Bende sifir stres sifir korku vardi ki tek basima gelmistimÇok stres yapınca oluyor sanırım :/tekrar toparlamak zor oluyor
yanıtlarınız için teşekkür ederim. aynen öyle benim de göğsümde öküz oturuyor gibi fırlatıp atıp rahatlamak istiyorum sanki. çok tatlı canlı değilimdir ama burda okuduklarımdan sanki daha kolay geçecek gibi bir imaj olmuştu. bu kadarına hazırlamamıştım kendimi. bide tam dik duramıyorum kambur duruyorum. dik durunca sanki göğsüm patlıcakmış yada silikonlar fırlayıp gitcekmiş gibi hissediyorum. bugün tam bir hafta oldu bence bi gelişme yok. ne zaman rahatlayacağım bu his ne zaman geçer acaba kızlar?
Bugün 5.günüm ve aynı hisleri yaşamaktayım. Yoruldum.. ne zaman her şey normale dönecek?aynı şeyleri ysşıyorum ne zaman geçecek bu hisler
Benim bugün 2.haftam bitti ben de buraya benzer şeyler yazmıştım şuan dikiş yerinde ve göğüslerde hassaslık ve koruma iç güdüsü var onun dışında inan ki birşeyim kalmadı zaman herseyin ilacı oluyorBugün 5.günüm ve aynı hisleri yaşamaktayım. Yoruldum.. ne zaman her şey normale dönecek?
Benim bugün 2.haftam bitti ben de buraya benzer şeyler yazmıştım şuan dikiş yerinde ve göğüslerde hassaslık ve koruma iç güdüsü var onun dışında inan ki birşeyim kalmadı zaman herseyin ilacı oluyor
Benim de bir göğsüm daha çok ağrıyordu ve ödem daha çoktu belki ödemden olabilir ben öğretmenim sağ elimi kullanıyorum o göğsüm daha şiş ödemli oldu ben de böyle oldu canım güle güle kullan geçmiş olsunAh inşallah o günleri görürüm biran önce. Devamlı gerginlik sızı,ağrı derken insan kendisini hasta hissediyor. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Sağ göğsüm daha iyiyken solda daha cok ağrı sızı olması sizce normal midir?
merhaba
silikon meme ameliyatı oldum bugun 7. günüm .kas altı 360 cc
yaşadığım süreçten biraz bahsetmek istiyorum.
kesinlikle ağrısız sızısız hafif bir ameliyat değil . ameliyattan çıkar çıkmaz pişman oldum.ne yaptım ben ne gerek vardı diye düşündüm hiç kıpırdamadan yatıp morfin ve agrı kesici serumlarla ilk gecemi atlattım. ara ara bıçak gibi sancılar giriyordu gögsüme . ayağa kalmak ise tam bir eziyetti. sırtınızı dik hale getirdiğinize sanki gögsünüzdeki tonlarca taş sizi aşağı basıyor gibi hissediyorsunuz bğırmadan ayağa kalkamıyorsunuz..nefes almak çok sıkıntılı esnemek mümkün değil yarım yarım kesik nefeslerle ve nefesinizi karınınzdan almayı deneyerek ağrıyı hafifletmeye calısıyorsunuz.göğüsten normal nefes almak mümkün değil .ikinci gün evdesiniz birinin sizi sırtınızdan desteklemeden kalkmanız imkansız. taş gibi yatıyorsunuz. iki yada 3 yastıkla hafif oturur pozisyonda .bu pozisyona alışsanız iyi olur çünkü uzun günler ve geceler boyunca böyle yatacaksınız.ikinci günde genellikle uyuklayarak geçiyor konuşmak dahi çok yoruyor sürekli uyku halinde oluyorsunuz.3. gün artık desteksiz kalkabiliyor gögsünüzdeki taş hissi azalmış oluyor ama gögüş o kadar gergin taş gibi sert oluyor ki yine ayağa kalkarken çok yoğrun karıncalanma hissediyorsunuz vucudunudanki tüm kan sanki oraya hucum ediyor.ama 3 gün daha rahat oluyorsunuz ağrı kesiciler çok işe yarıyor . ben alev alev yanmıştım.4. gün dışarı çıkp gezebiliyrsunuz hareketleriniz yavaş çabuk yoruluyorsunuz.doktorum 4. gün beni muyatene etti gögüslerim çok büyük inecek dedi ve masaja başladı çok aman aman acılı bi masaj değildi hergün yapmaya çalııyorum.5. gün tüm evi komple temizledim yemek bile yaptım ama yoruldum. 6. gün çok ağır bir grip geçirdim tüm gece ateşlendim memelerimi unuttum .7 gün memelerim ile ilgili sorunum yok denebilecek kadar az ama grip beni fena devirdi.
