silikon ameliyatı sonrası ağrı?

canım ya ameliyat öncesi ben de öyle ruyalar gordum korkudan cok. Benim de tüm vucudum odem oluyodu her yerim sisik memelerim sarkık ve kocaman oluyodu
Vallahı artık bıktım düşünmekten daha regl olmadım denk gelıcekmı bı de kar gelıyomuş yollar kapanır mı her ıhtımalı düşünüyorum

Ya abartmayın hiçbirşey olmuyor inanın dikişler üzerimde söylüyorum bunları :)) regl iken meme hassasiyeti oluyorya onun x5 hali korkmayın boşuna bende sizin gibi gergindim uyuyamadım rüyalarıma girdi ama boşunaymış :))

ya nasıl sevınıyorym böyle şeylerı duyunca inşallah ben de böyle yazarım operasyondan sonra

ya nasıl sevınıyorym böyle şeylerı duyunca inşallah ben de böyle yazarım operasyondan sonra

İnan ben okadar çok korkuyordum ki uyuyamadım günlerce :)) narkozdan ayılmaya başladığında fazlalık hissedeceksin üzerinde birde meme yanması yani biryere sürteriz derimiz kalkarda yanarya o şekilde sonrası ağrı kesiciler vs hiçbirşwy hissetmiyeceksin güven bana

Canm mrb bnde oldum bıgun 11.gunum aynen agrım cok ortası cok acıyor morarmazlar var sankı Hıc gecmıcek ya üşüyünce hele nerdeyse Aglıcaö sen Nasıl oldun ?

Dik bır sekılde yuruyebıldın mı

Şu iyileşme süreciyle ilgili çeşitli şeyler yazılıyor ,ve kişiden kişiye çok farklılıklar gösteren bir durum bu,biz en ağrılısı kasaltından yola çıkarak gidersek kendi adıma öyle 3-5günde işime döndüm yok çocuklarıma kendim bakmaya başladım yok 4.gün araba kullandım 5.gün saçımı kendim topuz yapıp dışarı çıktım..vs öyle olmadı kardeşim.sanırım bu arkadaşların ahirette özel yerleri var,3-4gün ağır ızdıraptan sonra 5.gün PATT diye iyileşivermesi bana eşyanın tabiatına aykırı geliyor.siz kafadan bir hafta on günü koyun ufak ufak hareket etmeye başlamanız için .ikincisi ağrı sancı acı konusuna gelince evet 3.günden sonra hissedilir bir iyileşme oldu sancıların süresi azalıp şiddeti epey hafifliyor,ama kımıldama yok tabi hareket kabiliyeti çok sonra arkadaşlar ..kendinizi bu zamana göre ayarlayın bence.örnek olarak dün 7.günümdü sürahiden su koydum ,kapıları kendin açıp kapatabiliyorum kendim yatıp kalkıyorum,viledayla mutfağı sildim küçük bir çöp poşetini kapı önüne koyabildim gibi gelişmeler var ağır çekim de olsa 6.gün artık rahat bir nefes alıyorsunuz kısaca.ağrım çok zorlamadığım sürece hiç kalmadı gibi ..olayın özü SABIR ,5gün kadar sıkıntılı ,inlemeli ağlamalı zor bir süreç olsa da sonrası hızla iyileşiyor arkadaşlar

hızlı iyileşme ve en önemlisi SABIR konusunda çok haklısın 45 gün oldu benim ve kas altı ilk zamanlar isyanlarım ve pişmanlıklarım çok fazlaydı forumdaki arkadaşlar sağolsunlar çok teselli ettiler ve bu süreci iyi bildikleri ve yaşadıkları için en iyi dr dan bile daha iyi anlattılar yalan yok bu ameliyattan sonra bana göre 30 gün sonra normal hayata yani yukarıda saydığın bütün hareketleri ameliyat olduğunu unutarak yapabiliyosun ki bu bende böyle oldu ve anlatılanlar ve yazılanlardan da bunu çıkarıyorum ve SABIIRR aloevera19

Darısı başıma@haziraninci benim de öyle olacak sanırım yaklaşık bi 20 günüm kaldı o halde :))iş konusu canımı sıkıyor masa başı değilim ay sonu başlamam lazım 8günüm kaldı ,(toplamda 17gün sonra) nasıl olcak bakalım bi yalan uyurucam artık ,,olmak isteyen ve olan herkese kolaylıklar güzellikler gelsin

Darısı başıma benim de öyle olacak sanırım yaklaşık bi 20 günüm kaldı o halde :))iş konusu canımı sıkıyor masa başı değilim ay sonu başlamam lazım 8günüm kaldı ,(toplamda 17gün sonra) nasıl olcak bakalım bi yalan uyurucam artık ,,olmak isteyen ve olan herkese kolaylıklar güzellikler gelsin

Mesaj silememe saçmalığının manasını çözemedim zaten telefonla kullanmak ayrı bi olay

Merhaba bende yeni Gogus büyütme ameliyatı oldum 300 cc mentor marka koydular bugun 2. Günüm , göğsüme bıçak saplanıyor gibi hissediyorum insallah geçer Ağrı'larım

Merhaba bende yeni Gogus büyütme ameliyatı oldum 300 cc mentor marka koydular bugun 2. Günüm , göğsüme bıçak saplanıyor gibi hissediyorum insallah geçer Ağrı'larım
Geçer geçer bu da geçer neler neler geçmedi ki Bikaç gün sık dişini sonra o dayanılmaz acılar gidecek ve yavaş yavaş normale döneceksin..sanırım en son yapabildiğimiz şey 'hapşırmak' Benim3.haftam doldu ve de alerjim var herşeye hapşırabiliyorum burnunu tıkamaktan beyin kanaması geçirmezsem iyidir

Dün sabah drenlerim çıktı sargilarim cuma cikicak , 1 hafta evde yatmam şart oldu bukadar ağrılı olacağını doktor soylemedi söylese yaptirmazdim evde oturuyorum 3 gündür cok bunaldim sağ elimle telefonda bile konuşamıyorum ne zor ameliyatmis ayrıca tartida 2 kg fazla ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…