Vallahı artık bıktım düşünmekten daha regl olmadım denk gelıcekmı bı de kar gelıyomuş yollar kapanır mı her ıhtımalı düşünüyorumcanım ya ameliyat öncesi ben de öyle ruyalar gordum korkudan cok. Benim de tüm vucudum odem oluyodu her yerim sisik memelerim sarkık ve kocaman oluyodu
ya nasıl sevınıyorym böyle şeylerı duyunca inşallah ben de böyle yazarım operasyondan sonraYa abartmayın hiçbirşey olmuyor inanın dikişler üzerimde söylüyorum bunları :)) regl iken meme hassasiyeti oluyorya onun x5 hali korkmayın boşuna bende sizin gibi gergindim uyuyamadım rüyalarıma girdi ama boşunaymış :))
ya nasıl sevınıyorym böyle şeylerı duyunca inşallah ben de böyle yazarım operasyondan sonra
Canm mrb bnde oldum bıgun 11.gunum aynen agrım cok ortası cok acıyor morarmazlar var sankı Hıc gecmıcek ya üşüyünce hele nerdeyse Aglıcaö sen Nasıl oldun ?görüşme olabildiğince iyiydi işte haber bekliyorum. sana da geçmiş olsun. umarım sıkıntıların bir an önce geçer. doktor ne diyecek bakalım....benim de bugün 9. günüm ama hala inanılmaz bir baskı hissi var. sanki meme yerine iki tane taş bağlamışlar gibi. artık bu iş iyice canımı sıkmaya başladı hiç alışabilecekmişim yada bu his geçebilecekmiş gibi gelmiyor. böyle söylemek istemezdim ama pişman ve mutsuzum, eşim de iyice sıkıldı beni yatak döşek görmekten. o da böyle olduğunu bilseydim asla izin vermezdim diyor. haftaya salı bir kontrolüm daha var bakalım o zamana kadar geçecek mi çünkü iyileşme süreci için 2 hafta gayet yeterli yani burda okuduklarıma istinaden.
Ne zaman oldun amelıyat kac gunde gıttı odemın bende cok sısımAayy ödemlere gıcık oluyoruumm:) napmak lazım gitsin şu 4kilo çok fazlaa:)
Nekadar surede gectı benmı karnım cok sısBu sabah ameliyata 59 kilo girdim şuan 63 kiloyum:) bende baya bi ödem yaptıı karnım davul gibii
Bugun 12. Gunum Hala cokbenim şu an 16 gün oldu agrilarim tamamen bitti ama yürürken baskı hissediyorum ve aşırı hassaslasti uçları bu baskı normalmi acaba 16 gün de
Ben 4. Gune kadar sonunu ındıremıyrodum 9.gun tamamen dar seyler bıle gıyebılıyorumKacinci gunden sonra rahat bir sekilde kendi basiniza giyinmeye basladiniz?
Dik bır sekılde yuruyebıldın mıçok şaşırdım çarşamba günü ameliyat oldum 1 de ameliyattan çıktım 6 da hastaneden eve gelmek için taksiye bindim bir tek o gece biraz kötüydüm yalnız yatıp kalkamadım ama bertesi gün hiçbirşeyim yoktu agrı kesici ve antibiyotik alıyorum bugünde cuma ve ben dısarı çıktım alışveriş merkezinde 3 saat dolandım
Sabredin geçecek, şu an için çok normal..Merhaba bende yeni Gogus büyütme ameliyatı oldum 300 cc mentor marka koydular bugun 2. Günüm , göğsüme bıçak saplanıyor gibi hissediyorum insallah geçer Ağrı'larım
Geçer geçer bu da geçer neler neler geçmedi kiMerhaba bende yeni Gogus büyütme ameliyatı oldum 300 cc mentor marka koydular bugun 2. Günüm , göğsüme bıçak saplanıyor gibi hissediyorum insallah geçer Ağrı'larım
Dün sabah drenlerim çıktı sargilarim cuma cikicak , 1 hafta evde yatmam şart oldu bukadar ağrılı olacağını doktor soylemedi söylese yaptirmazdim
Geçer geçer bu da geçer neler neler geçmedi kiBikaç gün sık dişini sonra o dayanılmaz acılar gidecek ve yavaş yavaş normale döneceksin..sanırım en son yapabildiğimiz şey 'hapşırmak' Benim3.haftam doldu ve de alerjim var herşeye hapşırabiliyorum burnunu tıkamaktan beyin kanaması geçirmezsem iyidir