yani demem o ki iyi düşünün kızlar .ben bu süreci böyle yaşadım.sevgilerimle[/QUOTE
merhaba
silikon meme ameliyatı oldum bugun 7. günüm .kas altı 360 cc
yaşadığım süreçten biraz bahsetmek istiyorum.
kesinlikle ağrısız sızısız hafif bir ameliyat değil . ameliyattan çıkar çıkmaz pişman oldum.ne yaptım ben ne gerek vardı diye düşündüm hiç kıpırdamadan yatıp morfin ve agrı kesici serumlarla ilk gecemi atlattım. ara ara bıçak gibi sancılar giriyordu gögsüme . ayağa kalmak ise tam bir eziyetti. sırtınızı dik hale getirdiğinize sanki gögsünüzdeki tonlarca taş sizi aşağı basıyor gibi hissediyorsunuz bğırmadan ayağa kalkamıyorsunuz..nefes almak çok sıkıntılı esnemek mümkün değil yarım yarım kesik nefeslerle ve nefesinizi karınınzdan almayı deneyerek ağrıyı hafifletmeye calısıyorsunuz.göğüsten normal nefes almak mümkün değil .ikinci gün evdesiniz birinin sizi sırtınızdan desteklemeden kalkmanız imkansız. taş gibi yatıyorsunuz. iki yada 3 yastıkla hafif oturur pozisyonda .bu pozisyona alışsanız iyi olur çünkü uzun günler ve geceler boyunca böyle yatacaksınız.ikinci günde genellikle uyuklayarak geçiyor konuşmak dahi çok yoruyor sürekli uyku halinde oluyorsunuz.3. gün artık desteksiz kalkabiliyor gögsünüzdeki taş hissi azalmış oluyor ama gögüş o kadar gergin taş gibi sert oluyor ki yine ayağa kalkarken çok yoğrun karıncalanma hissediyorsunuz vucudunudanki tüm kan sanki oraya hucum ediyor.ama 3 gün daha rahat oluyorsunuz ağrı kesiciler çok işe yarıyor . ben alev alev yanmıştım.4. gün dışarı çıkp gezebiliyrsunuz hareketleriniz yavaş çabuk yoruluyorsunuz.doktorum 4. gün beni muyatene etti gögüslerim çok büyük inecek dedi ve masaja başladı çok aman aman acılı bi masaj değildi hergün yapmaya çalııyorum.5. gün tüm evi komple temizledim yemek bile yaptım ama yoruldum. 6. gün çok ağır bir grip geçirdim tüm gece ateşlendim memelerimi unuttum .7 gün memelerim ile ilgili sorunum yok denebilecek kadar az ama grip beni fena devirdi.
yani demem o ki iyi düşünün kızlar .ben bu süreci böyle yaşadım.sevgilerimle
Merhaba,
Ben de 9unda oldum ameliyatı aynı anlattığiniz durumu yaşadım. Hiç bu kadarını tahmin etmemiştim. 3. Günüm bu gün hala destekle kalkıyorum. Evin içinde geziniyorum. Fakat çok çabuk yorulup tekrar yatıyorum .Sürekli dua ediyorum geçsin bu günler diye. Memelerime açıp bakmadım bile. Canım çok yaniyor. Yarın doktor kontrolüm var. Akşam da duş alicam doktor öyle söyledi. İnşallah bir an önce sağlıklı birey haline geri dönerim .
Bu gün kontrole gittim 1 haftaya kendini iyi hissedersin dedi bakalım inşallah. Sizin 1 hafta oldu mu acaba?Öyle iyi anlıyorum ki ben de devamlı dua ediyorum ve inanın yıllarca istedigim göğüslere bakıp mutlu olacak halim kalmadı. İnşallah hızlıca geçer bu sürecimiz de sefasını süreriz. Böyle güzel giysiler giyip sağlıklıca dolaşıp hareket edebilceğim günler gelsin istiyorum... Duş aldıktan sonra bir tık daha rahatlayacak ağrılarınız o batikon -ameliyat psikolojisinden bir tık daha uzaklaşacaksınız
Bu gün kontrole gittim 1 haftaya kendini iyi hissedersin dedi bakalım inşallah. Sizin 1 hafta oldu mu acaba?
