güzel mesajlar okumak rahatlatıcı olmuyor bazen, o yüzden yaşadığı zorlukları yazanlara çok teşekkür ediyorum. Kendime de yakın zamanda ameliyat olanlara da bol şifalar

O kadar doğru söylüyorsun ki ben de yaptirmadan önce hiç bu kadar acı çekeceğimi tahmin etmemiştim.
Hala bile kendi kendime kızıyorum neden yaptırdım diye.
Belki daha tam iyileşmedim 6. günüm deyim onun etkisidir bilemiyorum
Cikattirmayi bile düşünmedim değil :/

Doğum yaptınız mı? Eğer yaptıysanız onun ağrısı ile kıyaslandığında nasıl? Bu mu daha ağrılı?

3. günümde ben de çok pişman oldum iyileşeceğime dair umudum yoktu o kadar kötü hissettim. Şimdi geçmese de iyileşeceğim diyorum. Şu sırt ağrısı ve göğsüme taş bağlamışlar hissi olmasa nasıl rahatlarım ama bekleyeceğiz artık bi de hiç dik duramıyorum kambur gibi çok rahatsız edici bir durum

Benim de bugün 10.günüm. Her geçen gün bir tık da olsa iyiye gittiği doğru. Fakat çoook yavaş ilerliyor. Taş bağlanmış gibi hissi devam. Ama kendim kalkıp banyomu yapabiliyorum ,yemek yapabiliyorum , arabamı kullanıyorum sorun yok. Ama bunları yaparken de “ay oy aman amann “diyerek yaptığım bir gerçek. Bende ek olarak zaman zaman dikiş yerlerimden saplanan elektrik çarpması gibi korkunc bir his oluyor , saniyelik oluyor ama o an inanılmaz kuvvetli bir acı hissediyorum... Nolur artık güzel konforlu ve yan yatabildigim günler gelsin Allahım

Ameliyattan önce ben nasıl sırt üstü yatıcam diyordum şimdi sırt üstü de olsa yatsam diyorum. Banyonu yapman bile güzel bişey şu aşamada benim elim ağız seviyeme yetişiyor şimdilik en fazla

Doğum yaptınız mı? Eğer yaptıysanız onun ağrısı ile kıyaslandığında nasıl? Bu mu daha ağrılı?

Doğum yaptım normal ve çok kolay bir dogumdu. Bu onunla kiyaslayamam çünkü 2 gün yatalak gibi yattım. Sadece wc için kalkıyordum. 3. Gün kollarımı hareket ettirebildim ev halkı ile oturabildim.
Bunlar beni demoralize etti.

Evet bende kambur duruyorum. O taş bağlanmış hissi gitsin artık. Ne kadar sürede geçecek acaba?
Gece yatmak çok büyük sıkıntı veriyor ben normalde ise gitmiycem evde olucam öğlene kadar yatar uyurdum ama yatamadigimdan uyanınca hemen kalkıyorum sabahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…