Dediğiniz gibi duş çok iyi geldi dışarı çıkmakta öyle daha dinç hissettim kendimi
İnşallah iyi oluruz bir an önce. Benim de kas altı kesi yeri meme altı .Dikislerimi bende arada hissediyorum .Bugün tam 7.günüm. Evet bir şeyler fark ediyor. Fakat benim koltuk altından yapıldı ve kas altına konuldu. O sebeple kasın yanı sıra kol altlarımdaki dikişlerin sızısını da hissetmekteyim.
Merhaba ben ameliyat olalı 1 hafta oldu bugün. İnanılmaz ağrı ve zorluk çektim ağlayarak kalktığım oldu. Hala tam olarak atlatmasam da katlanılır bir hale geldi diyebilirim. Bu başlık altındaki bütün sayfaları tek tek okudum. İlk yarıya kadar herkes o kadar güzel şeyler yazmış ki aynı gün ameliyat olduğunu unutanlar mı dersiniz ağrısı olanlara neden ağrısı olduğuna şaşıranlar mı, ben de böyle okuyunca anormallik bende diye o kadar korktum ki. Fakat yarıdan sonra herkes en net haliyle yaşadığı zorlukları yazmış ve demek ki normalmiş diye bir rahatlama geldi. Yani sadece güzel mesajlar okumak rahatlatıcı olmuyor bazen, o yüzden yaşadığı zorlukları yazanlara çok teşekkür ediyorum. Kendime de yakın zamanda ameliyat olanlara da bol şifalar
Doğum yaptınız mı? Eğer yaptıysanız onun ağrısı ile kıyaslandığında nasıl? Bu mu daha ağrılı?O kadar doğru söylüyorsun ki ben de yaptirmadan önce hiç bu kadar acı çekeceğimi tahmin etmemiştim.
Hala bile kendi kendime kızıyorum neden yaptırdım diye.
Belki daha tam iyileşmedim 6. günüm deyim onun etkisidir bilemiyorum
Cikattirmayi bile düşünmedim değil :/
3. günümde ben de çok pişman oldum iyileşeceğime dair umudum yoktu o kadar kötü hissettim. Şimdi geçmese de iyileşeceğim diyorum. Şu sırt ağrısı ve göğsüme taş bağlamışlar hissi olmasa nasıl rahatlarım ama bekleyeceğiz artıkO kadar doğru söylüyorsun ki ben de yaptirmadan önce hiç bu kadar acı çekeceğimi tahmin etmemiştim.
Hala bile kendi kendime kızıyorum neden yaptırdım diye.
Belki daha tam iyileşmedim 6. günüm deyim onun etkisidir bilemiyorum
Cikattirmayi bile düşünmedim değil :/
Ameliyattan önce ben nasıl sırt üstü yatıcam diyordum şimdi sırt üstü de olsa yatsam diyorum. Banyonu yapman bile güzel bişey şu aşamada benim elim ağız seviyeme yetişiyor şimdilik en fazlaBenim de bugün 10.günüm. Her geçen gün bir tık da olsa iyiye gittiği doğru. Fakat çoook yavaş ilerliyor. Taş bağlanmış gibi hissi devam. Ama kendim kalkıp banyomu yapabiliyorum ,yemek yapabiliyorum , arabamı kullanıyorum sorun yok. Ama bunları yaparken de “ay oy aman amann “diyerek yaptığım bir gerçek. Bende ek olarak zaman zaman dikiş yerlerimden saplanan elektrik çarpması gibi korkunc bir his oluyor , saniyelik oluyor ama o an inanılmaz kuvvetli bir acı hissediyorum... Nolur artık güzel konforlu ve yan yatabildigim günler gelsin Allahım
Doğum yaptınız mı? Eğer yaptıysanız onun ağrısı ile kıyaslandığında nasıl? Bu mu daha ağrılı?
3. günümde ben de çok pişman oldum iyileşeceğime dair umudum yoktu o kadar kötü hissettim. Şimdi geçmese de iyileşeceğim diyorum. Şu sırt ağrısı ve göğsüme taş bağlamışlar hissi olmasa nasıl rahatlarım ama bekleyeceğiz artıkbi de hiç dik duramıyorum kambur gibi çok rahatsız edici bir durum